Отговори
# 555
Честит рожден ден, Ника, Радослава, Полина, Петър, Виктор, Мартин и Велизар!
Да сте живи и здрави мили деца, да радвате родителите си и да се гордеят с вас!

love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

# 556
Минавам да почерпя за първия рожден на моето слънчице и да поздравя всички вече пораснали дечица - да растат здрави и да слушат мама и тати!

# 557
Давайте предложение за място девойки.
То е ясно, че часът ще е към 7-7.30, за да се приберат татковците и да могат те да застъпят.  Wink
А ако искате и по-рано, но предполагам, че на повечето няма да им е удобно.

За място-идея нямам. Първоначално говорихме за Виктория, но там трябва да седнем пак на отделни маси. Май няма вариант да ни съберат заедно.
Другият вариант е в кръчмата дето Ивето ни води. Не мисля, че ще е толкова препълнено през седмицата, пък ако е в околността има и други заведения.

За поръчката от Ларедут, най-странното е, че аз пуснах две на 6-ти Януари.
Едната беше с неща за нас и едни приятели, а другата беше за бебетата ни.
Та преди две седмици дойде на големите, но на дребосъците още ги няма.

# 558
  • София
Момичета за утре имам предложение,какво ще кажете за Примавера на Попа.Който не знае заведението е пицария с цени нормални за центъра,готвят много муксно и съм сигурна,че сряда вечерта ще намерим със сигурност места,освен това ще можем да съединим маси и да сме всички на една маса,а не да трябва да се делим.Там хомя на сбирки от една интернет игра и знам,че може да се съберем на една маса около 20души  Simple Smile
Искате ли да се чакаме в 19ч. на Попа?
Пишете,че време не остана за разбиране:)

# 559
  • София
Деси,писали сме заедно,май верно 19,30 ще е по-добрия вариант,то и аз няма да успея за 19:(
Какво ще кажеш за Примавера или да е в кръчмата на Ивето,аз не съм била,но чух добри отзиви  Simple Smile
Кофтито на Примавера е,че вътре е малко мрачно някак си

# 560
Момичета за продавалника да ви кажа пробвайте да влезете с регистрацията си в БГ мамма имам спомен , че веднъж по грешка си написах тукашния ник и парола и влязох и докато се усетя голямо чудене падна защо ми е празна кутията и нямам никакви мнения  Crazy

# 561
  • Пловдив
Елфи какво ти говорят звездите за детските тоя месец?  Wink

за детските нищо не знам за съжаление  Simple Smile

# 562
  • София
Ами ако искате да бъдем в Примавера, не е лошо там, а пък да не се събираме всеки път на едно и също място, през път да бъде поне Simple Smile))), а и подозирам, че в Примавера ще е по-вероятно да се съберем 10-15 без резервация, иначе 19:30 е супер, а Веси, ние да се чакаме освен на спирката на 2ката, ако ще е Примавера, на твоята спирка де, аз ще дойда пеш до там Simple Smile Всъщност, ако имаш някакво време, да кажем 10-15 минутки в повече, можем пък да си направим един преход по Графа, че аз отдавна не съм ходила до центъра на разходка, все отиваме с колата и сядаме някъде и пак на обратно.

# 563
  • София
Иве,супер съгласна съм,на спирката на тодор каблешков нали?В колко часа?
Значи остава 19,30 на Попа РАЗБРАХТЕ ЛИ МОМИЧЕТАААААААААА???????Simple Smile
Нямам търпение:)

# 564
Ей, най-сетне ви прочетох .............

Честито на порасналите днес дечица! Да са много усмихнати и щастливи, да слушкат мама и тате, да растат здравички и умнички!

Инче, чесито и на батковците! Хубаво сте ги наредили рождените дни!  Hug
И в моя род има подобно съвпадение на рождени дни - трите последни деца на баща ми са родени почти на една дата. Сестра ми е на 19 април,
големия му син от втория брак е на 18 април, а малкия - пак на 19 април  Rolling Eyes

И аз май ще се включа в срещата, ако ме искате разбира се  Wink
Нямам предложения за място, но си мисля, че в кръчмата от предния път ще ни е тясно, а и предния път не бяха много любезни като искахме да добавяме още маси към предварително събраните  Confused В Примавера съм ходила, там е по-широко, определено.
Ааа, сетих се, може да идем и в Дон Домат, този на ъгъла на Триадица и Веслец е голям и просторен.

Силве, моля те снимай по-дълго клипче на приказливата Раличка, че като пуснах това на моята и тя млъкна и гледа с интерес, а иначе не мога да й затворя устата за секунда. На моменти ме заболява главата от постоянното викане, обясняване и нареждане по бебешки ...  Tired

Хетера, БРАВО! Разкажи как мина изпита, че си дипломирана го разбрахме  Wink

# 565
  • София
Ами и Дон Домат на 6ти септември и Славянска е огромен, може и така, нека да се включат и другите мами къде искат и да видим какво ще правим, часът го уточнихме 19:30... Веси, ако остане Примавера си остава и спирката на Тодор Каблешков на 2ката, за Дон Домат на 6ти септември пак така, но ако е другаде ще се уточним в движение Wink)))

Така или иначе ще ходим без резервация, предлагам до утре всеки, който ще идва да си каже мнението или предложението и за където има най-много съгласни, там да сме, аз лично съм за Примавера, защото в Дон Домат е голямо, ама не знам дали можем да събираме маси, все си мисля, че бяха от онези тежките и няма как да стане, но може и да греша, айде до утре по обед да съберем инфо и да решим къде ще сме Simple Smile

И нали съм мила и добра, като се разберем къде ще ходим, ще звънна утре да питам дали, ако отидем 15тина човека без резервация ще можем да се съберем на една или няколко събрани маси, че да сме спокойни  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 18:25 от iva_angel

# 566
  • София
Оки първо аз съм за Примавера,за да е сигурно,че ще сме на една маса.
Събирането на гласове започна,до утре в 12 да сте си казали всичко!!!!:))))
Иве,ние ще се чуем утре направо да се доуточним  Wink
Междодругото аз не съм предупредила мъжо,че ще трябва да е отговорник утре и да се оправя сам,но той ще е съгласен със сигурност така че...Simple Smile

А за изпита какво да кажа повече,не ми се говори,беше супер сдухано и ужасно,така се притесних,даже после ми се скараха как могло да говоря само гледайки в земята,а аз от притеснение едва не припаднах,щом сравних очакването на изпита с очакването на секциото представете си  Laughing

# 567

Честит рожден ден на Велизар, Полина, Ника, Радослава, Петър, Виктор и Мартин! Да са здрави и послушни, много весели и умни деца!
И за мамите- истинските героини на деня!  Wink

Мен Толо ме вкара в едни размисли и страсти с вчерашният си въпрос, а вечерта, когато Калина се прибра мъжо ми каза, че от градината искали да и разкажем за Васил Левски, та седнахме с нея. Аз разказвам, тя ме прекъсва... Явно са им чели или разказвали и те нещо (по думите и предполагам, че "Апостолът в премеждие"). В крайна сметка като свършихме с обясненията и я накарах да разкаже какво е разбрала се оказа, че е запомнила само, че е имало някакви хора, дето "притеснявали" българите  Rolling Eyes, а Левски прескочил една дупка и се преобличал така, че не можели да го познаят. Освен това са им разказвали, че е бил предаден, а аз и казах, че не е вярно, та сега се чуди на учителката ли да вярва или на мене. На сутринта помнеше още по-малко. Когато я попитах защо считаме Левски за герой ми каза, че помагал на добрите чичковци да печелят парички и съвсем ме хвърли в тъча. Мисълта ми е, че ми е много трудно да адаптирам за нейната възраст наука и история, пък за религия даже не ми се мисли. Лятото и обяснявах как е създаден светът- минах през цялата еволюционна теория, Големият взрив, динозаври и т.н. И накрая ме загложди, защото аз не вярвам до край нито в Еволюцията, нито в Креационизма, и и обясних, че има хора, които вярват, че има висш създател, който е сътворил Земята и всичко на нея.  И че когато порастне сама ще избере в какво да вярва тя. Иска ми се да и разкажа, впредвид наближаващият Великден, за Възкресението и т.н., защото ми се струва, че  е крайно време Великден да не е само празник на боядисаните яйца, но изобщо не знам как да подхвана.
Хетера, честито! Учене, поливане и Форумска положителна енергия му е майката.  Mr. Green

# 568
  • София
Честито на днешните рожденици - по-малки и по-големи! Много здраве и късмет им пожелавам!!!
Весело изкарване на празника и да не забравите снимки!
Силве, и Мишката много се радва на клипчето, гледа го около 100 пъти Simple Smile
Весе, браво!
За утре нямам претенции - където кажете. Само дано моят не ми извърти някой номер.

# 569
Здравейте,милички Hug

Не съм писала отдавна..Добре сме,просто ме домързява яко.Най-вече защото Жорето се буди по 20 пъти на нощ и не мога да се наспя като хората и съответно през деня съм дроб и нищо не ми се прави..Няма и нищо интересно около нас.Е,и Насето вчера направи първите си 3 крачки,учудващо бързо за нас,защото до онзи ден не можеше да стои без опора,но това не е чак толкова необичайно и важно Blush Другото е,че и на неговия пишок се образува нещо беличко, за каквото доста от вас са споделяли,та сега вероятно ще водим и двамата на хирург да им забелят атрибутите...Та както и да е.
Не съм ви забравила.Явно в момента просто ми е някакво свинско и не искам да пиша негативни постове и да се оплаквам. Когато пак съм дива и щастлива ще ви пиша по-подробно.Но за целта трябва и да прочета около 10-20 странички назад,де Embarassed Утре ще попиша.Сега като започнах и осъзнах,че явно имам някаква вътрешна потребност да ви пиша Mr. Green

Честит рожден ден на всички дечица ,които пропуснах.Искрено се извинявам и ще си плясна един шамар собственоръчно за назидание Laughing
Честит рожден ден и на дечицата,празнуващи днес!!! Честит празник и на родителите им   bouquet  

Благодаря на Гея,Мимчето и Ем,че ме мислите. Hug Пак казвам-добре сме,просто не ми се пишеха негативни постове Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт