Перник-21

• 53 419
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм тук  Simple Smile
Рождениците са големи сладури!!!! И тортите изглеждат супер!

# 16
Ами тои линка беше за друг форум и модераторите може и да са го махнали.Сега ще го потърся ако не може да ти дам скаипа и или тел. да се разбереш с нея.

# 17
  • от Луната
И Галя и Криско са страхотни сладури Hug
На Михаела педиатъра е Дойчинов, аз съм доволна, но знам че има и недоволни от него. Откакто сме на ясла през седмица сме при него Embarassed и никога до сега не се е отнесъл пренебрежително или не е отговорил на въпрос. Даже винаги е много внимателен и изчерпателен, което мен ме устройава и нещото, което ми харесва също е че не винаги бърза да изпише АБ. Разбира се имам и някои забележки, но в Пк няма лекар, който да прави всичко, което бих искала Thinking
 Шуши, случайно да се казваш Вероника и да живееш на ул "Струма"? Mr. Green

# 18
  • Перник
Момичета някоя от вас да знае дали закритие басейн в Рударци работи или дали има някой друг басейн в Перник подходящ за деца? Най-важното водата да не е студена. Или аз много искам от нашия град  Laughing

# 19
liskalisankova много благодаря за линка  Hug Аз още не съм се ориентрала де, избирам сега. Чудя се дали да не му направя и аз самата тортата, но има още време де - да реша. Иначе тортите й са страхотни - разгледах ги и сега точя едни лигиииииииииииии  Blush Blush Blush

# 20
  • Перник
liskalisankova много благодаря за линка  Hug Аз още не съм се ориентрала де, избирам сега. Чудя се дали да не му направя и аз самата тортата, но има още време де - да реша. Иначе тортите й са страхотни - разгледах ги и сега точя едни лигиииииииииииии  Blush Blush Blush

Цвети, аз за сериозни поводи НЕ рискувам да правя торти сама. Не че за "несериозни" поводи правя хубави торти, но от опит знам,че нещата се объркват точно, когато се стареш най-много  Peace

# 21
Aз пък за втора година правя тортите на моя Никола и стават прекрасни! Wink Вместо да му се притесняваш, Светле, вкарваш цялата си любов и ...готово! Heart Eyes Simple Smile
Тази година му направих тортата във формата на кола, защото колите са му страст.  Grinning

# 22
здравейте ,
запис и от мен..  liskalisankova много симпатично детенце да ти е живо и здраво ...и тортата много ме изкефи    Simple Smile
сега да питам мамите: с какво перете дрешките на бебоците? аз ползвам тео бебе,но петната от пюрретата си остават няма спасение  Sad

# 23
Ами за сега съм решила сама да я  правя тортата. Силно се надявам да се получи. Тъй като ще я правя в петъка (рождения ден е др. неделя) Ако нещо не се получи - в събота винаги може да купим нещо готово  Wink

# 24
здравейте ,
запис и от мен..  liskalisankova много симпатично детенце да ти е живо и здраво ...и тортата много ме изкефи    Simple Smile
сега да питам мамите: с какво перете дрешките на бебоците? аз ползвам тео бебе,но петната от пюрретата си остават няма спасение  Sad
  bouquet  Мерси ,прилича на майка си  Laughing
А по повод петната веднага след ядене го изспирах на ръка със сапун и после в пералнята,много рядко са ми оставали петна и повечето пъти са били върху лигавчето.След годинка започнах да я пера заедно с наще дрехи.

# 25
здравейте ,
И аз пера с Тео бебе ама и на мен ми остават петна. Сега съм купила от новия Персил Сензитив дето го рекламират и ще видя с него как ще е

# 26
Аз пера с Персил от доста дълго време. Пак си зависи от какво са петната. Имало е неизпрани петна.
Иначе миришат страхотно - и белия и зеления. Сега съм решила и синия да тествам. Може би зависи и от темп. на пране. Аз пера на 30 или 40 гр. Ама все си мисля, че няма как да се 'сензитив' /белия/ и в същото време да е агресивен към тъканите. Peace
Така, че за по-упорити петна - нещо специално за петна, но е хубаво все пак да е упоменато, че става за третиране на бебешки дрехи или сапун. А най-сигурно е да се ползват лигавници, за да не се захабяват сладките дрешки на бебоците! Peace

# 27
А най-сигурно е да се ползват лигавници, за да не се захабяват сладките дрешки на бебоците! Peace
Ооооо, аз използвам лигавници обаче въпреки всичко има петна по дрехите ooooh! Като например докато му е пълна устата реши да кихне или да бръкне вътре и после много бързо да размаже по дрехите....докато се усетя се е наклепал Joy

# 28
Така си е, малките обичат да се клепат:lol:
Моят Никола не се е цапал като бебе много, но сега мръсни ли са му ръцете, веднага се изтрива на блузата. Grinning Никак не търпи да е мръсен... ама блузата каква е, не я забелязва. Laughing

# 29
  • Перник
Тео бебе не е много добър прах за пране според мен наистина си остават петната Персил сенситив е много по добър,но пък си е и по скъпичък.

Общи условия

Активация на акаунт