Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • у дома
Куцук, куцук и аз тук  Tired
Мели, много е рано за зъбче, бе мила, кой ти вкара тая муха в главата? Какво му е на дететнцето, може просто да е по-нервен или по-плачлив? Но зъбките преди 6ия месец, са изключение. На голямата ми дъщеря излязоха двете долни 8ия месец и след това чак на година и два месеца почна да изкарва останалите...
Ели ние видните клюкарки сега ще се пукнем от яд, докато не разберем за что, аджеба, иде реч  Mr. Green
Сиси къде празнувахте РД-то, доволна ли си?
Един въпрос ме мъчи от доста време, как да разбера кога да спра инфакола  newsm78 Спрях го за два дена, първия беше ад, даже и през нощта се будеше, ама втория пък беше много спокоен Rolling Eyes

# 301
  • Бургас
Аууу, много сте фешън, Дано;-)

Вале, на целиЙот род са ни излизали рано зъбците Peace А и по принцип тръгват към то 3-4 месец да сърбят венчетата...сега, кога ще се появи оризчето - никой ен може да каже Peace

# 302
  • Бургас
За 8 много ми се идва , 4е аз все пропускам срещите,ама ще видим,4е и нашия татко "мъж му кажи и пове4е не го обиждай"
Надявам се да дойда този път Praynig

# 303
Ема голям бонбон Heart Eyes направо лигите ми изтекоха Mr. Green и как ги издебвате да ги щракнете охилени ние все неможем

недейте ме стряска така за тез зъби, че пак тръпки ме побиват коликите бързо и качествено ги изкарахме, а ся тез зъби не ми се мисли  

за 8-ми съм на линия Crazy хем ми е наблизо ресторанта, кърма има бая изцедена айде да идва по бързо, че нямам търпение вече.

# 304
  • Бургас
Абе имали кърмещи мами дето не им е дошъл още цикълът? Предния път ми дойде рано рано, а сега още го няма.  newsm78 Не че ми липсва ...

# 305
  • у дома
На мен не ми е дошъл още, ама не е ли рано да идва?! Нали, уж докато кърмим няма цикъл  newsm78

# 306
и аз нямам още  Thinking имам познати дето си кърмят и им е дошло вече ама са секцио ако тва има значение.

# 307
  • Бургас
Ехо, срещички си спретвате, а Laughing А кака ви тука леко махмурлийка го раздава  Joy Леле, отиде ми тренинга-сега от две чаши винце и айде  Drunk Дечицата дънеха сокчета, а майките  cheers И като се замисля, че в неделя ще празнуваме и с родата  ooooh! какво ме чака  hahaha Ще стане три дни "яли, пили и се веселили"  Heart Eyes

И аз още нямам цикъл, а помня, че първия път ми дойде около петдесетия ден някъде  newsm78

Вале, писах ти на ЛС  Peace

# 308
МАЦО,ще съм ти благодарна ако ги питаш наистина  Hug
СЕНСЕЙШАН,голяма кукла,а този костюм от изписването е много красив.
нашето шиленце вече час и половина се опитваме с баща му да го приспим и га я закараме на разходка,обаче нестава  #Cussing out

# 309
  • Пловдив

нашето шиленце вече час и половина се опитваме с баща му да го приспим и га я закараме на разходка,обаче нестава  #Cussing out

Не се опитвайте, мятайте я направо в количката и навън- тя ще си заспи.

# 310
Аз съм си нормално родила и си ме тече на харабия,цикъл микъл всичко.Много готска срещичка си спретнахме,много забележителна групичка бяхме  Simple Smile Вили чакаме фотото smile3509

# 311
Аз съм си нормално родила и си ме тече на харабия,цикъл микъл всичко.Много готска срещичка си спретнахме,много забележителна групичка бяхме  Simple Smile Вили чакаме фотото smile3509

И фото ли имаше  Shocked? Аз къде съм бляла тогава  newsm78

# 312
Хм,ти дали не беше отишла да храниш Емката  newsm78

# 313
  • Бургас
Момичета,спомням си че преди време коментирахте за посещение при детски ортопед . Кога е добре да се отиде?
И си спомням че говорихте за др Христов, в мед.център Зорница,ако не се лъжа?  newsm78

# 314
Съни,на мен ми дадоха направление като ходих на консултация 2-я месец.Утре имам час при него,ако искаш после мога да ти кажа как е минало

Общи условия

Активация на акаунт