Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм за Борисовата само да се събуди да я нахраня и сме там Heart Eyes

# 76
Добро утро мацки Simple Smile Много сте писали пак  #Crazy Тези дни не се задържахме много из къщи и нямах време да седна на компа.За Борисовата,само да си глътна кафенцето и да нахраня дребната и отивам и аз.Горе долу до колко часа ще бъдете там?sensation,дано да няма други мами с червени колички,че да не те объркам Simple Smile

# 77
  • Бургас
Момичета, дайте някакъв тел. на педиатър, че Цветиту ме помоли да ви пиша. Незнаела към кого да се обърне. Praynig Моля! Hug

# 78
Моята педиатърка не отговаря на телефона, затова се обръщам за съвет към вас.
Ачко от няколко дни си ака, но само твърди и дебели акота и като се напъва крещи от болка. Също забелязох, че като излиза акото , му кърви анусчето - явно се цепва. Дайте съвет! Четох разни статии в интернет, но ние сме още малки да даваме разхлабващи плодови сокчета. Иначе пие чай вече, но това не повлиява на нормалното изхождане.
Мерси предварително!

# 79
  • Бургас
Моята педиатърка не отговаря на телефона, затова се обръщам за съвет към вас.
Ачко от няколко дни си ака, но само твърди и дебели акота и като се напъва крещи от болка. Също забелязох, че като излиза акото , му кърви анусчето - явно се цепва. Дайте съвет! Четох разни статии в интернет, но ние сме още малки да даваме разхлабващи плодови сокчета. Иначе пие чай вече, но това не повлиява на нормалното изхождане.
Мерси предварително!

Маципис обади се на Морска звезда за съвет, тя ще ти помогне. тел. 0885886816

# 80
Мерси Гери  Simple Smile Ти нали ще дойдеш на срещата?

# 81
Тръгвам към Борисовата Simple Smile Слилава количка на Чиполино Джема съм Simple Smile

# 82
Имах същия проблем, и почах да давам Лактулоза - по 1 пипета (5мл) на ден и вече си акаме както трябва. Лактулозата е безвредна за бременни, бебета и деца. Бих те посъветвала педиатър да види дупенцето, защото може хемороидче да си е докарал с твърдото ако.

Ние сме при Бъчварова и не я сменям за нищо на света. Кабинета е на Фотинов, преди площадчето на ресторант Извора, а тел. й е 0888624433.

# 83
  • Несебър
Момичета, весело изкарване днеска в Трията  Party, съжалявам, че не мога да дойда, мъжа ми ме остави без кола Sad, имал някаква работа.

# 84
Аз май ще съм с малката, че на мъжа ми му излезе ангажимент и не знам дали ще се върне до 15ч. Rolling Eyes
sensation не се засякахме на Борисовата ако исакте да тръгнем заедно за Трията с други желаещи мамчета Mr. Green

# 85
  • Бургас

Ние сме при Бъчварова и не я сменям за нищо на света. Кабинета е на Фотинов, преди площадчето на ресторант Извора, а тел. й е 0888624433.

Много ти благодаря за инфото  Hug

# 86
  • Пловдив
Ние вече бяхме на разходка,сега ще мелим.На срещата аз съм сингъл  Mr. Green

# 87
Моля да ме извините момичета, но на тази среща няма да присъствам. Весело изкарване и се щракнете !
Данито също няма да може, по черноморието била на разходка - завърлийката.
А аз - аз ще се приготвям за гости.

# 88
Аз ще дойда сама.Ако някой иска да го забера с колата от Изгрев,Славейков или даже МБАЛ Ветрен(Morska zvezda,Psychology-за вас се отнася Wink),да каже.

# 89
Аз съм в центъра ,но ти благодаря за предложението  Heart EyesЩе се видим там. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт