И аз давам на малката Био Гайя,мога да кажа че съм много доволна от тия капки.Преди дребната се изхождаже трудно,нали е на АМ,но с тях няма проблеми,даже понякога си ходи по 2 пъти на ден.Така че ги препоръчвам

Нали бях писала,че се чудя какъв подарък да вземем за бебето,на което ще ходим на гости.Е,харесали си подарък,ама....голяма простотия !Комплект на Авент (термометър за уста,дигитален термометър и залъгалка) http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-health-monitoring/sch540_00/prd/au/. То няма лошо де,и аз имам 2 вида дигитални термометри,ама тия само защото са на Авент,са на скромната сума от 70 лв ,пък за толкова пари щяхме да им вземем нещо доста по-полезно

Да ви се похваля,взех си "пратката" от Маркс енд Спенсър от lucia_ вчера,много сладурски неща и наистина материите са много качествени.Само да ги изпера и ще навлека малката за фотосесия

Мацки моля ви дайте съвет как да го разбивам това АМ.Понеже сме на Апрамил АР,което е доста по-гъсто от обикновените АМ,имам сериозен проблем с приготвянето! Правя го точно както си пише на кутията,както и гледам да докарам темпертурата,но понякога остават няколко малки бучки.Преди като се запушеше биберона го отпушвах и малката продължаваше да яде млякото,сега обаче се изтарикати