Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро Simple Smile Ей днес много мрачно това време  Sad
И аз давам на малката Био Гайя,мога да кажа че съм много доволна от тия капки.Преди дребната се изхождаже трудно,нали е на АМ,но с тях няма проблеми,даже понякога си ходи по 2 пъти на ден.Така че ги препоръчвам  Peace
Нали бях писала,че се чудя какъв подарък да вземем за бебето,на което ще ходим на гости.Е,харесали си подарък,ама....голяма простотия !Комплект на Авент (термометър за уста,дигитален термометър и залъгалка) http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-health-monitoring/sch540_00/prd/au/. То няма лошо де,и аз имам 2 вида дигитални термометри,ама тия само защото са на Авент,са на скромната сума от 70 лв ,пък за толкова пари щяхме да им вземем нещо доста по-полезно Simple Smile Ще им вземем и една хубава голяма хавлия,както предложи LaDida и сме готови с подаръка Simple Smile
Да ви се похваля,взех си "пратката" от Маркс енд Спенсър от lucia_ вчера,много сладурски неща и наистина материите са много качествени.Само да ги изпера и ще навлека малката за фотосесия  Laughing
Мацки моля ви дайте съвет как да го разбивам това АМ.Понеже сме на Апрамил АР,което е доста по-гъсто от обикновените АМ,имам сериозен проблем с приготвянето! Правя го точно както си пише на кутията,както и гледам да докарам темпертурата,но понякога остават няколко малки бучки.Преди като се запушеше биберона го отпушвах и малката продължаваше да яде млякото,сега обаче  се изтарикати  #Cussing out Запуши ли се край! Спира да яде и не го иска повече,правя друго мляко и така.....Случайно да има специална машинка за разбиване на АМ,за която да не знам?Другия вариант е да го прецеждам през марля,ама голяма хамалогия така  Sad

# 436
Леле,каква тишина е настъпила тук,а времето навън едно мрачно.Даже вече заваля  ooooh! да взема да се хоризонтирам с  малката аз
Вили не мога да съм ти полезна с АМ ние нали се кърмим,ама пробва ли да го разбиеш първо с по-малко вода и тогава да добавиш другата.

# 437
VioletaSD , каква е причината да сте на това АМ?Защо се мъчиш с него?Ние сме с рефлукс и връщането и през устата и през носа си е огромен проблем.Пробвах с Фризовом-всички млека против повръщане са с една и съща съставка,която ги сгъстява и трябва да се разбиват при определена температура.Голяма мъка вярно.Е,при нас повръщането си продължи,и това лигаво мляко съвсем я давеше и й запушваше носа.Така че си минахме на Нан сензитив.Продължава си с повръщането,но си наддава достатъчно добре и просто ще чакаме да го израсте тоя рефлукс.

# 438
Неди,пробвала съм какви ли не вариации,не става и не става  #Cussing out
mia71 на това мляко сме,понеже много повръщаше малката.Тъй като в началото сменихме.....сигурно 5 вида,че и повече млека се спрях на него.Симона спря да повръща,но Згурова каза да си караме на него (дават го до 1 год).Тъкмо си е свикнала на него и го харесва,изобщо не смятам да го сменям.Бях се позамислила по едно време и аз за Нан Сенситив,но се отказах,няма какво да го мъча детето,докато свикне на друго мляко е голям зор.

# 439
Къде сте се изпокрили всички  Heart Eyes Аз потвърдих за 8ми пък ще видим Rolling Eyes Притеснявам се, защото на 8ми сме  на ДК и сигурно ще и бият ваксината, та вечерта може да се криви или да вдигне Т Tired

# 440
еееей артиса ни разходката в морската днес  #Cussing out.много ме е яд. и не само,че вали ами и гърми.
МИМОЗИ,обра ли фасула?
абе защо не иска да спи това детенце немога да разбера. с 300 зора я приспиваме с татко и.ей така си седи и си гледа без да заспива.вече май се мисли за много голяма.ние сме на консултация в петък (за първи път)

# 441
Мацки аз забравих да пиша,на 8-ми няма да съм с вас  Sad Нали ви казах,че моя ми предава фасони,обаче май е замислил нещо,тъй като се държи доста подозрително....ще ме изненадва ли какво ще прави не го знам  Wink

# 442
  • Пловдив
Морген компнията:)
Нашето семейство дружно спа до към 10, когато дойде време за сутрешния концерт на дребния:)
Вили, голяма мъка с това вашето мляко,не знам какво да те посъветвам, но щом малката си го харесва и си качва-ще се газираш и ще бъркаш до посиняване, няма начин  Grinning

еееей артиса ни разходката в морската днес  #Cussing out.много ме е яд. и не само,че вали ами и гърми.
МИМОЗИ,обра ли фасула?
абе защо не иска да спи това детенце немога да разбера. с 300 зора я приспиваме с татко и.ей така си седи и си гледа без да заспива.вече май се мисли за много голяма.ние сме на консултация в петък (за първи път)

така са в началото, докато разберат , че има ден и нощ и им се поизгради режим, търпение му е майката.

# 443
  • Бургас
Мама89 и моето девойче е така.Кокори се,даже май почва да се заглежда в по-ярки цветове.
А аз установих ,че към песнички хич ме няма и в момента си преписвам текстове,че да съм подготвена.
Ако имаш желание ,пасте-вам ти линка: http://muzika.dechica.com/songs/songs1.htm

# 444
Хелоу и  от мен,едно ми е меланхолично днес  Sad ,няма разходки,няма нищо. Мъжа ми болен и до мола не можем да отидем. Абе кофти работа. За повръщането,ние давахме хомеопатични капки Вомитусхил и изобщо не повръщаше дори не се наложи да и сменяме млякото. Давах ги преди всяко хранене в продължение на 10-15 дена и оттогава изобщо не е повръщала. Та така,ако искате се консултирайте с вашите ЛЛ ,да ви кажат дали са подходящи. Вили аз се учудвам,че нашата обща ЛЛ не ви ги е предписала или вие не сте споделили с нея  newsm78
Айде дано на вас да ви е по-усмихнат деня,че моя е направо  ooooh!

# 445
Горги,ще се газирам явно Simple Smile
мама89,гледам че бебока ви вече е почти на 1 месец Simple Smile И аз като теб си виках,абе туй дете защо не иска да спи,докато най-накрая осъзнах,че просто порастват.Колкото по-големи стават,толкова по-малко спят,това е положението Simple Smile
Дани,нашата обща лекарка не ми е изписвала такива капки,каза ми да и давам Фризовом.  Peace

# 446
момичета, колко време след като ви падна тапата родихте

# 447
  • Пловдив
момичета, колко време след като ви падна тапата родихте

Ъмм, кой беше естествено родил, че в момента сме само секциота тука май..

# 448
Мама89 и моето девойче е така.Кокори се,даже май почва да се заглежда в по-ярки цветове.
А аз установих ,че към песнички хич ме няма и в момента си преписвам текстове,че да съм подготвена.
Ако имаш желание ,пасте-вам ти линка: http://muzika.dechica.com/songs/songs1.htm

що си играеш да преписваш пускай и направо онлайн детски песнички особено ако си музикален инвалид като мен Heart Eyes

# 449
  • Бургас
Петролиана,хич не се сетих за този вариант.То си има и специална музика даже....Мерси  Hug
Като стана дума за секцио,мазахте ли се с този контратубекс ли какво беше,за заличаване на белега?

Общи условия

Активация на акаунт