Йоли,честито на твоята приятелка!
Весе, много мило,че държиш да присъствам на срещата. Явно се оформя за другата седмица. Петък как е? И кой ще идва ? Хайде да се преброим? Деси, и ти къде ще отсидниш на 30км от София? Аз мога да те закарам

По повод номерата на децата - Весе видя ли Ники колко неща е научил, а ти преди 1 месец се тюхкаше

Миме, за стилна рокля - Ралица получи две от баба си, светлосини, страхотни, от истпанските Mayoral - само,че незнам къде имат магазин.
Гал, много весели снимки!
Деси, аз от няколко дни давам на Ралица хомеопатичните Дормикинд, и започна да заспива сама в 8 часа - много по-спокойна е. Това ,че през нощта мрънка със затворени очи го отдавам на поредния зъб. Защо не пробваш и ти?
Коте, сънувах че Венци си има сестричка - много сладка, и то близначка, и не се казала

Вчера отидох в Аво-3 -школата по английски, защото реших,че съм много затъпяла и пак трябва да уча англ. Направих някакъв тест и ми определиха ниво B2.2 -Upper Intermidiаte, което не е толкова зле, и реших и се записах за 4-месечен курс в събота...и като си тръгнах като започнах да се тюхкам...как точно в събота, единствения ден (и неделята), когато сме си тримата заедно, ами като решим да ходим някъде от петък до неделя...абе като започнаха едни угризения...днес трябва да отида да платя, но смятам да се обадя и да се откажа от курса. Голяма съм смотла с тия курсове. А Жоро продължава да мърмори за този немски...