Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 250
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен.
Честито на всички годишнички и празнуващи.  bouquet
Аз пак си празнувам на работното място,но карай добре е.
miss Marple тази рецептичка цвучи страшно апетитна,а е и много полезна за децата.Утре ще си я забъркам.
МОмичета а Софийски срещи правили ли сте дайте снимки да ви мерна.
Варненки и околията много сте сладки,но може ли надписи,да се запознаем lalalala bg

# 181
elyam надписала съм някои снимки, на които имената се четат от ляво на дясно по снимката Hug
Тони Hugбраво хаймана такава Hug дано не си прегракнала Praynig Hug Hug Hug
Танте Hug, имаш парафина, ама виж за свещи не се сетих hahaha hahaha hahaha
Пожелавам на всички лека и отслабнали и щастливи утре...и за всички, които искат много гушлячета и много да се обичате  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 182
  • София
Подстригах се като момче, ужас!!!! Joy Joy Joy Хем по желание ooooh!

Пробвам се да кача снимката, ма май не мога само нея.
http://bg.fotoalbum.eu/Luciepatrikova/a400027

Ми не можах да кача само тази снимка, и другите си седят... карай!

# 183
Да се разпиша,да не сте ме забравили,че зачезнах за 1 седмица на почивка в Лас Вегас...супер си изкарахме,ама свърши Cry
За режима няма да казвам нищо,бяхме на алл инклузив newsm43
Учудващо пораженията са само +1кг..От утре съм 2 дена на риба и се надявам да се върна на линийката,дано!
Мернах само на Люска новата прическа,мноого свежо Hug
И Мименситка се намъкнала в стари дънки,браво душичка Hug ,а и Нимове върви смело надолу с кг,бравос Hug
Връщам се да ви чета,че много съм пропуснала
Ето малко снимки от Вегас да поразгледате,ако ви е интересно
Парола 1234
http://bg.fotoalbum.eu/zorana4014/a424874

Многооо  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face за всички без изключение

# 184
Lucie, супер ти е прическата, подмладява те страшно много (не че ти трябва де) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зорана  Hug Hug

мименсита, лошо няма, мерси че ме размяваш че и аз да живна... Joy Joy

ttedkata, сутрин с триците недей  Naughty Naughty нали триците повличат със себе си всичко (добро и лошо) и кел файда от тея витамини... Аз ги пия вечер, след като хапна.. Peace

Гарденийка, може да се навия да дойда до Дряново, за да не тормозим мъжът ти, но всичко зависи от това дали ще мога да карам колата.. Т.е. от 6 години имам диплома (взета в Маями, САЩ) но не карам Embarassed, пък и автоматик искам Embarassed Embarassed... Ще ударя едни ускорени курсове докато си дойда, и живот и здраве... Абе ще видим.  Rolling Eyes Rolling Eyes
А, и втората Дюкянка не е от Гръцко... но все ще я навия аз... Whistling Whistling
Никoй не писа по въпроса ми с млякото...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Айде да лягам, че да не ме изненада Кантарев утре... Praynig Praynig Praynig

# 185
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Хайде пак на въртележкатааа, ама да пием по кафе преди да се метнем ли...

Lucie, никакъв ужас не е, изглеждаш като момиченце  Hug
     Zorana, да знаеш само как ти се радвам  Hug
     Де и на кантара да се радвах така, ама той, проклетника, днес ме метна с половин кило нагоре - 78.200. И от де се взеха тез грамове... newsm78 Нищо де, ще си идат, ама можеше да не се появяват баш в пУндРелник Crossing Arms
          Усмихнат, спорен и режимен ден и спокойна, отслабваща седмица ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 186
Добро утро!
И моя кантар днес ме дразни.Май нещо се е повредил,три пъти се качвах,три различни цифри показваше #CrazyИ все по нагоре.Ама като ти тръгне така седмицата,и как да не се ядосваш!
А съм и в ПЗ и май прекалих със зеленчуците снощи Laughing
А пък временцето е едно,събуждам се и гледам пак вали сняг.Кога ще свърши тая зима?
Зорана  много хубави снимки,и ти си много хубава Hug
Lucie  прическата ти е супер и ти отива!И кученцето е много сладко!
Оставям ви,че трябва да се приготвям за работа.Лек ден! Hug
[/color][/color]
[/color][/color]

# 187
Люси, много си готина  Hug  Много е свежарско и стилно, че пък и ти отива.
stefinka, anineykova, нали уж бяхте навити за търновска среща? Айде обявявам ви две, изберете на коя да присъствате. За предпочитане е и на двете  Laughing
23.02 Търновска среща със Зорита
13.03 или 14.03 Търновска среща с Nimowe

# 188
 Зорана  Hug направо ми се разтупка сърцето като го видях тоя Вегас пак.Пък ти си си сууупееер!

Люси честита прическа  Hug Много ми харесваш така.Супер свежа си  Peace

Лека седмица на всички и  Hug Hug Hug от мен!

# 189
  • София
Добро утро!

Zorana, страхотни снимки!И ти също си страхотна!  smile3525

Lucie наистина ти стои добре новата прическа!Човек има нужда от промяна. smile3525

Оф, тоя сняг направо на нервите ми действа... smile3515   като видя, че пак трябва да рина колата, лошо ми става...За капак вчера някой ми е счупил дясното огледало...днес ще има разправии със застрахователи...

Успешна седмица, момичета!

# 190
ТУМБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....ДЕ СИ БРЕ!!!

smile3511 newsm45 newsm51

# 191
Привет на всички. Влизам в темата ви като ново попълнение. Прочетох книгата, от няколко дни чета и във форума и реших да последвам и аз вашия пример. Обмених опит и получих вдъхновение от Lady Camellia, за което много й благодаря. Светъл пример ми е mirka75  smile3501 Аз съм почти на нейните килограми в началото и искам също да сваля (в най-добрия случай) 50 кг. но ще се зарадвам и на 40 кг. Ще чета редовно темата и се надявам да ме приемете във вашите редици.
Успех на всички!  newsm10

# 192
  • Пловдив
Аз да кажа,че днес съм 58!  newsm08 newsm44   Въпреки че нзи ден ми се случи нещо странно-вечерта бях 58,600 и си легнах с мисълта,че на сутринта ще закова 58,обачеееее..... ставам и какво да вида 58,800!!!Но няма нищо-тази сутрин бешеточно 58!!!

# 193
Здравейте Дюканки.

Пак с молба и въпросче....
Някой може ли да ми даде рецептата за Дюкански крем-карамел, ама за фурна, че с микровето не съм много на Ти. Търся из рецептите, но нямам много време (ползвам докато чадото спи).
Имам 1,5л прясно мляко и прегледах рецептите - друго сладко за бързо правене не намерих....

И още нещо - до колко време може да издържи изварата в хладилника?
Имам около 1,5кг, уж я купих за дюк. хлебче, но започнах да правя рецептата с канела без извара. И така си стои.
Не харесвам вкуса и и не мога да я ям като гарнитура към месото  ooooh!

# 194

Вчера направих 1 месец с Дюкян! Simple Smile
Резултат - 1кг , надявах се да са повече , но уви ..... поне смъкнах от обиколките. Отдавам слабия резултат на това, че спрях цигарите и че нямам абсолютно никакво движение ( офиса и работата ми са на едно място , време за разходки няма, а и времето беше ужасно цял месец).
Дано скоро изведнъж да почна да свалям и килограми, че ми писна да се гледам все в едни и същи дрехи , тези които ми стават    newsm45 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт