Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Добре, ще чакам да ми пишеш  Hug

# 316
Момичета,спомням си че преди време коментирахте за посещение при детски ортопед . Кога е добре да се отиде?
И си спомням че говорихте за др Христов, в мед.център Зорница,ако не се лъжа?  newsm78

Ултразвуковото изследване на тазобедрената става  е ехографско изследване, което се прилага като скрининг за вродени изкълчвания на тазобедрената става.Желателно е да се проведе до края на първия месец.

Цитат от сайта на Дева Мария

По принцип на първата консултация трябва да ти дадат направление ама доста лекари преценяват че не е нужно.
Ние водихме баткото в Света София когато беше на 3-4 месеца вече и минахме с направление / там го прегледа ортопед и му гледаха и ставичките/, а при д-р Христов доколкото разбрах се плаща за ехографското изследване независимо от направлението и часовете се записват за доста напред

# 317
ГОРГОНА,наистина заспа,като я изкарахме.вече така ще правя.
а за направлението за ортопед,дали Караджова ще ни даде  newsm78
На мен не ми е дошъл още, ама не е ли рано да идва?! Нали, уж докато кърмим няма цикъл  newsm78
е ако е така супер,и аз кърмя,ОБАЧЕ май повече се хваща докато кърмиш.много ме е страх да не забременея веднага.искаме второ детенце,но не веднага.а от предпазните средства нито едно не ми харесва

# 318
Ехххх, хубава разходчица си спретнахме днес  Sunglasses Айде утре пак  Grinning

Ема голяма е кукличка с тази рокличка  Heart Eyes

За ортопеда и аз имах направление още от първата консултация. Колкото по-рано , толкова по-добре  е да се направи прегледа  Peace И ние ходихме при д-р Христов, той е голямо "лице" паднахме от смях с него  Laughing

Моя Крис днес ми е обявил стачка - не иска да яде нищо друго освен ръцете си и само ми се смее!?  Thinking Купон му е на човека, нещо го напече слънцето май  Crazy
mama89 , Караджова със сигурност ще ви даде направление на първата консултация. И тя ги дава по 2 бр. и не е необходимо да си плащаш ехографа  Peace

# 319
Абе имали кърмещи мами дето не им е дошъл още цикълът? Предния път ми дойде рано рано, а сега още го няма.  newsm78 Не че ми липсва ...

На мен с баткото ми дойде чак 8  месец макар че кърмата ми беше сравнително малко и цедях тъй че не бързай

# 320
Милена явно е заета, та аз да ви напомня, че времето лети и тези които се двоумят за 8ми - да решават да неделя сутрин!
Сръчкайте ги малко тез вашите мъже! Ако още от сега им се оставяте така, трудно ще имате някакъв личен живот / от опит го казвам  Wink /. Нищо няма да им стане ако се грижат за бебоците за няколко часа, ама вие си знаете.....

Ако знаете след това вървене после вкъщи какъв глад ме подгони... Аз не бях ходила толкоз от 100 години!

# 321
Eeee,какво ходене бе Деси,може и повече.
Ели,айде душо, утре ако е готско времето с нас

# 322
Момичета,в патологията на Ветрен съм,
явно първо това отделение ще трябва да опозная,
днес дойдох за записване и си останах за задържане,беба снощи се смъкна много надолу,док. и напипа главичката,а иначе разкритието ми не е голямо 1-1.5 см,
това е то да носиш бебе в корема и друго по-голямо в ръце Simple Smile,
та така да устискаме до 9-я месец поне,
умишлено не пиша в другата тема ,че там вятър ги тресе вече Grinning
Лека вечер момичета

# 323
  • Бургас
maimp , прегръдка! Стискам палци всичко да е наред!  Praynig

nedalinchi, Господ здраве да ти дава дет ме светна за тез шишета. Дебеланчо таз вечер така хубаво  захапа и изобщо не даде някакви признаци на дискомфорт. И най- вече не течееееее...  Close

# 324
  • Бургас
Ахой! Леле, сбърках се от чистене, готвене, гладене и пране ooooh!

Та така, Мацката ви е писала - часовника тик-така, така, че който ще идва да казва до Неделя Peace

Лусиа, добавих те в списъка Peace

п.. страхотна разходка:-) каква "армия" с колички бяхме hahaha
маимп, всичко ще е ок! С теб сме, миличка! Praynig

# 325
Момичета,в патологията на Ветрен съм,
явно първо това отделение ще трябва да опозная,
днес дойдох за записване и си останах за задържане,беба снощи се смъкна много надолу,док. и напипа главичката,а иначе разкритието ми не е голямо 1-1.5 см,
това е то да носиш бебе в корема и друго по-голямо в ръце Simple Smile,
та така да устискаме до 9-я месец поне,
умишлено не пиша в другата тема ,че там вятър ги тресе вече Grinning
Лека вечер момичета
не се притеснявай,поне знаеш,че си в сигурни ръце.ние сме с теб  Peace

# 326
  • Бургас
Maimp, успех, мила  Hug Hug Hug Всичко ще е наред  Peace Наистина си в сигурни ръце Simple Smile

# 327
maimp,всичко ще е наред,ама явно трябва малко да се кротнеш Heart Eyes.Там ще си почиваш,искаш не искаш Simple Smile.А с вкусната храна ще качиш и някое килце cook

# 328
maimp стискай кълки,ти си мъжко момиче,ще се справиш и всичко ще е наред.Сега полежи малко повече  Hug
LaDiDka  newsm10
Мели,грабвай помпата и дърпай с нея докато стане
Айде, мацки, лека ви нощ  smile3524

# 329
Мацко, за 8-ми ще кажа със сигурност до неделя, за сега е 99% сигурно, но все пак.
maimp , и от мен имаш fingerscrossed .Сега ти се е паднало, полежи си, почини си, не се притеснявай, сигурна съм, че всичко ще мине нормално  Hug
Аз ли вече окьоравях?Защо всички пишат за малката Ема на Дани, а аз май никъде не мернах от къде са я видяли . newsm78 .Утре на наспано ще прегледам по-подробно Naughty да я видя момата  Grinning .
Айде лека и мека на всички.

Общи условия

Активация на акаунт