Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Sisi_f, честит ти рожденик! newsm51 smile3510

# 271
  • Бургас
Сиси, честит ти рожденник!  nbirthday newsm67  party023 Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Луси, и на вас честита ви  месечинка newsm38  Party Time

# 272
Сиско, да ти е жив и здрав рожденника и много да те слушка!  bdbaloni
Луси,
Честита 3-месечинка на малкото сладкишче  Tada

Аз за8-ми съм твърдо ниеее, щото ще се натряскам с кръстницата  cheers, от три месеца го плануваме тоя ден  newsm53

Оф моя дзверо хич не ще да спи през деня -поспи 30 минути и пак ококорен  smile3511

Като отворихте лафа за количките аз съм си харесала една лятна от каталога с продукти на чиполино, но  я няма в онлайн магазина им. Дане би да е някой нов модел, дето не са го пуснали в продажба още? Става дума за Чиполино "Вива" . Някой  да я е виждал из магазините? Пускам линк да я видите
http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.197/m.275/

# 273
  • Бургас
Много благодаря за пожеланията, момичета Hug Hug Hug

Луси, честита месечинка на Марти   Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Честито на рождениците, на бебчетата, които месечинки днес и изобщо който празнува нещо - честито да му е.

snow-white16 , ако това ще е някаква утеха-Бобката също спи по половин час, максимум 40 минути, но пък нощем е като пън дънерс  Mr. Green

# 275
Ох, Горги, малко ми поолекна, че сигурно е нормално, но пък за разлика от Бо, моя вечер все още се буди през 3-4 часа да яде  #Crazy Кога ще започне да спинка повече тоз гладник, дано е скоро  Praynig

Душче, браво на вас! Продължавайте все така с килцата Hug

# 276
  • Пловдив
Ох, Горги, малко ми поолекна, че сигурно е нормално, но пък за разлика от Бо, моя вечер все още се буди през 3-4 часа да яде  #Crazy Кога ще започне да спинка повече тоз гладник, дано е скоро  Praynig

Все ще се откаже, зависи си от детето.Аз съм твърд привърженик на режима и никога не съм хранила нощем, храненето в 24,00 ч сам го отказа още втория месец по средата някъде.

# 277
О съжалявам обърках и все пак честит рожденик на Сиси.Първият месец удържахме фронта сега да видим вторият.

# 278
Eййй, 2-3 дни не влизах и близо 10 страници изписани #Crazy
Първо честито на големият Пампаец.Сиска, да ти е жив и здрав, много да те слуша и много да те радва.  bouquet
Честита 3-та месечинка и на Лусия, с пожелания малкият Марти да расте, да папка и да не плаче много.  bouquet
Душче,  Hug браво, добре наддавате Peace
За 8-ми се надявам и аз до края на седмицата да знам със сигурност.Чакам да видя кога майка ще празнува с колежките си.Уж ще гледат да не е точно на 8-ми, може на 7-ми но ще видим.
Дани (сънсейшън) аз имам една комбинирана количка от баткото.Не е от най-хубавите марки, (GALAXY  ако не се лъжа беше)но се оказа не само много удобна и функционална, но и много здрава ( тежичка е малко, но така работех за бицепси  Joy ).Купихме нова, само защото на въпросната стара, не можех да й гледам цвета.Новата е супер цвят, НО да не ви казвам колко е паянтава  Tired .Дори вчера от разходката като й падна една от джаджите сериозно обмислям варианта да си взема пак старата.
Лека вечер на всички, и ще гледам да не правя такива паузи с влизането тук, че да не взема да пропусна нещо важно  Thinking
Целувки на всички и дано да се видим на 8-ми!

# 279
Душче, браво, мила добре си надават юнаците Heart Eyes
айде и на Сиска да ти е здрав и послушен рожденика smile3525
За 8 съм 80% там Mr. Green

# 280
Мен явно няма да ме огрее за 8 ми   Sad Cry
Дано поне малката дотогава да се е смилила над мен и да подхване някакъв режим, в който да предвиди непробуден сън нощем от минимум 6 часа...  Laughing

Ще подуша винцето и уискито и ще ви казвам мислено наздраве. Simple Smile Или да взема се насвяткам  Crazy, то бездруго кърменето хич не върви...

# 281
  • Бургас
Сис, честит ти рожденик на патерици и от мен! Брех, кога минаха 4 години.... Помниш ли с големите кореми  как хапвахме супа наобед на онова заведение на Богориди? ....

Миа, Сис, днес вечерта ще ходя да взимам пратката. Като се прибера и ви изтегля нещата ще ви пиша на лични колко мангизи да приготвите и кога ще ви е удобно да си ги вземете.  Mr. Green

# 282
  • Бургас
ДобрУтро!

Като споменахте режим, не знам какво му става ан Кольо, но пак започна да се буди към 4ч. сутринта да яде. Tired После се буди ( както по старо му - между 6-7ч.)...Иначе последно ядене вечер е към 21ч.....Какво му стана на тва дете..като почнаха тия зъби и заочна пак да става Tired
Да попитам мамите с опит - колко време, след появата на признаците, излиза първото зъбче? Вече ще си посегна..просто е лудница...Това с коликите беше песен smile3511

# 283
Ми да ти кажа много е индивидуално при зъбките. Някъде около 6тия месец по принцип почват да никнат. Давай му там чесалки, предварително охладени в хладилника и така. Мажи го с някакво кремче. Аз утре ще му купя калпол / май така се казваше тва за зъбките. Пък ако видиш зора - дай малко панадол.
Ей, Миме тъкмо за теб си мислех вчера , къде се изгуби! Ще се радвам да се джойнеш на 8ми!
И Ирето нещо я няма, Красито и тя......
Боби - направи го 100% душа Wink!
Айде да шетам аз.
Неди - изрови една плодова закуска, че нещо не слабея аз тия седмици.

# 284
  • Бургас

Да попитам мамите с опит - колко време, след появата на признаците, излиза първото зъбче? Вече ще си посегна..просто е лудница...Това с коликите беше песен smile3511
Красимира от 4ия месец започна да слага ръцете в устата и течаха такива лиги, че беше винаги с лигавници. На всяка консултация "зъбът всеки момент ще пробие". Това се случи 2 дена преди първия й рожден ден.  Tired Сега Борис като гледам върви по същия път. От един месец си навира целите юмруци в устата, ама тъй като гледам изгледи да се появят зъби скоро не виждам...

Общи условия

Активация на акаунт