Перник-21

• 53 368
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
охххххх и аз изкам този анцук . Много е як . Ако може някой и за мен да поръча . А пък си избрах и други неща . Моля ако някой може да ни направи тази услуга.

А за колко време пристигат?

bouquet             love001                 bouquet

# 661

Даниелка ето ти линк http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-les-meilleures- … t=price_ascending Поръчваш си и ти доставят в пощата нещата. Има си кодове тук за безплатна доставка.

момичета възможно ли е да струва един панталон или блузка 2-3 евро? Истина ли е или нещо недовиждам  Embarassed

# 662
нанси 21, това което не виждаш е качеството им, а не цената  Laughing

# 663
нанси 21, това което не виждаш е качеството им, а не цената  Laughing
Joy  това ми хареса   Joy

# 664
Момичета, я моля ви пак споделете за добър очен лекар в Перник и ако може направо и телефон на ЛС.
Сега гладех че в оптиката в Моашино правели компютърен тест - какво ще рече това?Искам да отида при лекар,който разполага с подходящата апаратура.От известно време ме боли глава като поседя повече на компютър или пред телевизор и вече ми писна да търпя.Ако знаете и за очен лекар в кв.Изток - още по-добре. Peace

# 665
  • София / Перник
За мен Розалия в квартала зад Зора е наи добра за такива неща.На няколко приятелки е помогнала.

А, къде точно се намира зад Зора? Салона също ли се казва Розалия или само козметичката? Питам, за да се ориентирам по-лесно.
Благодаря!   bouquet

Момичета, ходих при козметичката, която ми препоръча lisa_lisanova и съм много доволна! Много е внимателна и учтива жената, а проблемите които имах с лицето наистина се облекчиха. Определено ще отида пак Simple Smile
Благодарности на lisa   bouquet

# 666
  • Перник
Здравейте майчета! Бебето ми е на 3 месеца и е изцяло на АМ, което почти не иска да яде, сменихме много млека, а резултът е запек. Искам да купувам кърма от някоя кърмеща майка, която има в повече и най-вече да има желание  да помогне. Единственото ми условие е да е от раиона на Перник , да е отговорна, здрава,  да не пуше и пие алкохол.
Предлагам заплащане срещу млякото от 10-15 лв за литър.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 18:42 от aemi

# 667
  • от Луната
Мила ако не намериш кърма, потърси някой, на когото имаш доверие за краве мляко и си го кваси. Племеницата ми точно от 3 месец беше на краве мляко, защото на сестра ми изведнъж и спря кърмата.
Ето ви малко снимки http://viktoalia.snimka.bg/family/snimki-2010.490851.20209537
А за поръчките от Редутата, който иска бих могла да му помогна Simple Smile. Качеството на ефтините дрешки не е идеално, но за цената си са направо супер, особено детските Simple Smile. Гардероба на щерката е на 70% редутски

# 668
Аз също искам да поръчам от Редута, но не съм го правила до сега. Ако се съберем мисля че ще ни излезе и изгодно доставката! Виктолиа ако пускаш поръчка скоро моля те пиши да се включа и аз!

# 669
Здравейте майчета! Бебето ми е на 3 месеца и е изцяло на АМ, което почти не иска да яде, сменихме много млека, а резултът е запек. Искам да купувам кърма от някоя кърмеща майка, която има в повече и най-вече да има желание  да помогне. Единственото ми условие е да е от раиона на Перник , да е отговорна, здрава,  да не пуше и пие алкохол.

Аз нямах кърма и от 3 месец започнах да и давам кисело мляко така че ако не намериш кърма потърси от някъде да купуваш домашно мляко и да и го квасиш

# 670
raichetodb , здравей. За съжеление идея си нямам. Ти от скоро ли си в Перник . АУУУУУУУУУУ колко съм любопитна  Embarassed

От  2 години живея в П-к, но работя в друг град, и общо взето май само преспивам в Перник и не съм наясно все още къде какво има, а имам желание и нужда Embarassed от малко раздвижване /а също така не бих отказала и компанията на някоя пернишка мама, стига да има желание за този вид спорт/. Hug

# 671
  • Перник

Aemi, знаеш ли, че в София има Банка за кърма, от която доколкото знам можеш да купуваш кърма?

# 672

Aemi, знаеш ли, че в София има Банка за кърма, от която доколкото знам можеш да купуваш кърма?
Има, но донорите са много малко и с предимство са недоносените деца и такива с тежки алергии и такива работи.... Даваха за тая банка при Гала. Едва ли ще се дореди до там Tired

# 673
                                                              Hug        и       love001

# 674
  • от Луната
Аз също искам да поръчам от Редута, но не съм го правила до сега. Ако се съберем мисля че ще ни излезе и изгодно доставката! Виктолиа ако пускаш поръчка скоро моля те пиши да се включа и аз!
Сега няма да пускам поръчка, че кризаааааааааа  Cry, но си има кодове за безплатна доставка и тя не е проблем  Wink. Единсвтеното условие е да пускаш поръчки над 10 Е, за да ти ги доставят.
Райче, а къде в Перник живееш? Да се наредя и аз при любопитните  Embarassed Mr. Green Децата са ни почти еднаква възраст и можем да се видим.
Нанси, сега ти видях лентичката. Ми ти си вече на финалната права  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт