За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 16

• 28 662
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Аз моя малчуган май ще го пусна голичък, най-много с гащи, кожата все пак трябва да диша ...

# 691
  • София
Пазя едно старо ЛС, точно за бански, след малко ще постна.
50ти ф-р за плаж мисля, че е достатъчен. Педиатърката това препоръчва. На дребният и 30 му е достатъчен. Като през повечето време стои под чадъра и си играе. Това лято едва ли ще стои толкова мирен Simple Smile

Криси, детето само ще покаже кога е готово и ще стане.
Дияна се изправи сама на 7м. Както е писала Ейджъл, набираше се на решетката на леглото.
Синът ми беше мързелив Simple Smile Седна на 8м и се изправи към 10тия.

marsia__kzl, няма ред.
При моя син първо изби долен зъб, след това по диагонал отгоре. И си мислех, че ще е ужасно смешен Simple Smile Но малко след 2рия зъб изби и другия отгоре, та нямаше смешни усмивки Simple Smile След това изби и 4тия отдолу.
В момента е с 12 зъба. Кътниците му запознаха да избиват или преди 5ти и 6ти, или наравно с тях.

# 692
И аз съм твърдо ЗА за банският тип неопрен ,защото вредите от слънцето не винаги са видими и са доста по-дълготрайни от повечето вредни неща! По-добре покрито ,отколкото след години с рак на кожата !И все пак детето е на плажа от 9 до 11 и след 16 часа ,така че слънцето е с доста по-намалема активност в тези часове и в този географски пояс!

# 693
  • София
За съжаление съм си изтрила ЛСто  #Cussing out
Но мисля, че имаше тема в Нашите деца. На ЛС една майка ми беше пратила каталог. И банските бяха на доста сносни цени.

# 694
Мерси момичета,наистина бях започнала да се трвожа.Май моето желание да проходи или да лази е по-голямо от нейното Wink

# 695
  • Видин
Може ли да питам нещо  Embarassed
Утре ще си взема слънцезащитния на А-дерма 50 фактор. Може ли да мажа и ръчичките с него? Той много ги лапа, но предполагам, че като е за деца са помислили и за това?  Rolling Eyes Или само лицето е достатъчно? Той е с много бяла кожа и коса, и на всичкото отгоре с атопичен дерматит  Rolling Eyes

# 696
  • София
Криси, нали знаеш приказката на препатилите - "не бързай" Simple Smile
Докато лежат, подритват си в леглото е ок, като се изправят и тръгнат... няма спокойствие.
Дияна се изправи на 7м в леглото. На 8 реши да прескочи решетката и тупна по корем на паркета. И двамата с мъж ми си бяхме у дома. Като проходи не е падала много, но пък падаше като попивателна. (абсолютно точно наподобяваше движението на попивателната) Преди да проходи не лазеше.
Синът ми пък лазеше и се катереше по дивана. Мислех да му купувам каска по едно време. Доста често тупваше. Но затова пък се научи как се слиза от дивана Simple Smile
А след като проходи няма спирка. Всички шкафове у дома са на негово разположение. Само в кухнята не му давам много да се разпорежда, защото веднъж беше извадил всички белини, прах за пране и препарати от шкафа под мивката.

Решихме да боядисваме в коридора. Всичко точно, купихме латекс. Да, но пък протече покрива и изчакахме ремонта. Тъкмо мислех да хвана мъж ми да боядисва и Алекс започна да рисува по стените с тебешир Simple Smile Ще изчакаме още малко.
Тъкмо щерката спря да къса тапети в стаята, подлепихме ги... сега пък започна той.  Joy

Може ли да мажа и ръчичките с него?
А-Дерма не съм използвала, но мажа и ръцете с крем.

# 697
  • София
Аз мажа със всеки крем и ръцете и с тези за тяло и със всички слънцезащитни... но пък и Филип не е имал интереса да си ги лапа.

# 698
  • София
Александър си ги лапа, но не съм забелязала да има проблем от бебешката козметика.

# 699
AnMary изглежда у вас никога не е скучно,с тези две диванета.Да са ти живи и здрави. Много мами с вече проходили деца ми казват,че сега ми е най-хубавото време,че после само тичане след детето.Аз обаче по природа съм си нетърпелива и искам всичко да се случва по-скоро(много лоша черта от характера ми),едва изкарах 9 месеца бременност- исках вече да раждам,че да си видя куклата.Но искам,не искам ще чакам.

# 700
  • София
Аз ползвам точно А-дерма 50, Нели си лапаше много ръцете, има СД, мажа всичко  Peace

# 701
Здравейте!! Моят син има хрема-вече четвърти ден, няма температура, водихме го на лекар и казаха,че всичко е ок-няма зачервено гърло, дробовете са чисти, но има кашлица, която се усложнява според мен..педито каза да му правя инхалаций със сода?? newsm78 Дори и за кашлицата, звънях му преди малко и той вика само инхалации щом няма температура???Но понеже ми е обеснявал преди как се правят сега не посмях да го питам?? Някой правил ли е, имат ли ефект?

# 702
  • София
как така не си посмяла да питаш? като не знаеш, най-естественото е да питаш...никой няма да ти се скара...
аз лично не съм правила на детето....
и не виждам защо за такава кашлица...това със сигурност си е от стичащите се  назад в гърлото сополи...просто чисти носа по-често с някой физиологичен р-р - стеримар например или от подобните му. Естествено капки за нос...може между тях да капеш и  капки физ.р-р с клеева тинктура.
Иначе това, което навремето помня като инхалации - на котлона в кипнала вода сода и отгоре дишаш парите...но честно казано  детето не бих го сложила на такова дишане, защото освен друго е и горещо...

# 703
Той ми беше обеснявал преди време за тия инхалации, но тогава всичко беше ок и аз не мислех,че е нужно, но сега ...... аз така или иначе незнам как ще успея да го накарам да стои за инхалации...кажете нещо за кашлица(народна медицина), подходящо за деца на година- аз знам с мед, но не съм му давала още newsm78

# 704
  • София
след като гърлото не е червено и дробовете са чисти няма изобщо за какво да даваш нищо за кашлица...чисти носа, за да няма сополи, които да отиват към гърлото.
по принцип като  секрета се сгъсти, кашлицата се засилва, което не значи, че нещо му има....за това пък като се сгъсти и почва и да минава...
Кога сте го водили на лекар? ако не е било вчера, можеш да го заведеш и днес да го преслучат, за да си спокойна, че все така нищо му няма в гърдите и на гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт