Има ли още като мен ??

• 2 404
  • 31
  •   1
Отговори
Имали бъдещи майки без осигуровки? newsm78 newsm78 А от моят град имали-Варна?? newsm78 Да уточня,такива които НЕ работят и ще вземат  сто лева,защото вече като бременна никой не иска да ме назначи...

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 12:13 от viktoriq

# 1
  • София
И да има, каква полза ти носи това, че питаш? Успокоението, че не си само ти ли? newsm78
Нещо не виждам смисъл в пуснатата от теб тема.
Ако си решила да си плащаш и да раждаш не-осигурена, изборът си е твой, защо трябва да си сравняваш часовника с целия форум? newsm78

# 2
Естесвено че има...само че не всеки би си казал...Както и винаги ще има негативни мнения...Не си сама със сигурност.. Peace Peace

# 3
А защо си без осигуровки - не работиш или работодателят ти не ги внася?
Както ღолчеღ е казала щом си без осигуровки си плащаш раждането.
Чесно казано и аз не виждам смисъл от темата Peace

# 4
Ами момичето може да има въпроси, да разбере има ли други с подобен проблем. Tired Какво веднага давате мнение има ли няма ли смисъл от темата? Tired
И последно като слушах новините това е проблем на адски голям брой българи, така че малко по-спокойно приемете тази тема Whistling

# 5
Смисъла е че като сме с малко пари и сме от един град можем да си момагаме взаимно по други начини,кой с каквото може Hug Hug

# 6
Ти нямаш здравни осигуровки, така ли?
Ако е така, поинтересувай се какъв е начинът да си върнеш здравноосигурителните права?

# 7
Ако нямаш здравни осигуровки трябва да си го платиш.Провери как стои втпроса с тях.За колко месеца са.Има промени.

# 8
Можеш да провериш във темата за Майчиното счетоводство http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471070.0 Предполагам там могат да се насочат към кой да се обърнеш? newsm78

# 9
  • София
Родилна помощ се оказва и на неосигурени.
Обезщетения, разбира се, не получават, защото не са внасяли осигуровки преди това.
Мизерни или не, тези 100лв са помощ, от джоба на тези, които са се осигурявали.

# 10
Мизерни или не, тези 100лв са помощ, от джоба на тези, които са се осигурявали.

Много правилно Peace  Не може само да се иска от държавата, а да не се дава. И на мен ми се е случвало да попадна в списъка на неосигурените здравно, но при първа възможност съм наваксвала пропуснатите вноски. Не е приятно, но това е положението.

# 11
  • София
Аз на мястото на авторката не бих дръзнала да окачествя парите, които ще получава като "мизерни". По тази логика и 240-те лв, които получавам, са повече от мизерни от позицията ми на данъкоплатец, но такова е положението в държавата ни.

# 12
Аз доколкото разбирам тя иска да работи,но никой не я назначава...или аз неразбрах нещо..Не скачате ли малко остро?

# 13
  • София
Няма лошо да си пита авторката, но каква е ЦЕЛТА на питането? Когато човек пита и пуска тема, би следвало и да се обоснове ЗАЩО го прави, нали така!

# 14
  • София
Аз доколкото разбирам тя иска да работи,но никой не я назначава...или аз неразбрах нещо..Не скачате ли малко остро?
и аз това щях да питам, но виждам, че темата е от 10ч, а в 12ч е редактиран първият пост, може би друго е пишело там  Simple Smile
Ами момичето може да има въпроси, да разбере има ли други с подобен проблем. Tired Какво веднага давате мнение има ли няма ли смисъл от темата? Tired
И последно като слушах новините това е проблем на адски голям брой българи, така че малко по-спокойно приемете тази тема Whistling
и това щях да пиша

Общи условия

Активация на акаунт