Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 241
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте момичета,
Може ли някой да ми отговори на един въпрос Hug чета рецептите за Ударния етап и в някои присъстват кисели краставички , те позволени ли са  newsm78

# 691
В ударния режим са позволени корнишони и стар лук, но само като подправка, т.е. по малко за цвят.

# 692
Здравейте Дюканки-сладуранки, привет на новите момичета желая ви много воля и търпение Hug Hugза всички.
аз в последно време си стоя на 69-70 ,но си карам стриктна втора фаза .
Моля ви ако някои знае рецепта за някакъв вид  соленки нека да ми пусне линк.Разгледах рецептите но нищо не открих...
Благодаря ви предварително и ви желая хубава вечер     bouquet

# 693
Хей мацки  smile3501 до сега ви четох.Ама много пишете бе.
Аз влизам за отчет днес се мерих 84.3 от85кг. като за първи ден добре ли е пишете.Почти съм стриктна.АМБИЦИРАНА СЪМ.
Утре ще пиша пак
 Hug Hug HugОбичам ви Hug Hug Hug

# 694
  • UK
  Момичета, много благодаря за напътствията относно пилето върху сол Hug Hug Hug
  Както винаги бързи, услужливи и компетентни   bouquet
  Целувки

# 695
virginia0281, има една торта, която изглежда страшно вкусна http://virginia0281.snimka.bg/holidays/rojden-den-2010.471938.17335387
сподели с нас как постигна тази съблазън???

# 696
  • София
В ударния режим са позволени корнишони и стар лук, но само като подправка, т.е. по малко за цвят.

Много благодаря  Hug

# 697
  • София
Брях какв Joyа дискусия сте развъртяли следствие от моя сладолед!!!
Дидранад, този сладолед обаче не е Онзи ... ми си е баш като за гала...
Но днес съм стриктна, като първия ми ден!!!!!
Няма да правя повече простотии, край!

# 698
Deva-Co, почти стриктна няма, както няма малко бременна:)

преди гликоза   захар:   99 mg/dL    инсулин:  9.5 uU/ml
на 60мин           захар: 153 mg/dL    инсулин: 89.9 uU/ml
на 120мин         захар: 104 mg/dL    инсулин: 50.4 uU/ml
на 180мин         захар:   70 mg/dL    инсулин: 10.0 uU/ml
И пише че последната захар 2 пъти са я мерили, толкова е била нестандартна. Sick

Някои попита какво са ми казали, ами ендокриноложката ми писа лекарство (не го помня точно) но аз не го земах много много. Каза ми че трябва да отслабна и като видя че смъкнах малко ми каза да го спра. Каза ми да хапвам начесто (не сладко а по принцип ядене). Peace

Mma_Ramotswe, това от мен, ако имаш някои мисъл по въпроса, винаги е добре дошла! Hug Hug

# 699
Здравейте и от мен момичета!
Не искам да ви разубеждавам в това, което сте се заели с голямо желание и усилия да правите, но бих искала да Ви споделя моите перипетии с диетата на Дюкан.
През 2008год., Октомври, започнах диетата и за около два месеца свалих около 17кг. - бях изключително доволна и щастлива от резултатите. Бяха ми останали да сваля още около 5кг., но реших да направя пауза - бях минала през всички фази на диетата.
През Април на 2009год. започнах отново диетата и успях да сваля около 2,5 кг., но ... след около две седмици получих невероятен световъртеж, придружен с повръщане и пр. и пр. - не можех да стана от леглото два дни - нямах представа къде се намирам.
След много изследвания - скенер, ренген, пълна кръвна картина, урина и пр. и пр. с последното направено изследване с доплер се установи, че съм получила стеснение на една от артериите към мозъка и от там недостатъчно добро оросяване на мозъка.
Та - всичко в следствие на направената от мен диета - всички доктори бяха единодушни в заключението си - ако някой се интересува повече нека порови в интернет и да ще намери информация повече за това какво настъпва с организма когато се храни основно с протеини.
И в резултат на месеците с хапчета качих 5 кг. - вече не спазвах никакви условия на Дюкан, но - да чукам на дърво - вече съм добре и нямам проблеми с главата.
Съвета ми е - ако я правите, правете я само веднъж и не повтаряйте защото може да се окаже фатално.  Hug

# 700
Фъстък ти ме стресна истински. Shocked
Ако прочетш 43стр.ще видиш,че точно днес имах такива оплаквания и ниско кръвно.
След посещението ми при лекаря съм на положение-предтоящи изследвания на много неща-кръв ,чернодробни,захар с профил,но следващата седмица.
Яд ме е ,че наистина запичвам да свалям и като чета тук се надъхвам ,но незнам как да продължа,защото днес изживях неверочтен кошмарен ден.
Какво преставлява изследването с доплер,там ли ти откриха стеснението.И колко пъти ти се появи този световътеж или беше еднократно.
Ако искаш ми пиши на лични  bouquet

# 701

Много благодаря  Hug
Да добавя,че трябва да намериш такива кисели краставички в които няма захар.....

Няма да правя повече простотии, край!
Whistling Whistling Whistling Whistling
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 702
Привет момичета!имам едно въпросче?Забелязах,че кожата ми не екакто обикновено лъскава и свежа,а посърнала и като че се лющи(1/2 месец съм на режима след прегрешение преди време) и започнах да изпозлвам смнлени сусамови,тиквени,слънчогледови и ленени семена към киселото мляко стриците на закусйа!Дали е позволен продукт-никъде в 2те книги не съм прочела за тези семена?Просто искам да ги вземам като Флакс-ойла,но не на таблетки а като добавка към храната!Мерси предварително!

# 703
Привет момичета!имам едно въпросче?Забелязах,че кожата ми не екакто обикновено лъскава и свежа,а посърнала и като че се лющи(1/2 месец съм на режима след прегрешение преди време) и започнах да изпозлвам смнлени сусамови,тиквени,слънчогледови и ленени семена към киселото мляко стриците на закусйа!Дали е позволен продукт-никъде в 2те книги не съм прочела за тези семена?Просто искам да ги вземам като Флакс-ойла,но не на таблетки а като добавка към храната!Мерси предварително!
Всичките тия семена дето си изброила са забранени....
Пий витамини(Центрум примерно) и се мажи с някое лосионче за тяло...

# 704
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Цял ден ви чета и се точа как ще пиииишааа като се прибера, но уви - бутвиника дал фира и аз си пиша от телефона... Така че ни котка, ни глезотии ще има, дано утре да са го оправили докато се прибера, че инак ще има война...
    Хайде да не ви отегчавам, само като Lucie ще кажа - режимна съм като в първия ден. От мен спокойна, режимна нощ и сладки сънища  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт