Отговори
# 570
Не съм ходила в Примавера, затова съм ''за'' - трябва да се ходи на нови места Wink

# 571
  • Пловдив
Днес уточних менюто за рождения ден.Седим си ние на масата тримцата +управителя.Чавето си пие млякото в количката и така се изпърдя,че хората от другите маси се обърнаха.После иди обяснявай кой си попръцква-много конфузна ситуация  Embarassed

Фокси,загуби се ти.Като ти е свинско пиши тук,нали знаеш споделена мъка,половин мъка  Hug

# 572
# 573
 "ЗА" Примавера!

Да ви похваля малкото ми "каратеки" !  Laughing Досега бяхме на изпит и има диплома за 8 -мо кю(каквото и да означава това  Laughing ).Демек вече на белия колан ще има две жълти черти и така до лятото,когато ще има изпит за жълт колан ...В изпитната комисия беше и Явор Дамянов,сина на Дамян Дамянов.Треньорът на Боян като го представяше се обърка и каза "писателя" ,вместо "изпитващия"... Joy

# 574
Наминавам само да кажа, че и Мечолана ще дойде на срещата ви утре вечер. Няма компютър в момента и затова пиша от нейно име. Ще следя какво се разбирате и ще й предам - така се разбрахме. И май ще има пресни новини от точицата, ама това е инфо на ухо  Grinning

# 575
Здравейте и от мен.
Ками,миличка съжалявам за това през което преминаваш Hug
Калинче,гадни са тези роднински лай...,но не баба ти в кривата според мен ,а лелчето ви дето няма очички да ви звънне и да ви каже какво са сътворили с баба ти Confused,но не се ядосвай,за съжаление в Бг много роднински връзки се развалят заради имоти,а това е толкова тъпо.

Вече знам кой ще плаща утре Mr. Green,Весе да ти е честито висшето  smile3501

Утре и аз съм на линия,само някой да ми обясни къде е тази пицария,аз явно съм тотално изветряла newsm78,Деси06 и тя ще дойде,но има проблем с прибирането,аз нямам против да я закарам,но колата ми не е в ред и не смея да излизам извън София да не ме остави на пътя.В този ред на мисли Маринче важи ли още предложението ти да я закараш ти,пък аз може да съм ти компания Winkиначе тя май има влак в 22.10 а дотогава ще сме се понаяли и понапили(някои)та може и с влака да сколаса да си отиде.

А добре ,че Пипег се включи,аз тъкмо мислих да и звънкам утре на Мечи Heart Eyes

Галлллл,ще идваш ли???
Бисерчето,дали ще се включи и тя да каже?Някой да и има телефона,аз мога да и драсна един смс.
Еми, до утре Рая да се е оправила и да дойдеш и ти. HugНе можеш ли поне за час-два да се откъснеш,дали ще кашля на теб или на баща и май все тая,стига да не плачка за мама Heart Eyes
Сигурно има още ама за сега толкова  bouquetостанете си със здраве. Grinning
Вержи Hug Hug Hug

# 576
Ето ме и мен, тъкмо навреме, както забелязвам  Joy
Не съм чела назад, благодаря на Петя за сигнализацията, доколкото разбирам за Примавера е уговорката, твърда ли е, а час?
Моля, Миме, звънни ми утре като се уточним нещо конкретно, защото съм на ФМ следобяд и не знам  кога ще мога да чета.

Благодаря предварително и лека вечер на всички   bouquet

# 577
  • София
Супер среща ще се заформи, а дали ще може да се съберем някъде.За мен няма значение къде ще сме само ако е възможно да сме на една(обща) маса.Миме, прати ли и смс на Бисерчето, ако не да и пратя аз.А къде ще се чакаме?Направо в пицарията ли или на попа в 19:30ч.?
Аз съм до 19ч. на английски на Графа и ако има подранили може да звъннат.

# 578
Аз акто ви казвам ,че съм куха лейка...
Толо,5 пъти го пускахме отначало с Любо да я гледаме Раличока,страшен сладкиш Heart Eyes
Мечи,ще ти звънна и успех утре Heart Eyes
 И докато не съм забравила пАк
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ СЪКРОВИЩА,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

Къде е тая ми ти Примавера???

Сватя,да са ти живи и здрави батковците,ти днес нищо не ми каза,а ааз те занимавах с някакви глупости ooooh!извинявай.

# 579
Дани,аз и нямам телефона,за това казах ако някой и го има да ми го прати на лични или да и пише. Grinning

# 580
  • София
МИме, аз ще и пусна сега един , че има голяма вечерна срещща утре и да влезе да попрочете малко инфо във форума.

# 581
Добре мацки, така се разбираме Simple Smile
само две уточнения :
1/ на Попа ли ще се чакаме или направо в пицарията
2/ малко повече инфо къде се намира тая пицария? Аз имам някаква бегла представа, но не съм сигурна точно там ли е  newsm78

Аз ще драсна един смс на Надето, но те май все още са във Велинград.

# 582
  • София
Аз предлагам от 19:30 до 19:45ч. на попа, който е закъснял направо в пицарията(ако там остава)
И дайте инфо ъде се намира пицарията.

# 583
Айдеее и аз съм за среща на попа,леле къде ме върнахте с тая срещааааа,на попа в 19.30,искаааааам да съм на 16 newsm45

# 584
Айдеее и аз съм за среща на попа,леле къде ме върнахте с тая срещааааа,на попа в 19.30,искаааааам да съм на 16 newsm45

Много искаш  smile3534

Ела утре , за да покажеш закръгленото коремче Simple Smile

Бисерчето е бърза  Wink

Общи условия

Активация на акаунт