Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Уф,мамчета,много ми се спи....ама непрекъснато ми се спи,по всяко време на денонощието.  smile3538
Вие така ли бяхте?
аз бях така като бях бременна...ти нещо да не си прихванала пак?!  newsm78

ние с мъжа ми пък се разходихме пред светивалентинно по центъра.
явно бременността ми се е отразила на зъбите.преди малко ми се отчупи парченце от единия зъб  #Cussing out

а бременността ами и това кърмене сега още повече те изцежда, взимай навреме мерки да не станеш беззъба мама на мишленце   newsm10
какви мерки,какво да правя?

На първо време-мултивитамини и повече млечни продукти,но това трябваше профилактично по време на бременността.А сега-и стоматолог Wink.

# 106
аз си пиех витамини (центрум матерна) през цялата бременност,но сега заради кърмата ме е страх да приемам каквито и да е изкуствени неща  Cry

# 107
  • Бургас
Полинка още не се е събудила Rolling Eyes и ноктите и изрязах ... 5 часа откакто е яла Simple Smile довечера ще играем май

# 108
Полинка още не се е събудила Rolling Eyes и ноктите и изрязах ... 5 часа откакто е яла Simple Smile довечера ще играем май
като си помисля,че скоро правим 1 месец и трябва да и режа ноктите направо ми се плаче. много шава с тези ръце,незнам как ще и ги изрежа. с какво ще ми е по-лесно с нокторезачка или ножичка (имам и двете специялни бебешки и пиличка също)?

# 109
  • Бургас
Ей, тез нокти много ме морят  Thinking С такъв страх ги режа, не е истина. Преди все татито извършваше тази опасна дейност, но откакто предният път леко я поряза и рева с нея, вече категорично отказа  Naughty

А сега и похвал - Зарка днес се обърна за първи път от гръб по корем и обратно,което малко я затрудни,де Laughing Вече трябва постоянно дебнене, че спалнята ни е доста височка  Whistling

# 110
  • Пловдив
като си помисля,че скоро правим 1 месец и трябва да и режа ноктите направо ми се плаче. много шава с тези ръце,незнам как ще и ги изрежа. с какво ще ми е по-лесно с нокторезачка или ножичка (имам и двете специялни бебешки и пиличка също)?

Ще ги режеш докато спи, няма друг начин на тази възраст, че и на доста след нея.Аз ползвам нокторезчка, ще ще прецениш как ти е най-удобно и безопасно за малката.

# 111
  • Бургас
ножичка на чико ползвам и режа докато спи Wink

# 112
Мацки искрено съжалявам,че не успях да дойда нито в Борисовата ,нито в Трия. Братовчед ми от Унгария реши точно днес да дойде,не бяхме се виждали повече от 2 години и нямаше как ,та отскочихме до Влас и Несебър. Вили и Боби дето ви казах,че ще дойда ,а пък не дойдох  това е за вас bouquet. Леле и Светлето ли е беше на Трия -ей сега се пукнах от яд  #Cussing out. Още веднъж съжалявам и се извинявам на тези,които съм вързала.

# 113
  • Бургас
Мама89, на мен Др Драгнева ми беше изписала О`Мами , и каза да ги пия докато кърмя,ама малко ме е страх....
Трябва ли да се пият витамини докато кърмиш?
А това за прихващането- ЪпСурД  Mr. Green

# 114
О мамито ги дават и за кърмачки уж  newsm78

# 115
Хоп,и аз тук.
Много готска срещичка стана. Ели,какво го направи туй дете бе,какъв е този сън.Браво на детенцето.
Душчето -страшна е тая жена.Време намери да дойде,а все едно не е раждала  smile3501
Снежи, много се радвам че се запознахме  Hug
Малката Никол и тя една нежна душичка
Ех,Деске,усещаше се липсата ти  Wink Мели и ти де се загуби  newsm78
Айде мацки организирайте се за 8-ми да наравим един готин празник.Колкото повече , толкова по-добре.
Морска звезда много много  Hug Гери и ти ни  липсваше.Имаш отсъствие  Laughing
Айде отивам да бера реколтата аз  Joy

# 116
  • Бургас
Неди, дойде, изля се като летен дъжд и отиде да фермиш Grinning

# 117
Разбира се,че се пият мултивитамини,тоест трябва да са и с микроелементи.Тези,които се пият по време на бременност,се пият и по време на кърмене.А в английския сайт съм виждала и специални витамини за кърмачки!
А пък аз да си призная,още не съм рязала ноктите на малката.Те се нищят едни такива и аз просто ги дръпвам.

# 118
# 119
Добро утро! Честити ви празници на всички празнуващи.Днес поне има празници за всички. Хайде по едно кафенце сега,пък после внимателно с винцето и любовта,че са малки бебоците още Laughing

Слънчев Ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт