Отговори
# 585
Айдеее и аз съм за среща на попа,леле къде ме върнахте с тая срещааааа,на попа в 19.30,искаааааам да съм на 16 newsm45

Много искаш  smile3534

Ела утре , за да покажеш закръгленото коремче Simple Smile

Бисерчето е бърза  Wink

търкул,търкуллллл идвам идвам,къде без мен Mr. Green

# 586
Деси83,ти не можеш ли да се докараш до СФ за една среща?Имаш ли кола?

Яна, нещо май я няма newsm78

# 587
  • София
Тази вечер Мимето е на вълна по няколко поста един след друг  hahaha

# 588
Миме, благодаря за вниманието, мъжо каза " Ходиииииииииииии" ...и аз ще дойда, само с една уговорка, дечица да нямат температура, иначе няма да ги оставя Rolling Eyes Ще следя утре темичката , ако нещо стане, понеже ти нямам тел ако може ще звънна на Инчето Rolling Eyes понеже имам нейното телефонче WinkЕййй, заразихте ме, даже ако нещо стане и не мога да дойда ще ми е тегавооо Cry Cry

# 589
Ето къде е Примавера - от Попа по В.Левски посока СУ
http://sofia.zavedenia.com/767/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0 … 0%B5%D1%80%D0%B0/

И мен май ще ме огрее за срещата. Пак пиша май, че не се знае моето мило да не вземе да закъснее от работа, че при тях нищо не е сигурно  Confused

Ей, голяма съм заспа ...........
Гея, ама много сладки мишоците бее .........Алекс е страшен с този костюм, а Мила е толкова лъчезарна и голяма хитруша  Hug

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 22:39 от Mia66

# 590
Ето ме, Дани мерси за смс-а, бърза съм

привет от "телеманиак олимпийски №1"  hahaha - пряко предавам емоциите от зимната олимпиада във Ванкувър -  ядосвам се, че нашето момиче падна на квалификациите по сноуборд и не отмениха състезанието заради тъпата мъгла ... дано го отменят, че пак да имаме шанс ... Сега да ви успокоя  Joy- ще имаме шанс пак, може и медал да спечелим /ДАНО/.

Водих преговори за утре, ще дойда за 1 час да ви видя /домъчняло ми е за вас/, но милото ще е сам с Михеле и не му се ще да е така. Ние обикновенно вървим в комплект, но по това време ще е невъзможно ...

Моля да приемете моите най-искрени пожелания за порасналите февруарчета през дните, в които не съм се появявала тук.  newsm20
Нека да са живи и здрави, палави и засмени, да имат прекрасно детство и да са обградени с много любов!!! Честити да са на родителите си!!!

# 591
  • София
Мдаа, така като гледам Примавера ще е, утре към 12 ще звънна да питам дали, ако отидем 15тина човека ще има къде да ни сложат на една или няколко събрани маси и ще пиша, ако всичко е наред среща на Попа в 19:30, а ако някой закъснява и дойде след 19:45 - направо в Примавера, даже, ако някои бременни мами дойдат по-рано ще ги пратим в Примавера да запазят места и да не мръзнат на студа Simple Smile))) А Миа е дала адреса, аз да дам още малко инфо, там има и карта, ама и без нея е лесно: http://www.programata.bg/?p=72&l=1&c=1&id=270 Ако идвате от Славейков по Графа да речем, като стигнете на Попа, завивате в ляво по Левски и след 50тина метра може би е самото заведение, срещу спирката на Попа се пада в посока Софийския.

Ами това е за сега от мен, лека вечер и до утре с някои от вас Simple Smile

Силве, браво на Боян, добре, че сте го записали на такъв спорт да си изразходва енергията, че както все с шевове ходи, това ми се вижда по-безопасно за момента Simple Smile)))

О, Бисерче и аз щях да гледам, ама отмениха старта на квалиф. заради мъглата, а после се приспивахме, простирах и така и не съм пуснала телевизора още, ама и това ще стане, иначе гледах биатлон жени, а пък цял ден телевизорът е включен на Евроспорт и понеже въртят 3-4 състезания цял ден вече наизуст съм ги научила, с нетърпение очаквам нов материал за зубрене утре Simple Smile))))

# 592
Ааа навърта се тук. Днес я мярнах горе в ложата. Wink

# 593
kalinche_to,този ник определено ми харесва повече!  Hug

# 594
Здравейте и от мен.

Благодаря на всички за пожеланията за Валето.

Честит рожден ден със закъснение, Гея  newsm51.

