Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Недалинчи,мерси за любовното кафенце.
Мия,благодаря за отговоря за витамините .

Честит празник и от мен ! Кой,какъвто празнува. Нека да обичаме и да сме много обичани !  smile3525

# 121
Добро утро! Честит празник на всички влюбени и на всички почитатели на виното  love001
И не забравяйте да поискате прошка от по-възрастните Hug
Почерпете се и се обичайте 1dating luvbed
Лек и усмихнат ден!

# 122
Добро утро! Честит празник на всички Heart Eyes  newsm24 !!!
Аз ноктите му ги режа в будно състояние с ножичка - свиква се  Simple Smile.

А сега за 8ми март - една позната е резервирала места в ресторант Университета / където беше бала / .
Днес ще ми прати 4те вида меню и тези от вас, които искат да се включат, да ми пишат на лични със съответния избор на меню.
Куверта излизал средно около 29 лева.
Ше се радвам, ако се съберем голяма тумба  Simple Smile!
Айде по-късно ще ви напиша менютата.
Чао засега и целувки

# 123
Проста Мария, честит имен ден! Да си много здрава и любовта да е винаги спътник в живота ти.

Мимози,Да ти е жив и здрав Валенцето.Да е умно и послушно детенце! И да нацелуваш зетя  Grinning

# 124
Честит празник на всички! newsm51

Честит имен ден на Проста Мария и Вальо  bouquet  bouquet  bouquet!

# 125
  • Пловдив
Честито и от мен на Проста Мария   newsm51 много да си здрава и щастлива, другото се пазарува
Честит имен ден и на малкото Вале на мимозка - да расте спокоен, здрав и много весел  Heart Eyes

# 126
Айде на МОЛА ,моляяяя

# 127
Днеска именици, рожденици, влюбени.. пианици страшна работа Mr. Green

Честит имен ден На П.Мария и Валето да са живи и здрави и много хубави емоции Tada

Честит 14 февруари на всички  newsm51

Вчера срещата много приятна се получи, радвам се че се запознахме  Hug

# 128
  • Бургас
Честит празник на всички празнуващи и именици  bouquet

Сори за вчера! С едни рпиятели постегнахме малко пикник, после вечерта имахме гости и преди малко се излюпихме всички ( даже и Кольо беше супер солидарен и поспа Laughing, ама и той се поизмори снощи от гукане и ритане с един батко на 8 години  bouquet).

Деси, добра идея за Университета. Аз така и не мога да стигна до Черно море.....нали все съм сама;-) Айе, чакаме менютата.

# 129
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАЛЕТАТА!!!  Gift baloni  bouquet
да ви се оплача,тези пъпки на малката много взеха да ме тревожат.излезли са и по цялото лице и по главичката и са с връхчета.утре ще ходим при Караджова,направо незнам как ще изтрая до тогава.
за 8-ми март съм много навита,ОБАЧЕ всичко зависи от малката.а вечерта или през деня искате да се съберем че нещо не разбрах?

# 130
Честито на всички, независимо кой празник ще празнувате  bouquet .
На Проста Мария - Честит имен ден, с пожелания само за хубави неща в живота!  bouquet
Съжалявам за вчера, но и на мен ми беше невъзможно да дойда, но за  8-ми съм почти 100% сигурна.Мацко, идеята за р-т Университета ми харесва, мен ме пиши  ДА  Peace и дано се съберем колкото се може повече, че да се запозная лично и с тези, които не съм виждала.
Благодаря на всички за честитките за Валето. Hug , той днес за сефте яде и пюре от тиква - прие го като моркова, с облизвния и широки зяпвания на устата.Слава Богу  ooooh! си ака нормално.Притеснявах се, че от захранването ще се запече.
Приятна вечер на всички!!! newsm51

# 131
  • у дома
Яяяя, много приятно ме изненадахте Hug Една виртуарна почерпка от мен
и  
Днес съм настроена поетично и малко тъжно, може би, защото моят мъж не ме уважи подобаващо на празника, затова ще ви споделя нещо, което винаги ме развълнува, когато го чета:

Не ме допускай толкоз близо ти
до себе си, щом искаш да съм влюбен!
Е, вярно е, далечното гнети,
но затова пък близкото погубва...
Щом искаш да съм твой далеч ме дръж!
Далечното е всъщност ореола.
Една мечта изчезва изведнъж
разбулиш ли я, видиш ли я гола...
Дори Земята - таз' околовръст,
която отдалеч е рай вълшебен
отблизо ти се вижда буца пръст...
Пръст, в която ний ще легнем с тебе...

Дамян Дамянов

# 132
  • Бургас
Проста Мария , честит ти празник и от мен! Да си много, много здрава и всички, които обичаш да са много, много здрави!   bouquet

mimozi, да ти е живо и здраво момченцето и много щастливи дни да имате цялото семейство!   bouquet

Таз среща, питам, не можахте ли друг ден да я организирате?! Възмутена съм.  Crossing Arms

Сис, миа, на 20ти ще има памперси!

# 133
  • Бургас
Честит празник, Вале   bouquet Да си винаги обичана жена и най-добрата фея  Heart Eyes

Честит именник Миме, да ти е живо и здраво детенцето и винаги много влюбено  Laughing

Идеята за Университета е супер, браво Мацко   love001, почти съм сигурна за идването, ама да не казвам голяма дума пак.

Неди пак да кажа - много сладко Магито бе, как само се смее, кротушка и сладурка. И бати я вози в количката, браво,браво. А нашият бандит тръгна да я души, дали миришела като Зарка  hahaha и накрая установи, че е същата.

Весел празник на всички и умната довечера  Wink

Ладидка, мерси  Hug

# 134

Сис, миа, на 20ти ще има памперси!
[/quote]
 newsm44

Проста Мария,коктейлчето ми хареса newsm10.Как е Гого-свали ли температурата?

Общи условия

Активация на акаунт