Препоръчайте интериорни врати!

• 360 760
  • 980
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря за споделеното! Това за качването на врата ли е или за цялата поръчка?
Тъпото е, че не помня, а и не съм отбелязала. Ще вида при нас крайните калкулации, защото ги имам в отделна таблица и по това ще се ориентирам. Някъде ни искаха на етаж за качване /ние сме на 2-ри/, някъде на брой врати, ама къде баш как не помня. Rolling Eyes

# 721
Спряхте ли се на фирма в крайна сметка? Ние много се чудехме между Титан и Ергон, но избрахме вторите, защото ни се видяха по-сериозни. Иначе като ходихме при Титан бяха много любезни и имаше хубави врати, но офисът го отваряха когато си поискат и това не ни вдъхна много доверие.

# 722
Като гледам масовите врати фурнир изглеждат като от 180 лв от Практикер, които има и български. Точни тази имитация на дърво за 400-500 лв си е плащане на фирми ей така. За боята е друга история. Една хубава мдф врата и каса боя излиза 280 -300 лв като производство.

Аз не разбирам от врати. Приятелият ми харесва повече тези с ествествен фурнир, а тези за 180 лв Практикер - не. Няма сега да му чупя хатъра я.... А и, уж, евтините врати Класен, които са си с покритие фолио, излизат с около 350 лева по-евтино от тези, които сме си избрали. Не е космическа разлика.

# 723
Ергон ни изумиха със срока. Първоначално се бяхме спрели на Титан, но след като разбрахме, че вратите на Титан са леко изкопирани от Инос, а и след като получихме безупречно обслужване в Инос, се спряхме на тях. Вратите бяха готови за 20 дни. Цените са им доста по-добри от тези на Титан също.

# 724
Ергон ни изумиха със срока.
Какъв срок ви дадоха? При нас май беше 45 дни.

# 725
При първото ходене - 60 дни, а при второто - 90 дни, но сигурно и защото бяхме в много активен ремонтен период като сезон.

# 726
Не е това. На нас ни казаха, че са ги наели да слагат вратите на сграда "Диамант" и са много заети докато изпълнят поръчката. Ние за щастие бяхме поръчали малко преди това.

# 727
Скрит текст:
Благодаря за споделеното! Това за качването на врата ли е или за цялата поръчка?
Тъпото е, че не помня, а и не съм отбелязала. Ще вида при нас крайните калкулации, защото ги имам в отделна таблица и по това ще се ориентирам. Някъде ни искаха на етаж за качване /ние сме на 2-ри/, някъде на брой врати, ама къде баш как не помня. Rolling Eyes
Допълвам се, проверих си в таблицата. Цената за качване е крайна навсякъде - за 5 бр. врати, каси и пр. до втори етаж без асансьор.

# 728
НЕ ходете при Врати Експерт, крайно некоректни. На нас ни отрязаха ненужно вратите на банята и тоалетната и сега 'висят' във въздуха. Понеже банята и тоалетната са на по-високо ниво от коридора, но се отварят към коридора решиха, че трябва да ги направят на нивото на по-високото ниво. Изключително непрофесионална работа, като пуснахме жалба казаха, че нямало проблем и всичко било за 'наше добро' Sad

# 729
Имаш ли снимки, да видим?
За съжаление в по-големите фирми текучеството на персонал е голямо и трудно се намират свестни кадри. Друг е въпросът дали управител би приел нещо незадоволително и как ще реагира.
Аз затова като цяло си харесвам малките семейни фирми за каквото и да е, с малки изключения, ако надуват цените до небето.

# 730
Чудя се на вратите Крафт Мастер, предимство ли ще е че могат да се боядисват, но и дали е устойчива боята?

# 731
На боята е добре да се сложи лаково покритие. Излиза 120-160 лв/ врата и каса боя и лак при бояджия, ако си взимате вратите от Практикер или бг производител в суров вид. Бояджиите същи казват за боята.

# 732
Офертата ми е 400 с монтажа на врата Крафт Мастер.

# 733
Искам да споделя възмущението си от Врати Експерт Expert Doors. Чакахме повече от 20 дни монтаж, който беше некачествен - двойна врата има 2см разстояние между вратите и не се затваря, да не говорим, че не може да се заключва.
Направена и заплатена поръчка за получаване от склад в Орландовци се оказва неналична и се налага доставка от чужбина, незнайно кога.
Не на последно място направена поръчка и капарирана не може да се променя на следващия ден, нищо,че доставката е след месец. Сега се оказвам с врата, която не ми върши работа. Оставят те с вързани ръце.
Абсолютни аматьори във всяко отношение. Бягайте далече!

# 734
  • Пловдив
Искам да споделя възмущението си от Врати Експерт Expert Doors. Чакахме повече от 20 дни монтаж, който беше некачествен - двойна врата има 2см разстояние между вратите и не се затваря, да не говорим, че не може да се заключва.
Направена и заплатена поръчка за получаване от склад в Орландовци се оказва неналична и се налага доставка от чужбина, незнайно кога.
Не на последно място направена поръчка и капарирана не може да се променя на следващия ден, нищо,че доставката е след месец. Сега се оказвам с врата, която не ми върши работа. Оставят те с вързани ръце.
Абсолютни аматьори във всяко отношение. Бягайте далече!
Много неприятно наистина, но мисля че след като бявят доставката по тяхна вина / и не сте били предупредени /, би следвало да върнат капарото и да анулират поръчката, след като не сте съгласни на новите условия.
Търсете си правата! Настоявайте да ви оправят монтираната врата! Все пак човек плаща, за да получи качествена услуга.

Общи условия

Активация на акаунт