Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Брутро Simple Smile
Ладидка и аз имам пратка, но смятам утре да взема. Нали знаеш, че в петък от 12часа трябва да сме във Ветрен? Смятам да комбинирам ходинията.

# 286
  • Бургас
Брутро Simple Smile
Ладидка и аз имам пратка, но смятам утре да взема. Нали знаеш, че в петък от 12часа трябва да сме във Ветрен? Смятам да комбинирам ходинията.
то раздаването е от 16.30.  newsm78

Мен никой не ме е викал утре.  Mr. Green

# 287
  • Бургас
Сис, честит ти рожденик на патерици и от мен! Брех, кога минаха 4 години.... Помниш ли с големите кореми  как хапвахме супа наобед на онова заведение на Богориди? ....

Миа, Сис, днес вечерта ще ходя да взимам пратката. Като се прибера и ви изтегля нещата ще ви пиша на лични колко мангизи да приготвите и кога ще ви е удобно да си ги вземете.  Mr. Green

Леле, Гери и аз се сетих за супите преди няколко дни  Laughing Летят годинкитеее  ooooh! Ей сега след някой друг месец и Краската  Hug Да са ни живи и здрави дечицата и само радост да носят  Heart Eyes

# 288
Добро утро!
Мацки днес ще излизаме ли? Времето по обяд ще е облачно,но няма да вали и няма да духа вятър. Дават го около 9 градуса.

# 289
  • Бургас
Аууу, какви тайни неща си плямпате там, Хъгсо и ЛаДиДа:-)

Дани, ние ще излезем. Даже ако искаш може да се пуснем и по центъра малко Hug Аз отивамд а си дръпна сутрешния душ Peace

# 290
Добро утро! Днес ми се спииии. Деси,леспешъли фор ю  Laughing

Я пишете кой на къде ще ходи да видя дали ще мога да се присъединя към някой,ама след 13ч. че баткото ще водя на у-ще.Деске ти няма ли да го извадиш Ачето

# 291
Ами някой беше предложил да срещнем пред Альоша. Аз смятам да взема храна ,та да не вземе да огладнее мойто гардже. Аз отивам към 12:00 в Борисовата и от там ще се спуснем към центъра.  Hug
Мацко ти наистина вземи го покажи тоз Ачко,стига си го крила  Crossing Arms

# 292
  • Бургас
Ех, че ме е яд... Няма да мога да се включа в разходката. Поли от 2 дена ми прави 8-9 часови почивки през ноща и кърмата взе да намаля. Сутрин ставам напращяла и за вечерното хранене няма почти нищо, така, че днес ще сме на хранене и изцеждане, че да тръгне пак.

Мели не е тайна, даже трябва да се чуе навсякъде, но засега са много неясни нещата. Силно се надявам всички тук пишещи и четящи да се включат активно  Hug Сега няма да кажа, не защото има нещо за криене, а защото не съм сама и неискам да действам еднолично Simple Smile

# 293
 Ели, ей сега стана още по-лошо.Край взе ми съня- какво е туй нещо
 newsm78
Дани, аз в 12 ч не мога да сваря за Альоша,ама ако ми даде някой телефон да звънна да питам къде сте,мога да се присъединя

# 294
  • Бургас
Дано, да ни чакаш, оти ние плющим към 12, та пак като оня ден ще дойдем - към и половина.

# 295
Неди писах ти на лични  Hug.
Мели как няма да те чакам бе душо  Hug
Миме благодаря за отзивчивостта,но вече ми дадоха количка  Hug

# 296
Ето,две самър снимки от нас   grinning039
http://dantska.snimka.bg/baby/ema.435377.17461724

# 297
Айййй, много апетитни ананасчета!
Кво няма да го крия Ачко? - какъвто ми е хубав, като топъл хляб ще го лапнат момите навънка Joy.
Може да се джойнна днеска с вас, ама да видим големия какво ще каже като се прибере от училище, че днес тати го няма.

# 298
  • Бургас
Прекрасна Емичка  Heart Eyes Готова за плажа  Grinning

# 299
Много сладка Емито  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт