Роди се първото ни МАЙско бебче - Айлин ще бъде нашето късметче! №16

• 20 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета! Моля, ако има някой който ще прави поръчка скоро от АСДА да ме включи и мене , че съм си набелязала няколко неща! Grinning

# 661
Добро утро и от мен. Вие съм не спите бе жени  ooooh! На мен очите ми се затварят, но знам , че и да легна няма да заспя.
Отново снежна София и отново по задачки, аман. Да идва пролетта вече, че и май да приближи  baby_neutral
Аз днес трябва да отида за болничния си, също като Дилянка. Снега е покрил антената за телевизията и сега нямам сигнал, а така не ми се занимава с нея в този студ, но ще го сторя. Чайче, ябълка и пред телевизора за малко време със списание разбира се. Днес смятам и на фризъор да отида, пък ще видим.

# 662
Добро утро момичета!

Да ви разкажа за злополучния ми свети валентин. Мъжа се приба с рози и решавам аз, че ще правя вечеря на свещи..и така сервирам си аз и вадя два стъклени свщника и единя ми се счупи в раката от само себе си. При което си нарязах цялата ръка..и веднага си намотах една кухненска салфетка да спра кръвта! Да ама решава че трябва поне една свещ да запаля за другия свщник..и така паля аз но нали съм толкова разсеяна че запалих салфетката на ръката ми. Влиза мъжа ми и гледа: аз плача, кръв навсякъде и ръката ми гори.... newsm45

В крайна сметка си сипах вино и празнувах трифон зарезан!!!!

# 663
Здравейте! Аз съм от априлските мами, но постоянно чета и останалите теми, тъй като много се вълнувам. Първо искам да ви пожелая лека бременност.
Разглеждах ви албумчето с покупки и видях, че една мама си е купила комплект на Томи Типи със стерилизатор. Моля ако е възможно за ми дадете размерите на стерилизатора, че нашата микровълнова не е от най-големите, а по онлайн магазините също не са упоменати. Благодаря ви предварително и да се пазите!

# 664
Здравейте мили момичета   bouquet
Следя темите от самото начало и накрая и аз се престраших да се включа. Живот и здраве и аз май месец ще гушкам втората си рожба  Heart Eyes . От Русе съм на 26г, терминът ми е за 2 май. Силно се надявам че ще ме приемете във вашите редици  Simple Smile

# 665
иса_  Добре дошла, за да те запише любезната мама Славче на 1-стр. би ли ни казал какво бебче чакаш?
Пожелавам ти много късмет Hug

# 666
Здравейте и от мен

Аз прекарах ужасна нощ - щях да умра от киселини, толкова ми беше зле и сега продължава, но за вчерашната вечер нямам забележки.

Сиванова, това, което ти се е случило е доста неприятно, дано нямаш сериозни наранявания  Hug

КикиНики - къде се изгуби, нямашете толкова много време  Hug

Скапано време, момичета, внимавайте много, аз едвам стигнах до офиса без да се приземя по дупе  #Crazy

Иса, добре дошла  Wink

# 667
Добро утро  Hug
иса_ вече си приета   smile3525
Как изкарахте празниците....ние празнувахме всичко  smile3521
Нали ви бях споделила, че ще приготвям романтична вечеря,  1datingда ама не....
Романтиката се ограничи до пилешка супичка  rotfImbo #Silly , но пък беше приятно.
Хайде лек ден на всички от мен...

# 668
Ами доки каза че ще е мома  Simple Smile

# 669
Принцесите повеждат класацията  newsm30

# 670
Добро утро! Hug
Ние днес пропускаме градината и маладежа още спи.Навън пак вали с страшна сила,дано спре наистина както казаха ,следобед.
Мирчо ,вече голямо коремче. Hug Това сестричката и братовчедчетата ли са? Grinning
Бюти, да доста ми се подуваха. Crazy лилка, аз раждах декември и родих момче,което хич не им пречеше на краката ми да са двойни. Crazy След раждането буквално спихнах.Дано не се повтори,че наистина с обувките става голям проблем,а да не говоря,че с часове съм стояла ,със вирнати крака,иначе и боляха. Предполагам при мен преди беше и от много вдигнати килца Embarassed ,щото и кръвното ми се беше вдигнало,по едно време и в болница искаха да ме вкарват. Mr. Green
ultra hunichka ,комплект за изписване се казва на дрешките и одеалцето,които се обличат на бебето в деня на изписването от болницата. Peace Не са специални дрехи,а нещо което на теб да ти харесва,предполагам за май месец ще е нужно,боди с къс ръкав или без ръкав,гащеризонче,ако няма стъпълца ,чорапки ,по желание шапка + пеленка или одеалце.
meli 80 добре завърнала се! Hug

Да това е систъра която и тя е бременна във втория месец , а това са нашите бъдещи батковци..Ама не порастнали още...
Поздавявам ви със тази песничка по случай вчерашният празник...Всяко зло за добро  и както се пее в песента  да бъдем ЩАСТЛИВИ

http://www.vbox7.com/play:04c719e1

# 671
Силве, този ден ще е паметен за теб. Вярвам няма някакви дотам отрицателни последици? Винцето поне как беше?
Дудунски, много гадно с тези киселини. Ужас. И аз снощи имах, но беше поносимо.
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 672
  Добро утро мамчета  bouquet
Днес навън направо не ми се мисли... Смятам плътно в къщи, имам само един ангажимент за 15 мин и това е.
Сиванова, лоши преживявания, но сигурно накрая всичко е било много хубаво.
Кикиники, разписвай се по - често, да знаем, че всичко е ок, а сигурно не е лесно и с Бела и с малкия в коремчето Joy, а времето ще мине бързо, ще видиш. Качи покупката в албума
Дудунски, много лошо с тези киселини, но май няма как, трябва да търпим
 Хубав и успешен ден на всички   bouquet Връщам се назад, за да ви чета  #Crazy
 Да напомня за поръчката от асда - пращайте ми днес паричките, за да пристигнат утре и да взема пратката, че да раздавам Mr. Green

# 673
  • Русе
Andrea Gail, стискам палци всичко да е наред до края.  Praynig Simple Smile
иса_, добре дошла!
Днес си имаме 2 рожденнички- NOVA5 и verano azul. Момичета, да сте живи, здрави и много щастливи! bdbaloni

# 674
Добрутро!

При нас се лее гнусен есенен дъжд, предпочитам снега  Confused

за АСДА, бройте и мен за бъдеща поръчка  Peace Между другото, ако някоя от вас си е поръчала оттам стерилизатора на Томитипи, нека пусне коментар като си го получи.   bouquet

Някой да е наясно с издаването на нови лични карти? Мойта изтича през април. Доколкото знам в момента още не издават от новите, а не ми се иска като зараждам да съм без документ за самоличност  Laughing

Честит празник на рожденничките NOVA5 и verano azul  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт