Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е силан?
Каква е разликата между тахан и тхина?
Какво е предложението за ремонт на покрива и боядисване на баня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е силан?
-
Каква е разликата между тахан и тхина?
Тахан и тхина са два различни продукта, въпреки че са направени от сусам. Таханът е сусамов тахан, който е по-тъмен и има по-тежък вкус, често се използва в кулинарията за приготвяне на различни ястия. Тхината, от друга страна, е паста от сусам с фина и копринена текстура и се използва в средиземноморската кухня.
-
Какво е предложението за ремонт на покрива и боядисване на баня?
-
Какво мислите за поставянето на телевизор в детска стая?
-
Какво е течно стъкло и как се използва за изолация?
В момента качвам снимките, като свърша ше ги споделя с вас

.
. 
). А при вас е и малко по -тежко положението нали е полания(или се бъркам) те са по-специфични
. Другия сблъсък идва от разликите в поколенията. Те били правили еди как си, ние защо се престараваме. Аз подминавам отсега тия приказки, че ако почна да им се връзвам, ще трябва да се изпокараме
Та идеята ми е,че важното е вие двамата да сте си доволни от покупките, чуждото осъждане или одобрение не ви трябва. Вие сте родителите и вие ще взимате решенията с какво ще си играе детето. Аз например още не съм почнала да купувам дрешки, а майка ми купила и за момченце и за момиче по няколко комплекта
Разни хора... Малко остана Ментуш само спокойствие сега