Отговори
# 120
Честит празник на днешните дечица!

Йоли,честито на твоята приятелка!

Весе, много мило,че държиш да присъствам на срещата. Явно се оформя за другата седмица. Петък как е? И кой ще идва ? Хайде да се преброим? Деси, и ти къде ще отсидниш на 30км от София? Аз мога да те закарам Grinning

По повод номерата на децата - Весе видя ли Ники колко неща е научил, а ти преди 1 месец се тюхкаше Hug А по повод предложението за връщане на половин работен ден, звучи супер - аз бих се върнала за 4 часа, но за 8 не Stop

Миме, за стилна рокля - Ралица получи две от баба си, светлосини, страхотни, от истпанските Mayoral - само,че незнам къде имат магазин.

Гал, много весели снимки!

Деси, аз от няколко дни давам на Ралица хомеопатичните Дормикинд, и започна да заспива сама в 8 часа - много по-спокойна е. Това ,че през нощта мрънка със затворени очи го отдавам на поредния зъб. Защо не пробваш и ти?

Коте, сънувах че Венци си има сестричка - много сладка, и то близначка, и не се казала Joyда ама моят мъж познавал твоя и ненадейно ви отидохме на гости и я видяхме Joy Joy Joy А за лекарката - и аз съм на същия хал - не я харесвам моята, но не знам къде да ходя....

Вчера отидох в Аво-3 -школата по английски, защото реших,че съм много затъпяла и пак трябва да уча англ. Направих някакъв тест и ми определиха ниво B2.2 -Upper Intermidiаte, което не е толкова зле, и реших и се записах за 4-месечен курс в събота...и като си тръгнах като започнах да се тюхкам...как точно в събота, единствения ден (и неделята), когато сме си тримата заедно, ами като решим да ходим някъде от петък до неделя...абе като започнаха едни угризения...днес трябва да отида да платя, но смятам да се обадя и да се откажа от курса. Голяма съм смотла с тия курсове. А Жоро продължава да мърмори за този немски...

# 121
Мараба,мацки Hug

Два дни не съм писала ooooh! Вчера писах,писах и накрая нета взе да ми се прецаква нещо и до 1 вечерта ту го имаше,ту го нямаше.Накрая се отказах #Cussing out

Незнам какво сте писали през последните 2 дни,но искам да честитя на вчерашните и днешните сладурчета,които празнуваха рождените си дни Hug Да сте ми щастливи,послушни и усмихнати,мили дечица Hug Радвайте родителите си и ги накарйте да се гордеят с вас  bouquet

При нас е мъкааааааа Sad По цял ден крещим,мрънкаме,хилим се и т.н. И на двмата им излизат по 2-3 зъба наведнъж и положението не се трае.Жорето ме мъчи до 1 вечерта докато заспи и аз,кукундрелата,седя заедно с него и все гледам да го изморя,за да заспи,ама безуспешно.Ще си имаме нощна птица ми се струва ooooh!

Теди,да знаеш,че зетя ви хич не ще да пие.За разлика от брат му,който като види бирата започва да скача и да иска...Ще ни вземете ли такива трезвеници? Mr. Green

След малко ще се връщам да ви чета.Ей как мразя да имам проблеми с нета #Cussing out А сега на който му се гледа може да види как се забавляват моите мишки.Успях да снимам няколко секунди,макар че кикотенето продължи около десетина минути...

http://www.youtube.com/watch?v=nSsVfM3bSBM

Моля,не се смейте на фона,ама така е като живеем под наем и не си е наше да си го оправим... Все се извинявам за тоя фон,ама мен наистина ме е срам Blush

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:01 от •● foxy81 ●•

# 122
  • София
Честит първи рожден ден на малките сладури днес!

Деси, аз изчаквам да се разбере къде и кога ще се ходи вечерта и тогава ще кажа.Но много ми се идва.То май още нищо не е решено.Аз няма само да мога на 3 и 4.03.(мъжа ми е на тийм билдинг)

Сега прочетох за срещата 19 или 20?

Теди, страоооотна торта.Бравос.

Аз днес вече тотално се изнервих с Алекс.Не сика да яде, това от няколко дни.Евентуално Ам пие, вчера изяде и едно плодово пюре.Мисля си да не е от зъбите, че ръцете са непрекъснато в устата и са му зачервени венците.Свикнала съм да си хапва и сега направо е тормоз това, непрекъснато ме бута и реве.Но ако аз ям нещо ела да видиш иска и той.

Йоли честито за приятелката ти.
Инче, нашия хемоглобин е 124.
Гал, много съм се смяла с твоите сладури, особено с Дарко в шкафа.  Mr. Green
Ето ни и нас с новата прическа, напоследък хич не ми остава време да драсна някой ред.Алекс се представи добре при фризьорката.

