Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте момичета!
Да се похваля и аз. Днес ми е девети ден без всякакви прегрешения и съм много горда от себе си. Изобщо не вярвах, че ще успея, никога не съм пазила никаккви диети, но това го направих за пречистване така или иначе.  Утре смятам да се захранвам с ангелска супа.

# 121
  • в резерват
На момичета приключили с режима им пожелавам успех  и им предлагам една вкусна идея от мен,  при захранването

всяка есен си пека червени чушки и замразявам във фризера. Предполагам,  че почти всички си правят нещо подобно, а за който няма съм виждала да продават в големите магазини във фризерите със замразени зеленчуци

- аз правя така: няколко червени чушки се разбиват с блендер, пасатор или каквото там си ползвате , добавя се един домат от пазара (аз си ползвам домашен сок),
и се получава нещо като лютеничка за мазане, след 4-5 я ден си слагам една малка част от чесън колкото за аромат

Взимам листа от зелена салата, нареждам  върху тях сварен картоф или сварен  морков,  или лук печен на плоча (става и в сух тефлонов тиганLaughing може и всичко заедно,

намазвам щедро отгоре с "лютеницата",  навивам на руло салатата  и да ви е сладко 
Peace

# 122
  • у дома
Коконче, заинтригувах се, това ще го пробвам,   Peace другата седмица  Hug

Днес с някаква тиха радост си напазарувах морковчета и лук за утре  Hug

# 123
Коконче, рецептата ти е много добра,полезна и за точното време от захранването.

# 124
Me4ta22, ти ставаш за диетолог.Добре си си научила урока.Внимавай само със сока от грейпфрута.Ако пиеш лекарства,той засилва действието им.
 Внимателно и със зелето.Да не е много и да е прясно.Не е за всеки стомах.

# 125
  • София
Днес с някаква тиха радост си напазарувах морковчета и лук за утре  Hug
И аз цял ден си мисля как довечера ще си направя супичката за утре   chef
 Hug

# 126
  • в резерват
Коконче, рецептата ти е много добра,полезна и за точното време от захранването.

Peace аз това имах предвид  - да си казваме и даваме идеи  какво да ядем ден по ден при захранването . На всички ни е ясно  какво е захранването при Лидия Ковачева.  
Но съгласете се, че спазването му може да се разнообрази и освен да е полезно и да е вкусно.

още една идея

основата отново е  лист от голяма салата, върху него слагам пак от печените червени чушки, върху тях намачкано на пюре авокадо което с чесън е превъзходно и евентуално пак печен лук. Салатата с плънката се  навива на руло както го правят с дюнерите и е готово за ядене.

Когато  съм на работа си ги завивам с лист алуминиево фолио и една найлонова кесийка за сандвичи  и никой не е наясно захранвам ли се или си угаждам   Laughing

# 127
  • у дома
хахаха.. и всички си мислят че нагъваш дюнери  Joy

# 128
  • в резерват
 Grinning ами все ме обикалят с надеждата да опитат и те  

Преди две години, аз най-примерно съм си сложила житцето да набъбва до камината,    съпругът ми надига капака на тенджерката и ми казва едно такова тъжно
"ааааа,   за папагала  си готвила, и му го държиш топло до камината, а за мене   ? "   Joy Joy Joy

# 129
  • у дома
"ааааа,   за папагала  си готвила, и му го държиш топло до камината, а за мене   ? "   Joy Joy Joy

това ме разби  Joy Joy Joy Joy Joy

извинявам се за офф-а

# 130
  • в моя свят
Me4ta22, ти ставаш за диетолог.Добре си си научила урока.Внимавай само със сока от грейпфрута.Ако пиеш лекарства,той засилва действието им.
 Внимателно и със зелето.Да не е много и да е прясно.Не е за всеки стомах.
Благодаря  Simple Smile
Не пия лекарства,а и много обичам грейпфрут и ми понася добре.Зелето е прясно и сложих съвсем малко за аромат,че уж не ми е любимо,но тези дни само за зеле мислех.В момента ми къкри супичката.Със стомаха нямам проблеми.

Арбанашка кокона благодаря за съветите   bouquet и аз ще се възползвам от тези полезни вкусотийки.

# 131
Moжете да си намерите някоя рецепта за след петия ден тук: http://www.sgotvi.bratstvoto.net
Разбирам ,че има кулинарни таланти сред вас.Защо не обогатите сайта? Можете да станете автори .

# 132
Големият плюс на групата тук е ,че има дух, добронамереност и споделяне.

# 133
Здравейте!
След редовното следене и четене на вашите мнения да се отчета и аз най после за10 дневния житен режим спазван много точно без нито едно прегрешение.
Миналата година го спазвах 4-5 дни  сега целия и макар че не съм първа младост свалих 4 кг и се чувствам много добре ,започнах да спя по повече и да не се събуждам и бодувам вечер.
Сега си варя супичката продължавам да Ви чета.Има много и разнообразни предложения за захранването.
Благодаря за добрия тон ,който се запази до края на режима и ми действахте много стимулиращо,макар че аз имам силна воля и съм много стриктна по време на диета.

# 134
  • Бургас
И аз така днес си купувам морков и магданоз, обаче ябълка няма да погледна сигурно до 3 март. Нямам търпение нещо друго да хапна, вече ми омръзна житото,а и утре си е цял ден,чак вечерта супата...

Общи условия

Активация на акаунт