Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз съм в центъра ,но ти благодаря за предложението  Heart EyesЩе се видим там. newsm10
newsm44

# 91
  • у дома
Горгона колко време ви държа Т и кога я вдигнахте, панадола еднократно или през три часа? Гоги вдигна Т снощи към 4,30 и днес ту я сваля ту я вдига - не съм давала нищо. Не пишка много и от снощи не е акал, малко ми е притеснено  Confused
Весело изкарване от мен, отивам да се помпя. Чакам снимки Flutter

# 92
  • Пловдив
Панадола на 4 часа, 2 дена и ние бяхме така смъква-дига, на третия вече беше ок.

# 93
  • Бургас
Айде и аз чакам снимки  Heart Eyes

Весело изкарване, момичета  Hug

Ние днес семейно сме на фризьори, козметици и т.н.  hahaha

Утре ще завъртим към Мола, че нали все пак празник, милото искало да ме разходи и поглези малко  smile3521   smile3508

Морска звезда, Гери  newsm51 /Гери, готви се, ще ти звънна вече тази седмица, че аман от болести вече  #Cussing out/

Цунки по муцунки на всички  Laughing

# 94
  • у дома
Благодаря за бързото включване  Hug

# 95
Тъй,върнах се от Борисовата (бях там към 12:00 ).Както предположих,мернах 3 червени колички - червена триколка,червена с черно и тъмно червена.....Честно казано ме досрамя да ги навестя всичките и да ги питам " Извинявай, ти ли си sensation? "  Laughing.Та така де,направих 1 обиколка,изпуших 1 цигара на една пейка и изчезнах към центъра Simple Smile
sensation ти коя от тези с черваните колички беше ?
Оле времето е направо чудно,стана ми едно лятно настроението Simple Smile

# 96
  • Пловдив
Ох, много обичам форумски сбирки, не мога да се наприказвам  Mr. Green Искаше ми се да остана още, ама другия път.

# 97
  • Бургас
 Popcorn

# 98
ние с мъжа ми пък се разходихме пред светивалентинно по центъра.
явно бременността ми се е отразила на зъбите.преди малко ми се отчупи парченце от единия зъб  #Cussing out

# 99
явно бременността ми се е отразила на зъбите.преди малко ми се отчупи парченце от единия зъб  #Cussing out

а бременността ами и това кърмене сега още повече те изцежда, взимай навреме мерки да не станеш беззъба мама на мишленце   newsm10

# 100
  • Бургас
Разказвайте, де  Laughing Искаме smile3509

# 101
  • Пловдив
Ъъъъ, някой ще пуска ли скоро поръчка от Англия, че искам да заръчам пижами за дребния?

# 102
  • Бургас
Уф,мамчета,много ми се спи....ама непрекъснато ми се спи,по всяко време на денонощието.  smile3538
Вие така ли бяхте?

# 103
  • Бургас
oooo добре си се завърнала Simple Smile
дамммм снимки .... ми  Embarassed следващия път

# 104
Уф,мамчета,много ми се спи....ама непрекъснато ми се спи,по всяко време на денонощието.  smile3538
Вие така ли бяхте?
аз бях така като бях бременна...ти нещо да не си прихванала пак?!  newsm78

явно бременността ми се е отразила на зъбите.преди малко ми се отчупи парченце от единия зъб  #Cussing out

а бременността ами и това кърмене сега още повече те изцежда, взимай навреме мерки да не станеш беззъба мама на мишленце   newsm10
какви мерки,какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт