Малък Сечко вън се мръщи, тича вече Януарчето из къщи

• 43 404
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Ако някой иска да види нашето Бърборанче и малката сладка Петя по телевизора  Laughing
трябва да седне и да гледа емисията на БТВ СЕГА!!!
Току що я монтирах  Laughing Laughing Laughing

# 661
Лили, убих те...тъкмо помилсих да не би случайно да ти хрумне да напишеш нещо във форума...По-добре да не ме гледат хората как се излагам телевизионно  Embarassed

# 662
Лили, убих те...тъкмо помилсих да не би случайно да ти хрумне да напишеш нещо във форума...По-добре да не ме гледат хората как се излагам телевизионно  Embarassed

Не се излагаш!
Много си готина и чаровна  Grinning Wink

# 663
  • Варна
Еее, аз гледах!

Бърборанче, много сте чаровни и двете!!!  bouquet

# 664
Ихххх пък, за малко ги изтървах Confused Бърборанчее, защо не казвааааш..?

# 665
  • София
Еее, аз гледах!

Бърборанче, много сте чаровни и двете!!!  bouquet
Даааа и аз ги гледах. Най-случайно и познах Бърборанчето по гласа Simple Smile

# 666
  • София
Eeeeeee, и аз изтървах Rolling Eyes
Бърборанче, защо си траеш, душице мила:naughty: Heart Eyes, добре че Копривка те издаде, само дето аз късно видях Cry
Дони, страхотни козунаци Hug
Ели, Александрина е невероятна, и яйцата са красиви много Hug Hug
  bouquet  bouquet

# 667
Ииииих, и аз го изтървах. #Cussing out Няма ли някой видеото или пък няма ли го в Youtube? По какъв случай са ви давали по телевизията? Ето вече си имаме и звезда от януарчетата - сладурката Пети. Laughing

# 668
Новините на БТВ може да се гледат и на сайта на телевизията. Има качена цялата емисия. За вчерашната централна иде реч

# 669
И аз гледах и много ми хареса Simple Smile

# 670
И аз се опитах да "гледам" репортажа - около 10 пъти... Е, стана, т. е. добих представа, но напоследък от сайта на БТВ почти нищо не може да се гледа - ужасно качество! Звукът избързва, картината изостава, зарежда 5 часа...
Бърборанче, много сте сладки с Петенцето! Едно е да си виждал човек на снимка, а съвсем друго - да го видиш как се движи, как говори. Жалко, че Петенцето само го мернах, ама кукуригуто беше страхотно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 671
  • София
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6156984 хайде дамиииии  Joy

# 672
Привет и от мен!
Още ли я мъчите тази тема  ooooh!
Христос Возкресе на патерици малко, ама сега сколасах защото сме още при нашите. Делян се чуства прекрасно - постоянно му се обръща внимание, само не знам как ще свиква отново вкъщи като се приберем, но не ми се мисли от сега.
По план график още вчера трябваше да се приберем в София, но ни домързя и взехме компромисното решение баща му да пътува до София и обратно до края на седмицата. Прибираме се в неделя, и тогава ще пиша подробно.
Не съм чела какво сте писали , ама гледам комшийката за трето май се стяга  Laughing
Приятен ден на всички  Hug

# 673

Хич не ми се ще да посрещна Нова година раждайки, докато екипът празнува нейде из отделението. Имам си 2-е "Бебета на годината": едното на 98-ма, другото - на 2 и 9-та - стигат ми за сега.  Laughing

# 674
  • София

Не съм чела какво сте писали , ама гледам комшийката за трето май се стяга  Laughing

smile3512Пепел ти на езика. Макар че по изчисленията сега ни е баш за женско...http://babygender.webmaster.bg/

Общи условия

Активация на акаунт