Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 241
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
mmmshushy80 благодаря ти за поздравленията продължавам твърдо и стриктно напред .При мен всъщност реално смъкнатите килограми са 6 ,но знам,че първите - 2 -3 не се броят защото те варират и без специален режим затова броя след тях. Hug Hug Hug Hug

# 661
Mma Ramotswe, нищо няма да криеш, разбира се! Сега даже ще ми обясниш след развода с Дюкан как я караш, тъй като казваш, че си му страшно признателна за откритието, но си намерила някои грешчици. Кое смяташ за грешка и как го коригираш ти? Много ще ми е интересно!   bouquet Самият факт, че и след развода, пишеш при нас, много ме радва - поне за мен, това е признак на... социална отговорност! въх, мале, ще стана политик!

Вале, мерси
ама не ме взимай на бъзик така, имай милост

минах на ВМ НВХ
но в мой вариант
отне ми около 3 месеца експерименти коя храна как ми влияе

а грешките на Дюкан ако ги напиша тук Вещи ще ме отлъ4и  Mr. Green
признателна съм му, защото положи в мен основите на стремежа към познание в тази област (а откритието НВХ не е негово)

# 662
  • Пловдив
Всеки има право на мнение, и всеки има право да не се съгласи с мнението на другия Simple Smile

# 663
чета, чета за това със захарта и искам да се изкажа Heart Eyes
Моята ендокриноложка ме праща на изследвания, защото аз цял живот без сладко не можех. И след 3 часов експеримент дето ми земаха кръв и т.н. се оказа че след поемането на захар (глюкоза май ми даваха) инсулина наистина се покачва да се бори с нея, но я преборва и тя пада рязко, пък инсулина ми не пада и той с нея и така изпитвам пак глад за сладко. Или да кажа изпитвах!!!! Peace

От както съм на Дюкян (29-Oкт-2009) съм супер стриктна. Не апвам нищо сладко и не съм се изкушавала. От време на време прекалявам с прясното мляко (0 захар и 0 мазнини), но не съм го видяла да ми действа на свалянето. И сладко не ми се яде толкова много и въобще се чувствам невероятно. Crazy Hug Crazy

Някои беше питал и за МЦ. На мене преди ми идваше на 3-4 месеца (пък съм дърта мома на 27  Embarassed). От както съм на диетата, всеки месец ми идват гостите от червен бряг и са съвсем нормални хорица Joy

# 664
чета, чета за това със захарта и искам да се изкажа Heart Eyes
Моята ендокриноложка ме праща на изследвания, защото аз цял живот без сладко не можех. И след 3 часов експеримент дето ми земаха кръв и т.н. се оказа че след поемането на захар (глюкоза май ми даваха) инсулина наистина се покачва да се бори с нея, но я преборва и тя пада рязко, пък инсулина ми не пада и той с нея и така изпитвам пак глад за сладко. Или да кажа изпитвах!!!! Peace
...

а глюкогена беше ли вклю4ен в изследването като антипод на инсулина?

Щом имаш постоянно високи нива на инсулина бъди много внимателна в 3 фаза с въгл.

# 665
  • София
Много интересно стана последните стр. И аз като другите момичета ще кажа: Mma Ramotswe, с голям интерес ти чета постовете, много интересна информация даваш, за това се включвай по-често в темата. Hug И се присъединявам към въпроса на Валентина. Wink

# 666
Привет, момичета!!! Благодаря ви отново за подкрепата!!!  Hug А сега искам да питам, може ли по малко да се хапва от пуешкото филе на Градус май беше....нещото в съдържанието, което ми се видя съмнително са растителни смоли  newsm78 Туй не го знам кво е!!! Знам, че въпросите за тея филета и шунки стават банални, ама ми се ще да подхапвам нещо между храненията и се чудя какво!?!

# 667
а глюкогена беше ли вклю4ен в изследването като антипод на инсулина?

Не знам какво точно е глюкоген.
Това което ми правиха беше следното.
-1мин вземат ми кръв
0 мин Пия Глюкозов сироп и пак ми вземат кръв
60мин ми вземат кръв
120мин ми вземат кръв
180мин ми вземат кръв
И през цялото време не трябваше да се разхождам, ами стоях на един стол и четях.
И накрая по кръвта гледаха ниво на кръвна захар и инсулин newsm78
И мерси за съвета, но до трета фаза има поне 2-3 месеца още Hug Hug Hug

# 668
 И аз съм съгласно за полезното инфо на Mma Ramotswe.

Ще си позволя и аз да дам едно мнение, въпреки че отскоро съм в редиците ви.

Според мен за 3-та и 4-та фаза много внимателно всеки трябва да подбира храните си ( а и количествата). Различните хора напълняват от различни храни.

Аз за себе си мога да кажа със сигурност, че знам от какво почвам да качвам - това е хляб и тестени. Например шоколад и плодове не ми действат покачващо - това го твърдя от личен опит, защото много внимателно съм се наблюдавала през времето когато съм спазвала или не диети. Мога да изяждам по цял щоколад и да не каявам, но почна ли да ям сладки, торти,пасти или друго имащо тесто в себе си - пици, баници, закуски - ела и гледай какво става - ужас!
Така че за 3 и 4 фаза всеки трябва да следи много внимателно това , което хапва, за да няма плачевни последици.
Оризът също ми действа нагоре

# 669
Nimowe, това  е стандартното изследване, да
въпросът ми е дали в резултатите после има стойности за глюкогена, освен за инсулина
погледни, ако ги пазиш, би било интересно

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 15:46 от Анонимен

# 670
Nimoweтова, това което са ти правили е обременяване с глюкоза, интересно ми е да разбера какво предприеха след изследването, някакво лечение назначиха ли ти, а диета? Ако не ти е удобно тук, може да ми пишеш на лични. Аз съм с инсолинова резистентност и никога не са ми назначавали диети, но пия лекарства. Ще ми е интересно да разбера как са постъпили спрямо твоя проблем. Изобщо поставиха ли ти някаква диагноза?

# 671
  • in a Lovesong
Привет отново  Simple Smile Благодаря на lipstick за отговора и се надявам, че организма като види че няма нищо за сваляне от талията и корема да започне да си дърпа от дупето и бедрата  Laughing Да ви се похваля от днес майка ми също е горда дюканка  Laughing тя като видя резултатите при мен (въпреки че са далеч по-скромни от вашите) взе че се амбицира  Mr. Green

реших и аз да ви се покажа  Mr. Green сори за качеството на  снимката ама е правена с gsm-a

http://jeiny.snimka.bg/photos-from-gsm/nadeto.476644  ---преди няколко дена - 61кг

# 672
baby_jeiny , чудесна си , а колко си висока ?  Hug  И моето майче така се запали след моите резултати ... в началото ми се смееха и ми викаха "ти с това ядене ако смяташ , че ще отслабнеш "  #Crazy и така ! Накрая видяха резултата!

# 673
здравейте СлаДюранки HugДнес ми е мн.лигаво  Stuck Out Tongue Winking Eye ppp
Първо да се похваля с нов кантар smile3521,старият издаде багажа LaughingТази сутрин се качвам на кантарчето и оооо чудо  #Crazyза една вечер съм свалила 6кг Laughing,голям смях падна Joyче така се сдобих с нов кантар Simple SmileНезнам защо на тези ел.кантари като им се изхабят батериите повече не стават за нищо Thinkingвтори кантар отива на боклука ooooh!
Дано с новичкият да се разбираме по-добре  Kissing HeartБоже а какъв глад ме гони вчера и днес ужаас ooooh!
Айде стига съм ви надувала главите  bouquetЕто ме и мен не стига ,че съм цуцка а и нефотогенична цуцка ooooh!

http://miiimi.snimka.bg/other/predi-i-sled.475533

# 674
и моето прегрешение навярно е от тази глюкоза,но няма да се отказавм.Изглежда нещо ми дойде в повече и диетата и психическото натоварване,но като ви чета няма да се отказвам.Страхотни сте всички,приятна вечер
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт