Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 241
  • 709
  •   1
Отговори
# 705
Привет момичета!имам едно въпросче?Забелязах,че кожата ми не екакто обикновено лъскава и свежа,а посърнала и като че се лющи(1/2 месец съм на режима след прегрешение преди време) и започнах да изпозлвам смнлени сусамови,тиквени,слънчогледови и ленени семена към киселото мляко стриците на закусйа!Дали е позволен продукт-никъде в 2те книги не съм прочела за тези семена?Просто искам да ги вземам като Флакс-ойла,но не на таблетки а като добавка към храната!Мерси предварително!
Всичките тия семена дето си изброила са забранени....
Пий витамини(Центрум примерно) и се мажи с някое лосионче за тяло...
Мерси,пия витаминен комплякс с минерали и се мажа с органични масла ,но ....значи са забранени,не видях никъде в книгите да се спонават дори ,та затова и не зная!мЕРСИ! Hug

# 706
Добър вечер  Hug  bouquet
аз имам следния въпрос : в трета фаза на гала вечерите наистина ли всичко може да се яде?  newsm78 и въглехидрати и мазнини и торти ли?
Благодаря и хубава вечер.

# 707
Добър вечер, момичета!
Приемате ли още една стара дюканка на поправителен?
Аз не съм качила килограми, удържам постигнатото, но аз така и не успях да стигна целта си -50 кг. Ще съм доволна и на 52, калкулаторът ми показва 54, но мисля да се пробвам да сляза под него. В началото на лятото ми дотежа много 2-ра фаза и на 54,800 кг. влязох в 3-та фаза, изкарах си я както трябва 100 дни за 10 свалени кг. и някъде 2 месеца спазвах стриктно 4 фаза, но нещо се отпуснах имах проблеми и зарязах всичко, но бързо се освястих и реших да влизам в релси и се почна една проба на диети не е за разправяне. Сега килограмите варират до 57 максимум и мисля от сряда да почвам отново режима. Не става при мен намаляване на теглото по друг начин освен с Дюкан.Но най-гадното е , че не изглеждам така както в началото на 3-та фаза, а бе харесвах се тогава. Сега съм налята.

# 708
но ....значи са забранени,не видях никъде в книгите да се спонават дори ,та затова и не зная!мЕРСИ! Hug
на първа страничка пише точно какво МОЖЕ да се яде. И пише че ако нещо не е в листата, не се яде... Naughty Naughty
с големи букви:
ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ПОСОЧЕНО, КАТО ПОЗВОЛЕНО Е ЗАБРАНЕНО

Разбирам, че ние като бивши дебеланки все търсим повод да си хапнем, но... дръжте се момичета защото този режим действа и чувството е невероятно! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 709

Общи условия

Активация на акаунт