Роди се първото ни МАЙско бебче - Айлин ще бъде нашето късметче! №16

• 20 247
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
хахаххахахаха Спирито, тук сме, ама явно само част от нощната смяна, явно са се отдали на "Валентично" Wink

# 646
Мърсуват викаш,а Славче? luvbed Joy
Ще  ги видим утре.Кой ще е с най-голяма усмивка newsm62 и кой ще черпи с локум newsm62

# 647
А мърсуват, хъркат Joy
Аз още нямам проблеми със спането Praynig всъщност ако непрекъснато ти се спи си е проблем, спах на обяд 3 часа и сега едва гледам  Laughing

# 648
Спирито, хахаххахаха ще ги видиме, те ще си кажат Wink

krischana , да , кофти си е да ти се спи непрекъснато ... аз доскоро бях така... ама отминава ... идват и безсънни нощи

# 649
Като ме мерят на ЖК ме мерят в легнало положение, не знам има ли някакво значение  ooooh!
При мен имаше разлика от цели 10 см. Изправена с щръкнал корем имах обиколко 90 см, а легнала по гръб - 80 см.  Grinning

Аз миналата бременност нямах проблеми с гъбите, но тази се сдобих.  Rolling Eyes Доколкото знам, захарта в храната, която ядем, ги подхранва, ако вече са налице. Тялото не успява да се пребори с многобройната гилдия гадинки  Joy и започват да се появяват симптомите. Като се върнах назад във времето, установих че това май наистина е вярно. При мен се появиха, когато за няколко дни трябваше да изям САМА цяла торта, понеже моят мъж не си пада по такива торти. Намалих значително сладкото, минах едно 3-дневно лечение и оттогава нямам видими проблеми.  Peace

И между другото, гъбите са опасни по време на раждането. Затова трбява да се лекуват и то упорито.

Друго нещо е засиленето бяло течение по време на бременност. То се дължи на т. нар. млечни бактерии. Поне моят доки така ми обясни... дори ги видях какво представляват на микроскопа, като ми взе секрет. Каза ми също и, че този тип течение е безобидно, (но пък е доста неприятно). Има ли сърбеж, зачервяване, парене - веднага трябва да се вземат мерки.

мир4о, и твойто коремче така хубаво се е закръглило. Wink

# 650
Не се ли казва New York I love you?  Simple Smile  И аз съм го изтеглила и така не съм го гледала още.
Еха, и аз май минах 100-те!

Да де, така се казва  ooooh! Изгледах го и много ми хареса - препоръчвам, особено ако си падате по по-нестандартните филми  Peace

Честито минаване на финалната права,Херцог! Сега се загледах, че и на мен ми остават 4 дена и почвам обратното броене  Mr. Green Сега погледнах, че и някои момичета са вече на "останали 80 и няколко дена"  Mr. Green Ох, нещо почва да ме тресе треската...малко остана!  Crazy

Аз още подсмърчам тук, но поне гърлото ми мина. Много не неприятно така като не можеш да вземаш дори елементарните лекарства при настинка ( като капки за нос  Mr. Green ), но няма как, ще се търпи  Peace

Аз май няма да дочакам мъжо тази вечер, че ми се доспа, а и утре пак на работа. Лека и мека на всички!

# 651
Лека вечер и от мен! smile3524

# 652
 Честит ви Св.Валентин, много да се обичате с половинките, да се разбирате, да си прощавате!!!

Аз да се разпиша поне в тая тема,че кой знае колко пропуснах. Толкова ме учуди заглавието..няма да разпитвам, ами ще поровя назад.

Много ми е тежко вече, а още съм в 6я месец..ужас. Толкова тегаво не ми е било друг път. Времето минава много бавно,месец май ми се вижда ужасно далече. Иначе бебока расте нормално, рита умерено, ама явно някак навътре се е врътнал,че ме цели точно в пикочния мехур Crazy Голям кеф:) Каката става все по-дива, а на мен ми е все по-трудно да се оправям.  Mr. Green Оня ден му купих 4 бодита, не издържах, нищо,че имам в огромни количества дрехи от Бела. юи комплект за изписване му поръчах Ларедутски, дано дойде докато се роди:))

Ще почета малко назад ако ми остане време, пък може и пак да се включа скоро.  Heart Eyes Хубава седмица ви желая!

# 653
Момичета, можете ли да ми разясните какви са тези комплекти за изписване? Защо са нужни, какво включват? Някакви специални дрехи ли са? Аз не се бях замисляла досега, но смятам бебето да е облечено с нещо от дрехите, които се купуват така или иначе + одеялце. Това няма ли да е достатъчно?

# 654
Добро утро   food010
Много сте писали през уикенда, а аз от хайманосване неможах да се включа тогава.
Честит Празник на всички Grinning (кой каквото празнува, малко на патерици но от сърце )

Андреа  стискам палци бебчо да се задържи колкото може повееч на топличко  Praynig

Кака Лара Преслав е голям сладур  Hug

И аз май започнах да задържам вода, но този път доста от рано и то засега само в прасците. С предната бременност започнах да се подувам в осмият месец, но в стъпалата и глезените, беше ужасно, неможех нищо да обуя.
Отивам да вдигам малкия  за градина, лек и спорен ден на всички  Hug

# 655
Добро утро !  Simple Smile
Момичета , аз до ноември месец пишех редовно в темата , но след това по ред причини бременността ми остана на втори план , и така спрях да се включвам. Надявам се сега  ,  когато горе - долу всичко е наред , пак да успея да се впиша !
Усмихнат ден пожелавам на всички ! Hug

# 656
Добро утро момичета, хубав и успешен ден!

Херцог, честито минаване под 100 дни!  Hug

Аз днес ги минавам! Hug

Кикиники, изгуби се ти, много се радвам че сте добре, пиши по едно редче когато можеш Hug На малкия бонбон целувки Heart Eyes

Аз днес ще ходя за болничен, и след малко потеглям дано времето е малко по меко Wink

# 657
  • Sofia
Хей, какво ви става - много ранобудни понеделнишки  Laughing

Навън пак има сняг  ooooh! Така хубаво беше поразчистило улиците, а сега пак на нова сметка  Confused И аз ще изчакам Габи да се събуди, оправям го и се мятаме по задачки  Peace

# 658
Добро утро момичета!!Изпратих Дани на градина и вече време за мен.Странно но днес сякаш ми се мярна Danly в нашата градина.Беше със розовия елек и аз от снимките на варненските момичета , а и от големия й корем -я познах.... PeaceИ тя ме загледа по корема,ама сигурно не знае че съм mir4o  от форума....
.... Mr. Green

# 659
  • Русе
Добро утро! Hug
Ние днес пропускаме градината и маладежа още спи.Навън пак вали с страшна сила,дано спре наистина както казаха ,следобед.
Мирчо ,вече голямо коремче. Hug Това сестричката и братовчедчетата ли са? Grinning
Бюти, да доста ми се подуваха. Crazy лилка, аз раждах декември и родих момче,което хич не им пречеше на краката ми да са двойни. Crazy След раждането буквално спихнах.Дано не се повтори,че наистина с обувките става голям проблем,а да не говоря,че с часове съм стояла ,със вирнати крака,иначе и боляха. Предполагам при мен преди беше и от много вдигнати килца Embarassed ,щото и кръвното ми се беше вдигнало,по едно време и в болница искаха да ме вкарват. Mr. Green
ultra hunichka ,комплект за изписване се казва на дрешките и одеалцето,които се обличат на бебето в деня на изписването от болницата. Peace Не са специални дрехи,а нещо което на теб да ти харесва,предполагам за май месец ще е нужно,боди с къс ръкав или без ръкав,гащеризонче,ако няма стъпълца ,чорапки ,по желание шапка + пеленка или одеалце.
meli 80 добре завърнала се! Hug
Кикиники  Hug

Общи условия

Активация на акаунт