Отговори
# 90
Миме,клюкариш..аааа Heart Eyes ама не знам дали ще мога  тъй като ще е вечер а аз ще съм на  30 км от София и няма как да се прибера вечерта Confusedинак ми се идва и то много ама на някога  през деня мога да се включа..ако има среща.
Гея ,какво става с вас мила....дано мине бързо  bouquet
Честит празник на празнуващите днес  bouquet

# 91
Галче, почти същите снимки ги имам и аз, само че главните действащи лица са други hahaha
Марте, те са ти писали момичетата, но можеш да даваш и оризче, и бананче, и сиренце, и солетки ако щеш, даже мисля, че и от тези най-обикновените бисквитки също може. Дано се оправи бързо малката шушулка Praynig(
Миме, за тоалета ти препоръчвам един магазин в ЦУМ, мисля, че беше на втория етаж, френски е доколкото си спомням newsm78, но за марката утре ще ти кажа, че дрешките на Рая за в спалнята, а малчо спи там, но има страхотни неща и цените за горе-долу като Фокса, половин или една идея по-високи, но ноистина има уникални неща Peace

# 92
Какво става с темата  newsm78
нещо писането и комуникацията напоследък не върви  Rolling Eyes

Ама здраве да е, дано някой ден пак се разпишем.

Деска, може да останеш вкъщи само желание да имаш.
Имаме свободна стая - проекто стаята на Йоан, но все още не е негова.  WinkТака мисля, че ще успееш да се включиш в срещата, а и ще може да се видим.

# 93
Деска много мило  Hug ама Ивко ще ме иска през нощта Winkама мога да остана до към 22 часа след това имам влак и мога да се прибера.Ако е следващата седмица ще се включа,много искам да ви видя Peace

# 94
Забелязвам и аз че през час или две някой пише по един пост...хайде по активно..и давайте снимки да гледаме Peace

# 95
Трети пост за 1минута....не е нарочно Embarassedда ви се оплача като родих и след месец си бях моите килограми само плюс 1,5 ама не се виждаше Mr. Green а сега съм 5,5 отгоре,..ужас и с една двойна брадичка...едно дебело лице..много съм злеееее #Cussing out

# 96
Трети пост за 1минута....не е нарочно Embarassedда ви се оплача като родих и след месец си бях моите килограми само плюс 1,5 ама не се виждаше Mr. Green а сега съм 5,5 отгоре,..ужас и с една двойна брадичка...едно дебело лице..много съм злеееее #Cussing out
Споделям терзанията ти и аз имам някой "оплаквания" ама здраве да е, другото са бели кахъри  Hug

# 97
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

Страшни снимки  hahaha Галче, при вас е весело, представям си блъскането  ooooh!

Пак болнички има :9 Дано бързо им минава на мъниците!  Praynig

Аз днес водих Венци да му взимат кръв и излязоха резултатите. Много му е нисък хемоглобина - 101 Sad Утре ще звъня на педката да видим какво ще правим... Не ми се дават лекарства, ще пробвам с храна... Абе тъпа работа.

Имах още да пиша, ама нещо забравих, връщам се да си припомня.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Охльо-бохльо къде са ти рогцааатаа?.... Crazy

Ето една непразнична снимка  hahaha Малко битовизъм и от нас  Mr. Green

# 98
Родих,заслабнах,после пак понадебелях сега направо пълнея hahahaич ми не дреме,вкусно ми е,и ще яммммм,а пък догодина ще му мисля ако не съм пак бремена случайно. Whistling

пишете де.....и на мен ми липсват дрънканиците ни по цял ден Hug

# 99
  • Пловдив
cutesmallcat ,за вдигане на хемоглобина-прибавяй в пюрето червено цвекло.Предполагам капваш малко мазнина някаква и без друго.Червеното цвекло няма определен вкус и Венци няма да усети разлика

Сега взех да се чудя какви са стойностите на хемоглобина при едногодишните.101 не ми се струва ниско newsm78

# 100
  • Sofia
Елфи, мерси за идеята  Peace
Ами референтните стойности са дадени за мъже и жени  Confused Само на 2-3 показателя има в скоби за деца до 4 години. Та и аз не знам какви са, ама като гледам как майки пишат, че 115 е нисък, направо ми се изправя косата Sad

# 101
  • Пловдив
показателите за деца не ги отбелязват Tired

ако питаш лекарката за границите на хемоглобина,сподели с нас

ПП в нета намерих това  11 м - 13,5 м. - 107 - 131g/l

# 102
Инче и аз не мисля, че 101 е нисък хемоглобин.
Трябва да се проверят референтните за дечковците. Мисля, че в Цибалаб ги публикуваха. Някой ако е пускал скоро изследвания там нека пише.
Може да се окажете в долната граница  newsm78

Уф, нямам идея, ти не се притеснявай.
И наистина по-добре се опитай чрез храна да му вдигнеш желязото - повечко месце, спанак и т.н.

Педката преписа Малтофер на Йоан още преди да сме пуснали изследвания , ама и аз не съм давала.
Нека видя резултати пък тогава ще му мисля.

Деска, бях останала с впечатление, че ще идваш без Ивко  Embarassed

По повод темата с килцта - току що ометох последното парче торта от РД-то  Embarassed

# 103
  • Sofia
Деси, аз баш в Цибалаб ги правих днес изследванията. Референтните стойности са дадени за мъже и жени  Close Децата да си гледат работата. По-скоро майките им  Crossing Arms Обаче и аз в нета намерих, че долната граница е 107  Tired Не знам, уж във всичко, което яде има желязо, ама колко се усвоява е явно друг въпрос..... Ще видим утре какво ще каже педката, а иначе ще взема цвекло, ще видя и тези пюрета с черен дроб къде ги има...
Аз цял живот съм с нисък хемоглобин и нищо ми няма, ама то не се гледа само този показател, а аз нищо не разбирам и се дразня  Mr. Green

Ето тук има референтни стойности за децата: http://www.diagnostika-sofia.com/analytics-listing-detail.php?ck=165

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:31 от cutesmallcat

# 104
Деска идвам с Ивко а Иво старши идва две седмици по късно Mr. Green
Инче,и аз си мисля че не са чак толкова ниски нивата,тук такива изследвания не правят и като казах на лекаря да ни пусне той  ме гледаша като изтървана Shocked тук са много по натуралнотоооооо
Миме,ти ме спаси мила......и на мен май много не ми дреме ...ама като се видя на снимка и ми става Close Twisted Evil
Багажа ми е почти готов за сега влизам в позволените килограми на куфарите,ама много време има  до петък и нито една играчка не съм му взела още newsm78а и май мой неща  ми трябват.Е нали и в България има магазини Peace

Общи условия

Активация на акаунт