Дорабела, не си единствена с английския.И аз много се чудя кога да запиша.Но събота и неделя ще ми е най удобно.А после като се върна на работа съвсем няма да има кога.

Ставам, че ревем вече.

# 123
  • София
Да ви се похваля,досега гладих,имах 4 перални натрупани,но се развихрир и.... 1ironing  всичко свърших,май си търся оправдание за да не уча  Embarassed

Йоли,браво за твоята приятелка искам и аз!!!!!!!!!Леле,залудяла съм само за второ мисля,но няма да ме огрее скоро,освен ако не стане нещо случайно  Flushed но едва ли,аз спрях хапчетата,защото ми се отразявахе зле,но пак шанса да се обърка нещо клони към 0 леле милото ако прочете какви ги пиша....

Леле разбихте ме с мъжете и цметовете,хубаво е,че не сме единствените  Simple Smile

Инче
, за педиатърката мога и аз да ти препоръчам моята,тя е и в Княжево та ако се преместите ще ви е близо.Наистина е много добра,недостатък е,че при нея са записана адски много дечица,именно,защото е добра и се чака понякога повече,макар че бебетата винаги влизат с предимство.Просот при нея няма записване на час,но е отгледала мен и брат ми и братовчедката,тогава беше разпределена като млад педиатър в Княжево и като смениха системата си остана ГП за този район.

Еми
,представям си ги нашите малки мъже как по съседски като са на гости на бабите се събират на по бира с картофки  Joy

Маринче
,че как няма да държа да си и ти,искам ад си побъбрим,не сме се виждали от сто години!!!АЗ съм за петък другата седмица пада се 19,02 хайде кой също е за тази дата и направо да организираме?
А за курса ти,готино е да се запишеш,но и аз не бих била съгласна ако ми предлагат събота,точно заради това,че е единственото време за семейството.Няма ли някакви курсове,които се провеждат вечер?
И да те питам за Дормикинд,много се изкушавам да го взема,колко горедолу струва и в аптеките ли да го търся?Някакви капки ли са?

Фокси
 Hug

# 124
Марина,не се отказвай от курса!Сега ти е паднало.И да изпуснеш 1-2 съботи,можеш да си наваксваш през седмицата и сама...После като тръгнеш на работа,съботите и неделите ще са ти още по-ценни !

Йоли,много са радостни тези вести! И аз много се радвам и ентусиазирам от такива новини !

За срещата-и аз съм за "Виктория" или където мнозинството предпочете.За клуб-за да съм съвсем откровена-нещо не ме влече... В "Брилянтин" и на мен ми е адски тясно.

# 125
Честито и на днешните пораснали бандитковци и бандитки! Да са здрави и щастливи, да имат прекрасно детство и да станат умни и добри хора!

Момичета, айде дайте тази среща да я направим след рождените дни, моляяяяя Praynig Praynig Praynig

Точно другия петък идват нашите и понеже това се случва рядко, защото живеят надалече, пак ще изпусна партито. Sad

# 126
  • София
Честита първа годинка на Ева,Аглая,Алекса,Красен,Виктор и Александър!!!!
Много красиви имена са избрали днешните мами Simple Smile

Марина,не се отказвай от курса!Сега ти е паднало.И да изпуснеш 1-2 съботи,можеш да си наваксваш през седмицата и сама...После като тръгнеш на работа,съботите и неделите ще са ти още по-ценни !
И аз съм на същото мнение - запиши се, голям работа че евентуално ще изпуснеш един-два пъти  Peace

За среща на 19ти и аз съм ЗА  Hug Нямам претенции за място. Най-вероятно клуба ще го пропусна, но де факто ще реша на момента Simple Smile

п.п. още не съм стигнала до свалянето на снимките, но се надявам днес да успея...

ооо вчера правихме и прощъпулник  Joy половин час редих всякакви артикули, за да има детето избор и в крайна сметка опипа 30 пъти един гердан и хвана и понесе черпака... Май ще я правя desperate housewife

# 127
Честито и днес на порасналите дечица! Много здраве и хубавини има желая! Hug

Много ми е хубаво така - всеки ден да се честити по нещо. Я, дайте да сложим всички празници на съпрузи, родители, сестри, свекърви..., че да си имаме поводи и след февруари. Mr. Green

Гал, цяла седмица се мъча с един боб в памук - на Мими й трябва за у-ще... Що не каза по - рано за тез романтики? Laughing А, юнаците, очевидно ще бъдат страхотни кулинари и респективно много желани.  Peace Дали не може така по Холивудски да преглътнем разликата във възрастта с Мими? Rolling Eyes Те ще й готвят, тя ще им прави чаена церемония. Mr. Green

С цветовете нямаме проблем - откакто се познаваме 90% от гардероба е в черно.  ooooh!

А, на 14-ти освен св. Валентин е заговезни (тук е и номерът с халвата), и прошка. Та, ако ни простят, тогава ще се обичаме. Laughing

Теди, тортата е страхотна!

# 128
Цитат
Май ще я правя desperate housewife
Joy Joy Joy

Ех,че съм и аз - на 19-ти сме в Банско (ако нещо не се обърка с отпуската на Жоро) , ама най-добре ще е да се организирате без мен, пък ако случайно не тръгнем,идвам...

# 129
  • Sofia
Майчета, абе може ли всеки ден да се яде месо  newsm78 Как така се препоръчва да се радува през ден, а сега педката ми каза всеки ден да давам...

А за сещата аз съм ЗА - чакам да се организирате за кой ден да е, та аз да организирам гледането  Mr. Green Нямам претенции, ще наглася нещата я с таткото, я с някоя баба...

Теди, майсторица си ти! Супер е тортата! Да дадеш на Евичка хубаво да се натопи в нея  Grinning

Ние Св.Валентин не го празнуваме. Хич не ни е празник някакси... А и за Трифон Зарезан не ставаме, трябва сама да си пия  Joy

Дани, Алекс е много доволен с новата прическа. Много е сладък! В някакъв момент и ние трябва да свършим тая работа, ама така ги обичам тия къдрици...не ми се дават  Blush

# 130
Честит рожден ден на днешната банда рожденици,
да сте здравички, засмени и щастливи дечица.

Теди, масйторка си.  Simple Smile

ооо вчера правихме и прощъпулник  Joy половин час редих всякакви артикули, за да има детето избор и в крайна сметка опипа 30 пъти един гердан и хвана и понесе черпака... Май ще я правя desperate housewife
 Joy Joy Joy
Наде, включвай се по-често да ни разсмиваш така. Липсват ми твойте зареждащи постове  Hug

Марина, за курса не знам какво да ти кажа. Аз съм посещавала съботния в Аво и единствения недостатък е, че ти отива целия ден. По мой спомени курсът приключва към 1.30 докато се прибереш и вече е станало следобед.
Нямаш ли вариант за вечерен курс два пъти в седмицата? Поне излизаш за 2-3 часа и послед пак при детенце.
Но трябва да решиш, само не се отказвай. Аз това ниво съм го минала вече 3 пъти в разлини школи , като едното бше бизнес английски.  Embarassed Много ме е срам, но съм и много несириозна, Запиша курс, изкарам едно ниво. Поприпомня си нещо и после сума ти време за..... всичко.
Докато ходих на работа пак беше добре, че доста неща бяха на английски, а и от време на време се налагаше да понапиша някоя статия на английски.

Този Дормикинд може да го пробвам. мерси за предложението.

Аз също не мога да кажа дали ще се включа за 19-ти. С милото сме замислили да ходим на Банско до края на месеца и не знам коя седмица ще бъде  newsm78 А много ми се иска да се видим.

Дани, страхотна снимка. Йоан в събота ще го водя на прически  Wink

Инче, пълно щастие с педиатрите няма. Нашата уж е водят добра, сума ти народ има записани при нея включително и Венета Райкова, но пък мнооооооооооооого се чака.
Но когато и да съм се обадила винаги е отговаряла адекватно.

Май имаше и друго, но малко по-късно.

Сега пак съм спек на тема завръщане на работа  Sick

# 131
Деска, за курса в момента има свободен само  в събота и то от 2  до 6 часа (целия ден) и затова се отказах засега. Когато формират група през седмицата за това ниво ще ми звъннат.
Ти поне можеш да си упражяваш езика в работата - при мен няма такава вероятност...после как да помня аз какво съм учила newsm78

# 132
Коте, всеки ден се дава месо - само при захранването е през ден. Аз обаче не винаги успявам, защото аз готвя и все по-рядко взимам кухня, което ме навежда на мисълта,че и нашият хемоглобин ще е нисък.

# 133
  • в сърцето на един мъж...
Честита първа годинка на Ева, Аглая, Алекса, Красен, Виктор и Александър! Много щастие, късмет, любов и здраве! Честит празник на щастливите родители! bouquet

# 134
Аз също готвя на Йоан, но не всеки ден давам месо.
При последната консултация алерголожката каза да продължавам да редувам жълтък с месо.

Някой приготвял ли е нишесте в домашни условия? Чудя се дали да направа на Йоан, но не знам какво. А и се чудя има ли въобще нещо полезно в него.

Вариантите ми за следобедна закуска са много малко -каша, грис и мляко с ориз.

Вие какво друго давате?

Общи условия

Активация на акаунт