Честит рожден ден и на порасналите не дечица през изминалите дни.

До сега не помня да си имаме бъдещ лекар,но вече и това е факт-Валето си взе спринцовката  hahaha.Утре ще пусна снимки и клипчето.

Липсвахте ми

# 595
  • Sofia
Галче ами какво да ти кажа за водолеите..... еле па подрастващите smile3506
Честичко ми се иска да ги хлопна с нещо по-тежичко по главундерите!!! Направо телешката ми душа се побърква на моменти Simple Smile Иначе като най-най-отличителна черта определено мога да посоча това, че са много свободолюбиви, на границата с пълния егоцентризъм. Иначе са много весели, много незлобливи и луди Simple Smile Абе "при нас е весело отвсякъде" са!

Браво, Весе! Честито ти дипломиране!   bouquet   bouquet   bouquet

Силве, мноооооого е сладка Раличка! А като им чуя малките гласчета и ми идва да ям, ям ям..... Тия дни Венци много говори и направо го смачквам от целувки!  Crazy
И браво на бате Боян! Ще спести на тати парички за пушка! Ще го праща него да се разправя с ухажорите  hahaha

И аз съм за Примавера Simple Smile Еми, ако искаш заедно да ходим, аз ще съм мобилна, ще взема и сватята, така че само кажи Simple Smile

Отивам да полягам, че Венци тия дни ме тормози много нощно време. Май някакъв зъб излиза, ама не ми дава да му бръкна в устата, почва веднага така да хапе, че свитки ми излизат...

И да ви питам - с какво да му заменя млякото вечер? Бута го, плюе, крещи...ужасТ! Днес взех Нестле Джуниър - и него не го иска, направо скандал ми спретна Sad А е толкова уморен и изнервен, че едва ли ще мога всяка вечер да го храня в столчето. Въобще голяма загадка - сутрин го пие (по 240мл), а вечер не ще да го помирише  newsm78
Помагайте с акъл, моля!  Praynig

# 596
Коте аз акъл нямам ама една идейка от моя репертоар. Аз слагам по една супена лъжица каша (аз давам на Слънчо) в млякото. Може да пробваш ако не ти е много тясна дупката ..на биберона имам в предвид.

# 597
Тук съм, тук съм, привет!

Гледам и аз оломпиадата, за Сани Жекова ми е мъчно, с баща и доста сме карали заедно, нея я знам от дете, мноо и се радвам на успехите, жалко че нямаше шанс! Но трасето беше ужасно!

Пенкова, понеже знам че няма да се обидиш ще си кажа честното мнение- редно е този, който се грижи за възрастния човек да получи по-олям дял. И особено когато са много наследници- за мен най-добрия изход е по някакъв начин да се намали бройката- някой да изплати дела на някого, друг да заслужи с гледане да му припишат и т.н.

Приятна среща на Софиянки

И Честит празник на всички, които празнуват!

Коте, дали няма да яде КМ с лъжица?

# 598
  • София
Коте, Михаела от 1 месец категорично отказва АМ - почна от вечерното, после и сутрешното. Отказах се вече от борбата. Вечер давам супа със сухар и си я хапва. Каши отдавна не яде, най-много някой кус кус с АМ и плод, но супата си е най-сигурно, че ще иска. Май вече им писват едно по едно "бебешките" яденета, нали са вече едногодишни Simple Smile
Аз преди да и се доспи съвсем давам яденето, после в кревата се приспива с вода и биба.
Раде, честит ви бъдещ доктор!

# 599
  • София
Хаха, Инче, мини и през нас - аз съм ви по път... Whistling

Бъзикам се де, аз първо ще занеса Йойо на дядо му, че свекърва ми вече иска да го гледа, само ако съм на работа... А мене кучета ме яли, работи, след това пак работи и да...Господ почива в неделя, ама мама не! Cry ooooh! Tired

Да ви кажа, тази нощ мина много добре - като се събуди Йойо, аз започнах да му обяснявам: "Бебетата спят самички, хайде покажи как спят бебетата, гушни кучето" (той има едно любимо куче, което все гушка) и той си заспа. После май се събуди веднъж, ама пак заспа... Направо да не повярваш!

Весеее, професор да станеш! Simple Smile

Коте, има едни млекца в кутии (готови) за бебета на Нестле с вкус на шоколад, ягода, банан, може да се върже с тях, щото са много вкусни. Ама не знам колко са полезни... newsm78 Т.е. те си има всички съставки на АМ, ама си е леко джънк вече.

Общи условия

Активация на акаунт