Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
момичета, колко време след като ви падна тапата родихте
изобщо никаква тапа не ми падна на мен
Мама89 и моето девойче е така.Кокори се,даже май почва да се заглежда в по-ярки цветове.
А аз установих ,че към песнички хич ме няма и в момента си преписвам текстове,че да съм подготвена.
Ако имаш желание ,пасте-вам ти линка: http://muzika.dechica.com/songs/songs1.htm
аз песнички отдавна и пея.и да много е укокорена и главата държи изправена и не си я пуска.абе страшно чудо е

# 451

Много сложен въпрос.Нашите лекари доста често проверяват разкритието като наближи термина,така че кое е тапата и кое е зацапване в резултат на прегледа newsm78.По принцип,ако не си проверявана,и имаш съмнение,че това е тапата,по литературни данни раждането ще почне след 24 часа до 2 седмици Grinning.

# 452

Много сложен въпрос.Нашите лекари доста често проверяват разкритието като наближи термина,така че кое е тапата и кое е зацапване в резултат на прегледа newsm78.По принцип,ако не си проверявана,и имаш съмнение,че това е тапата,по литературни данни раждането ще почне след 24 часа до 2 седмици Grinning.

е ти направо ма разби чак две седмици не ми се чака още  Cry а наистина снощи ходих да ма проверяват за разкритие че цял ден някакви контракции ма тормозеха неориентирани едни такива и хоп днес кафеникава слуз  newsm78

# 453
Петролиана,хич не се сетих за този вариант.То си има и специална музика даже....Мерси  Hug
Като стана дума за секцио,мазахте ли се с този контратубекс ли какво беше,за заличаване на белега?

а по повод на песничките за после като поотраснете има и приказки качени онлайн и то бях попаднала веднъж на тези старите класически приказки от едно времешните плочи на балкан тон дето на нас са ни ги пускали като деца. Много са яки  Laughing

# 454

е ти направо ма разби чак две седмици не ми се чака още  Cry а наистина снощи ходих да ма проверяват за разкритие че цял ден някакви контракции ма тормозеха неориентирани едни такива и хоп днес кафеникава слуз  newsm78

на мен сутринта започна да се точи и в малките часове на сл. ден родих, а преди това бях на преглед за разкритие  Peace

песничките съм си ги качила на телефона и от там му ги пускам отделно имам и качени бебешките успокояващи звуци-сешоар, white noise,тупкащо сърце и т.н в началато му ги пусках вечерта в кошарката и откъртваше за отрицателно време сега вече не действат голям е вече Laughing
пък за сокчета на 2 месеца съм направо потресена #Crazy

# 455
Help help help !!! Майчета моля ви помагайте страшни колики ни мъчат нищо не помага купих от бг инфакола все едно не го пием. Моля ви ако някоя от вас има повече или излишен инфакол от английския да пише веднага го плащам или ако ще пускате поръчка казвайте да поръчам  Praynig

# 456

Да,от прегледа е.И аз бях така и си помислих,че е тапата.Да,ама не.Откарах доста време след това.Кога ти е термина?

# 457
лусиа виж си пощатата  Hug

# 458

Да,от прегледа е.И аз бях така и си помислих,че е тапата.Да,ама не.Откарах доста време след това.Кога ти е термина?

на 22

# 459
На мен ми останаха 6 неотворени англииски инфакола срок до 3.2011, цена 6.50 лв. Ако имаш скайп ми пиши да се уговорим - моя е babyblue_

# 460
Сънче, понеже повече чета и по-малко пиша, та ся наведнъж:
1. да,мажа се с контрактубекс и мисля, че ще има ефект - до 6 месеца, де...
2. Ти защо толкова късно махаш лепенката всъщност?
3. Гледам, че за песничките са те светнали...
4.Имате ли колики и как сте с кърменето?

Боряна расте и тя вече ми се струва спи по-малко, държи си главата и се мъчи да я вдига даже.. Глези се, а със сигурност се заглежда по-ярки предмети и следи по слух. Мислех, че е рано... Почна да се храни на 4 часа - 6, 10, 14, ч. и се успокоявам, че тъй или иначе с кърменето не се получава - само виси по 1 час на цица, а си изяжда по 90 мл. АМ после, та... режима е половително явление за мен Simple Smile Осбено като се има предвид, че според мъжът ми най-подходящата професия за мен е "плановик"  Joy

# 461
Е, petroliana,значи няма да чакаш още дълго Hug.Имаше ли разкритие снощи?

# 462

едно пръстче рече докторката, слаба работа

# 463

едно пръстче рече докторката, слаба работа

Спокойно,скоро ще те впишем на първата страница smile3504 Heart Eyes

# 464
  • у дома
Здрасти и от мен! Нищо, че вали времето е много приятно, прибрахме се от разходка в Пикадили и се разминахме с една форумска мама  Wink
Петролиана - две нормални раждания имам, тапа не ми е падала... Само слушам за нея  Laughing Мая не се знае, аз с 4 см. откарах цяла седмица  Tired
By the sea защо се мъчиш да  го слагаш на гърда, щом след това пие АМ  newsm78 Губене на времето е това...А с първото и аз бях привърженик на режима, сега се водя по детето. До сега поне пет режима е сменил  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт