Малък Сечко вън се мръщи, тича вече Януарчето из къщи

• 43 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 675

Не съм чела какво сте писали , ама гледам комшийката за трето май се стяга  Laughing

smile3512Пепел ти на езика. Макар че по изчисленията сега ни е баш за женско...http://babygender.webmaster.bg/
Даммм и при мен така...Ама ти щом гледаш тия таблички май наистина си запланувала сестричка за Хриси и Гого. hahaha

# 676
  • София
Бъброранче- и аз ви гледах, прекрасни сте с Петето Heart Eyes, даже ви и сънувах после Hug
Дони- аз засега све въздържам поне още две години...отстъпвам си реда Laughing

# 677
Благодаря на всички за милите думи за Александрина  Hug!

Аз не можах да гледам Гери и Петя, принципно не следя новините по тази тв, опитах в сайта, но също не можах да намеря. Кажете за какво е бил репортажът? Сигурна съм обаче в едно - че и двете са толкова хубави, мили и позитивни, колкото си ги познаваме от форума.

Гледам пак темата за бебчета сте подхванали - аз съм на мнение, че нещата се случват, тогава когато трябва., т.е Божа работа. Не се пазим, но май в момента съм леко на друга вълна, подготовка за завръшането към интензивния работен ритъм. Но пък ако се случи - добре дошло, като гледам Доника, Мини и Киша искрено им се радвам на дечицата и малката разлика във възрастта.

Бубс, чудесно е, че Делян се чувства добре, обграден с много внимание. Да не те плаша, ама ние като стояхме 2 месеца на Разлог, пак така, с много хора покрай нас, Александрина се беше поразглезила  Mr. Green. Там като не минеше номера при единия ( разбирай мама  Mr. Green) отиваше при другия ( т.е баба или дядо, или моите баба и дядо), та имахме седмица време може би докато влезем в нормалния ритъм тук.

# 678
  • София
Бърборанче, няма скрито-покрито - видях те и аз по новините newsm44 Много сте сладки с Петето, напълнихте ми душата Hug Hug

# 679
Добро утро.
Хайде по едно кафе, че да се разбуди малко тази тема - то май месец дойде.

Аз още не мога да се организирам в къщи. И имам усещането, че само вървя след Марти и прибирам  ooooh!. Имам още много пране, но нищо не изсъхва - толкова е влажно.
Вчера в най-големия дъжд ходихме при педиатърката. Биха му ваксина за морбили, заушка и рубеола - от рев щеше да събори болницата.
И вече се чудя как изобщо ще го отбия това дете  Crazy. Той суче повече от новородено, някой път ей така да се запише  ooooh!.
Силно се надявам навън като излизаме, малко да престане да ми дърпа деколтето.
Хайде чао и вземете да се поразпишете малко.

# 680
Силно се надявам навън като излизаме, малко да престане да ми дърпа деколтето.

Аз точно от това се притеснявах  и затова отбих и двамата на годинка! Иначе сега като питам Гого от каде е пил мляко "като беше бебе" прави срамежлива усмивка и ми сочи деколтето!  Heart Eyes

Гледам тука за нови бебета говорите - много сте смели!  Hug Аз бих се съгласила само ако съм сигурна, че ще е кротко като Андрей!

# 681
Добро утро!
Елена, и ние сме така, тя никога не е била пристрастена съм кърменето, нито е заспивала на гърда, но сега като се присети почва да ме разсъблича. Но поне още месец два ще я кърмя. Ще гледам до лятото да я отбия, че представяте ли си на морето, виждайки лесно преодолима бариера като банския, колко забавно ще бъде. И тя не винаги суче, просто ме съблича и се забавлява.

Кога се бие тази ваксина, на година и три ли? Че нашата педиатърка явно е пропуснала да ни каже, а аз си мислех, че последната е на годинка и един месец  newsm78 newsm78 newsm78

Александринка я захапа комар преди 10-12 дни. Почти и минаваха захапванията, но от вчера и на трите места са възпалени, много червени с малки пъпчици около самото ухапване. Възможно ли е да е направила алергична реакция след толкова време? Или ги е разчесвала, но аз не съм видяла. Та днес в 11 часа сме при педиатърката, ако прецени ще ни прати на кожен лекар. Дано да е нещо безобидно  Praynig, че бая се притесних като видях колко е червено и възпалено  Sad .

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:05 от elli_g

# 682
  • Варна

Кога се бие тази ваксина, на година и три ли? Че нашата педиатърка явно е пропуснала да ни каже, а аз си мислех, че последната е на годинка и един месец  newsm78 newsm78 newsm78

на година и един месец. след това Пентаксима - една година след третия прием.

# 683
Мерси Мим  Hug, тази ваксина сме я били на годинка и един месец.

# 684
 Гледам още сме на " Малък Сечко ... " Laughing
Аз пак поизоставих форума. Бабата, с която живеем ( бабата на съпруга ми), получи инфаркт и беше много напрегнато вкъщи. Бабата в болницата и аз само тичах ту при нея, ту вкъщи да си видя за малко децата. Голямо реване падна, че  много ми дойде нанагорнище. Благодаря на Бог, че въпреки това, което преживя, нашата баба е на крака. Така и аз малко се поуспокоих и грижите ми малко намаляха.
 Сега пък Настюхата нещо се е разглезила. Събужда се 1 час, след като  е заспала и почва един рев, докато не я взема. Не иска да суче, но иска да я гушкам. Аз пък от своя страна не искам да я вземам и едни ревове, едно чудо. В крайна сметка я вземам, за да не събуди баткото ( нали спят двамата в една стая) и лягам заедно с нея. Чудя се как да я отуча. Снощи баща й я взе, когато се разплака, но тя крещи, иска само мен. Дайте съвет! Не съм имала такъв проблем с баткото и се чудя какво да правя. Не е болна, прави го от глезотия. С мъжа ми не може да се видим  Heart Eyes   Sad  Чудя се колко време мога да я оставя да реве  newsm78 Притеснявам се да не я заболи глава или гърло от рев  ooooh!
Бърборанче, и аз те гледах! Беше страхотна!  Peace
Погледнах няколко странчики назад. Дони, моите поздравления за чудните ти козунаци!

# 685
Пепи, и на мен не ми се е случвало. Но според мен гушкай я, щом има нужда. Може да е някакъв период, трудноизбиващи зъби. Ако продължи по-дълго - тогава бих се тревожила за разглезване.

Говорите за кърмнето. Ивайла дърпа блузите на всички ни и вика: "тити, тити..". Един ден беше гладна и ме изуми като каза "тити дай"  Shocked. Все още я кърмя 4 пъти на ден: сутрин след ставане от сън и преди трите лягания. Не мисля за отбиване все още, но таткото ме подпира, но си мисля, че това трябва да е изцяло мое решение. За сега не ми пречи.

# 686
Пепи ми защо не я вземете между вас докато и е такъв периода? Може би като се събужда нощем се плаши и е нормално да търси мама. Има време да се научи да спи самичка.На тази възраст имат най много нужда от мама. Знам че е грешно и че ще ме упрекнете, но засега на първо място ми е Крис пък после Микеле. Първо неговите нужди и после всичко останало. Може и заради това да няма скоро братче. Mr. Green
Ели дано да е нещо безобидно. Praynig
Един ден беше гладна и ме изуми като каза "тити дай"  .
[/color]
 Joy И да искаш няма отбиване като каже "тити дай" къде ще бягаш. hahaha

# 687
  • София
Христос Воскресе

Минавам набързо да ви поздравя!

Браво на Дони, Ели и другите, които искат Бебе на Годината  Mr. Green Mr. Green  Hug

Нали, нашият юнак е едно от последните бебета на 2008 и мога да ви уверя, че това беше най- страхотното и незабравимо порсещане на Новата Година- в родилното  Laughing   Вън гърмяха Фойерверки, а аз си казвах, че всички те са в негова чест. Усещането е неописуемо и искренно го пожелавам на тези от вас, които го желаят  Praynig  Praynig

Гери, Копривке , ама сте за бой...защо не казахте по- рано, много ме е яд, че не  гледах .

При нас, всичко е нормално, с изключение на това че още се храним нощем. Пасирам 1/2 кис. мляко + 1 бисквита "Закуска" ...пие го на 2 пъти през ноща. Ще трябва да се борим, за да го махнем това хранене.

# 688
  • София
Пепи- много ти се е насъбрало, но се радвам, че в крайна сметка нещата са се пооправили Hug, и аз ще подкрепя мнението на Накри и Ягодка за гушкането, според мен това е период, който ще отмине, едва ли чак ще се разглези Hug
Ето една снимка и на ЙоЙо, да видите колко много й харесват пързалките Laughing

# 689
Христос Воскресе!!!
Нека бъдем мирни и добри,
здрави и щастливи семейства!!!!! easter
Желая ви прекрасна пролет  newsm74

Общи условия

Активация на акаунт