Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Добро утро момичета !!!
Благодаря за отговорите на моята питанка /то май все питам нещо в последно време,леко непросветена съм ,но добре че има отзивчиви и добри хора като вас  Hug /
Чакам и Недалинчи да ми пише как е минал прегледа,ако искаш на ЛС ,че да не занимавам другите.
Маип, стискам палци ,всичко ще е наред,но както са ти писали,в добри ръце си !  Hug
Аз отивам да мисля нещо за ядене и да пооправя из къщи ,че свекито идва да види Диманка за първи път.
Хубав ден на всички и приятна разходка,ако е хубаво времето !   Nature Sunny

# 331
  • Бургас
maimp всичко ще е наред мила  Hug наистина си в добри ръце. Ти в кой месец си?
Неди ако е след обяд мога да пробвам да се джойна. Ще те търся на мобилен Simple Smile
Я споделете за кои шишенца си говорите? Аз нали съм решила да се мъчим с водата като почнем захранването та да съм подготвена, че и моите уливат ....

# 332
Гуд морнинг лейдис!
Аз сън не съм спала,все към прозореца поглеждам да видя хубаво ли е времето. Пък то “Пролет, пролет, пролет пролет! С момичешки устни, с момчешки ръце…”  Party
Чакам мойто пиленце да се излюпи,храним се и отиваме да миткосваме  Heart Eyes. Мъжа ми вчера ме пита "Какви са тези дълги разходки,да не намери някой татко с количка?"  Rolling Eyes
Борисовата групичка, още преди 12:00ч ще съм там,да знаете. Мели да вземеш да се изцедиш днес викам.
Мимозка бях качила 2 снимчици на Ема(преди няколко страници) с лятна рокля,която и бях купила още  в третия месец от бременността ми. Знаех си,че ще е момиче.
Приятен и лънчев ден на всички ви!  Hug

# 333
Ха така Simple Smile Гуд морнинг и от мен мацки   bouquet Изгоних моя мъж от компа,слава Богу днес е на работа,беше пуснал корени на дивана тоз човек  #Cussing out
За Борисовата днес пак съм с вас,щете ме нещете тва е положението  Laughing
Снощи малката пак се е будила към 02:30 ,като предната вечер,пак с ревове и т.н,само че аз съм проспала тоз момент.Този път мъжо се е занимавал с нея  Joy
Дани вие навън ли ще ядете?
Абе гледам на малката на венеца от горната страна едно такова издуто....зъб ли ще и излиза не мога да разбера.Нали уж първо долните излизали,после горните  newsm78
Ох вчера много приятна разходка си спретнахме Simple Smile Имам само 1 снимка,днес пак ще нося фотото да ви издебна ,че да направя повечко.Дани теб те няма на снимката,беше изчезнала да храниш Ема...днес ще наваксаме Simple Smile
snow_white снаха ви кога си я искате.....не че бързам ама  newsm03

# 334
# 335
  • у дома
Мацки, пишете ме и мен днес в центъра  Peace  Временцето е чудесно!
Миамп и аз стискам палци  Hug И двете ми деца ги износих ниско, така че много добре те разбирам. Почивай повечко сега  Peace

# 336
Ха така Simple Smile Гуд морнинг и от мен мацки   bouquet Изгоних моя мъж от компа,слава Богу днес е на работа,беше пуснал корени на дивана тоз човек  #Cussing out
За Борисовата днес пак съм с вас,щете ме нещете тва е положението  Laughing
Снощи малката пак се е будила към 02:30 ,като предната вечер,пак с ревове и т.н,само че аз съм проспала тоз момент.Този път мъжо се е занимавал с нея  Joy
Абе гледам на малката на венеца от горната страна едно такова издуто....зъб ли ще и излиза не мога да разбера.Нали уж първо долните излизали,после горните  newsm78
Ох вчера много приятна разходка си спретнахме Simple Smile Имам само 1 снимка,днес пак ще нося фотото да ви издебна ,че да направя повечко.Дани теб те няма на снимката,беше изчезнала да храниш Ема...днес ще наваксаме Simple Smile
snow_white снаха ви кога си я искате.....не че бързам ама  newsm03

На моя батко първо му излезе кътник тъй че кво са учудваш  newsm78
Луда работа с тия зъби

# 337

Да Вили,ще нося храна. Вземи и ти да не се налага пак да се прибираш рано рано.

