Примерна схема за захранване 22

• 26 757
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Зелено човече благодаря - нямам лентичка с възрастта защото не знам нито от къде да я взема нито как да я сложа....  Rolling Eyes Бебка е на 7 месеца без 1 седмица. Няма как да й въвеждам само по един нов зеленчук - днес най-накрая намерих само пащърнак, но само броколи или брюкселско зеле или чушка и т.н не мога да намеря. Чушка има с картоф и домат - 2 нови са пак. А за граха няма да говоря. И ако грах, чушки и домати мога да намеря то броколи и другите по-нетипични зеленчуци дори и замръзени не мога да намеря. Но ... справяме се някакси.

А за кашите питам защото и аз така бях решила - като започне да яде зел. пюре чак следващия месец да въведа и каши, но нали се появи тоя проблем със запека и захранването стана много бавно и сложно и доста ни закъсняха зеленчуците... и ме е страх да не й липсва нещо - щото то кърма кърма ама знам ли?!

# 631
  • Видин
Чисти броколи има на Гербер  Peace
Аз не мога да се включа по-подробно, че при нас е малък ад от няколко дни - явно от зъби и нямам време  Blush

# 632
  • София
След последните й 2-3 поста обявявам Бибона за новото Косе Босе Grinning Grinning Grinning

# 633
 Embarassed ми няма повече да пиша. Само ще се ослушвам за вкусни рецепти. newsm12

# 634
  • София
Ма как няма да пишеш! Сакън! Grinning
Ще се чувствам като изпуснала шанса си, ако не почерпя с пълни шепи от знанията ти Hug
No kiddin'

# 635
Темата е страхотна Hug!Много информация и идеи,за което благодаря  bouquet!
Имам и аз едно питане,моето момче ще бъде захранено с месо/той е на 8 месеца и няколко дни/ пилешко домашно,което е сварено края на декември,пасирах го с бульона и го замразих във формички за лед.Първо да попитам,много време ли е стояло месото във фризера и колко е трайноста на сготвени дълбоко змръзени продукти?И другото,с какво количество да започна?Благодаря предварително!

# 636
Тези дни не съм пускала компа и съм назад с темата, само прехвърлих последните страници и съм леко в потрес Embarassed
Аз си признавам, че съвсем ми е непонятно и невъзможно да съставям дневно меню на детето по грамове и съдържание...Тези цифри ме объркват, нито мога да ги схвана, нито да ги сметна...
Само аз ли съм така Tired

Имаме малко проблеми с хапването на мляко и с храненето като цяло, но ще пиша утре и ще искам съвет, само да си формулирам въпросите разбираемо Crazy

# 637
Hrisstin,

Food Type                          Fridge        Freezer
Cooked fruits and vegetables        2-3 days    1-3 months
Meat                                          1 day         1-2 months
Meat/vegetable combination         1-2 days     3-4 months
Egg yolks                                   1 day          1-2 months

Източник: http://www.homemade-baby-food-recipes.com/baby-food-storage.html#ixzz0gaOK0R0X

# 638
След последните й 2-3 поста обявявам Бибона за новото Косе Босе Grinning Grinning Grinning
ха, хааа, ха-тооочно това си мислех да й кажа тия дни, аз до сега имах едн апапка с цитати на КОсето,сега направих нова-за нея  bouquet

# 639
Hrisstin,

Food Type                          Fridge        Freezer
Cooked fruits and vegetables        2-3 days    1-3 months
Meat                                          1 day         1-2 months
Meat/vegetable combination         1-2 days     3-4 months
Egg yolks                                   1 day          1-2 months

Източник: http://www.homemade-baby-food-recipes.com/baby-food-storage.html#ixzz0gaOK0R0X
Много благодаря  bouquet!Само много ме е яд,че трябва да изхвърля толкова хубаво месце в боклука #Cussing out!Минали са 2 пълни месеца!

# 640
  • София
Честит рожден ден на Виктор!ДА бъде много здрав, усмихнат и добър!
                                                         Tada
Гунди, всичко най- хубаво ти желая и много приятен и весел празник !!!

Зеленко,точно тези храни, които си изброила ще задържа с въвеждането- гъби и най- вече мед. За солта може и по-рано ако запиша на кухня.
А навън Мария си се храни, за сега, така че... Имаме купички с капак и в тях нося.

# 641
Eто че и Виктор пораства днес! Честит рожден ден! Много здраве, късмет и усмихнати дни!

gundie, само положителни емоции и весел празник!

ха, хааа, ха-тооочно това си мислех да й кажа тия дни, аз до сега имах едн апапка с цитати на КОсето,сега направих нова-за нея  bouquet

И аз се присъединявам с две ръце! Hug

# 642
Еххх, ранобудни пожелания, благодаря ви , много сте мили!! Айде да почерпим newsm38 Да ви се връщаат пожеланията по сто  Wink Hug Hug

# 643
  • Видин
Честит рожден ден на Виктор  newsm59 Здраве, късмет и весело детство  Hug

Стеф, аз също не мога и нямам намерение да смятам калории, мг и какво ли още не. Стига ми, че гледам да яде био пюрета и да не хапва боклуци. Другите и това не правят  Naughty Какво му е на Ивчо? Да не е в зъбна криза? Габ е много кисел.Чудя се стига ли му кърмата, какво да правя.Може би е намаляла заради цикъла, не знам. Сега ще се опитам да я увелича, но най-добрата стимулация е сукането, а моя дивак не суче ако не тече мляко  ooooh! Луда работа.И леко съм се изнервила.

# 644
amanita, спокойно - от 2 дни с по-малко кърма няма да залинее... Wink Само да не са толкоз нервни... На мен пък цикъла не ми намалява кърмата... дори напротив. newsm78

Ние пък имаме друг проблем, ако е проблем де... не знам как ще заместим хранене, а вече сме големи. Рая продължава да суче и преди и след твърда храна, предполагам това е причината да яде по-малко от нея. Вече е голяма и абсолютно съзнателна и ако до сега можех да  и пробутам още лъжичка - две, вече като не иска не само си върти главата, ама и отчетливо казва НЕ. Е, ходи да и дадеш още, де.... В чудо съм се видяла....ще суче до първи клас сигурно. ooooh! Sad

Общи условия

Активация на акаунт