Израел - 49

• 41 364
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • T"A
Честито, Верано!  Hug
Много да ви радва малкото момиченце, а на теб - бързо възстановяване!   bouquet
Ех, на 4-ти ми писа, че всеки момент очакваш раждането и ден след това си родила...  Wink Всичко най-хубаво ви желая!!!   bouquet

# 646
verano azulчестито мила! HugДа ти е живо и здраво момиченцето!Бързо възтановяване ти пожелавам!

Много скоро ми се струва,че тая тема ще се напълни с бебета Wink

# 647
Верано, честита ти рожба!

Да ви е жива, здрава и много усмихната.

Леко възстановяване   bouquet!

Какво по- хубаво от това  Hug  Heart Eyes  Hug!

# 648
  • София-България, Израел - където си поискам
Верано Азул, честито бебче! Да е жива и здрава
и много да ви радва!

# 649
Много ви благодаря момичета и момчета! Hug Hug Hug
Аз съм много добре и смея да твърдя почти напълно възстановена (само където корема още е голям, но всяко нещо с времето си) Wink
Ментичка, на 4 сякаш имах предчувствие, че момента идва и .....той наистина дойде след полунощ: в 2 ч отидох в болницата, един час персонала попълваше документацията(!) Shocked и  в 3:20 съкровището изплака. Пожелавам ти лесно и безпроблемно раждане като моето. Hug
Малко да порасне беба и ще я доведа по вашите земи и там някъде аз ще й засадя дръвче...

# 650
  • София
...
Искам само да споделя, че на 5 април - Възкресение Христово - се роди моето слънчице. ...

Честита ти дъщеричка !
Дано Бог да я благослови за много здраве и благополучие, а вие дълги години да и се радвате.

# 651
   Честита дъщеричка Верано  bouquet Да ти е жива и здрава и много радост да ви носи Hug

# 652
  • София
Верано, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и много да те радва! Бързо въстановяване на теб!

П.С. влязах с мисълта за ментово бебоче, а то какво се оказа! важното е бебенца да има!

приятен ден на всички!

# 653
  • Някъде там...
Честита дъщеричка!!!

verano azulчестито мила! HugДа ти е живо и здраво момиченцето!Бързо възтановяване ти пожелавам!

Наинка, имаш ли да споделиш нещо???  Flutter

# 654
Верано,честита дъщеричка!
Много да ви радва! Hug

# 655

Наинка, имаш ли да споделиш нещо???  Flutter
[/quote]
Ами......,може и да имам Wink

# 656
  • Някъде там...
Наинаааааааааа ( гласа ми изтънява, преминава в писък и съм в прединфарктна ситуация)
Кажи, че е истинааааааа  Hug Ники ще има братче или сестриче???В кой месец си???Ох развълнувах се  Blush
Кажи си всичко, че ще ми се пръсне пилешкото сърце  Crazy
Кой знаеше клюката???- веднага да си признае и да си измисли наказание, че не ми е снесъл  Crossing Arms

Верано, какво име и дадохте (ако не е тайна) Ще се зарадвам и на някоя снимка  Blush

# 657
  • На дивана, под юргана
Сега остава да искате и аз да споделям...  Laughing

# 658
Сега остава да искате и аз да споделям...  Laughing
А,ти имаш ли нещо да споделиш? Flutter

Наинаааааааааа ( гласа ми изтънява, преминава в писък и съм в прединфарктна ситуация)
Кажи, че е истинааааааа  Hug Ники ще има братче или сестриче???В кой месец си???Ох развълнувах се  Blush
Кажи си всичко, че ще ми се пръсне пилешкото сърце  Crazy
Кой знаеше клюката???- веднага да си признае и да си измисли наказание, че не ми е снесъл  Crossing Arms

Верано, какво име и дадохте (ако не е тайна) Ще се зарадвам и на някоя снимка  Blush
Да ти споделя,че твоя прединфаркт ще ми тежи на съвеста JoyНе знам дали,ще е братче или сестриче,другата седмица се надявам да разбера Laughing
В трети месец съм,качих цели 6кг,не ми се гади,не съм повръщала нито веднъж Laughing,ям като за световно!Ами това е за сега!

# 659
  • На дивана, под юргана
Е, не. Засега няма какво да споделям... Но ми стана смешно това "изнудване"...  Laughing
Все пак, Наина - Честито! И спокойно да продължиш напред!

Общи условия

Активация на акаунт