# 338
И от мен добро утро !
Вили, много хубава снимка  Simple Smile, и Симона ти е една сладурана, пу-пу!
Днес щем не щем ще сме с Ачко навън, че има работа да се върши, а няма кой да го гледа.
Тая сутрин беше оакан, ама оакан. Явно яблката си оказа въздействието.
Айде може да си видим някъде надолу.
Целувки

# 339
Момичета,в патологията на Ветрен съм,
явно първо това отделение ще трябва да опозная,
днес дойдох за записване и си останах за задържане,беба снощи се смъкна много надолу,док. и напипа главичката,а иначе разкритието ми не е голямо 1-1.5 см,
това е то да носиш бебе в корема и друго по-голямо в ръце Simple Smile,
та така да устискаме до 9-я месец поне,
умишлено не пиша в другата тема ,че там вятър ги тресе вече Grinning
Лека вечер момичета

Стискаме палци всичко да е наред колко време трябва да лежиш? Сега не ти ли е по притеснено за големите палавници

# 340

Да Вили,ще нося храна. Вземи и ти да не се налага пак да се прибираш рано рано.
Оуууу цъ Simple Smile Категорично ще се храним в къщи,нали знаеш,че яде пюре по това време и как да кажа....абе не сме за хранене навън още Simple SmileОсвен това не виждам как ще го стопля навън,освен да го стискам между кълките  Joy
Оф.....айде да става 12 и да излизаме ,че взех да откачам тук.

Между другото да похваля мойто мъж Simple Smile Вчера като се прибрахме от разходката,нашия изчистил,прахосмукачки,стирки,прах бърсал..... направо се изцъклих като си видях къщата Simple Smile

# 341
maimp хайде устискай, още малко остана Wink Всичко ще е наред, ще видиш Hug

# 342
Хоп,времето е чудесничко. дани на теб ще звънна да питам къде сте.Ели от теб ще чакам обаждане,аз след 13ч.ще съм към центъра
Хайде днес групата да е по-голяма

# 343
Здравейте,устисках тази вечер,
сега на визитацията ми казаха,че матката е много чувствителна-пак система  Simple Smile,
тъй ще е изпитания,
аз така като гледам 20 дни мога да си откарам  тук-само да не тръгне раждането Grinning,
гледат ме като принцеса-храна,кръвно,тонове......аз нали след две раждания в окръжна на друго съм свикнала-и сега направо съм в неудобство -така да се каже Simple Smile,
запознах се с Гери-"спретнахме" си един житейски разговор Simple Smile,
ох петролче,настъпа ми болното място Confused,но нямам алтернатива,разквартировани са при баби и дядовци,за Васко не съм толкова притеснена -той е геймър и като се върне от градина-се занимава,но София един път съм я оставяла за 4 нощи и ми се разсърди-отказваше да ми говори по телефона  Rolling Eyes Laughing
излизайте на разходки,че после не мож ме настигна-аз от 9 сутринта до 6 часа откарвах в парка-и сега да е всичко наред -пак така ще правя,
п.с. на моя мъж пък сигурно му е било хубаво,че със София сме били навън-подремвал си е той с Васко-лешпери са това мъжете Grinning  

# 344
Ох аз да питам докато не съм забравила.Вчера на разходката,мисля че Неди (nedalinchi) обясняваше на....LaDida...ако не се лъжа за някакво шише на Tommy Tippie , което имало някакво отделение за АМ и като се разклатило шишето се снесвало с водата.Дано само да съм разбрала правилно.Та какви са тия шишета,хубави ли са?И от къде мога да си взема такова,че ще ми е доста удобно като ходим някъде,вместо да мъкна цялата кутия с мляко.

Общи условия

Активация на акаунт