"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 776
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 260
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Картинке, тамън удари часа на романтиката и ти приземи всички Joy

Az sym prosto mnogo praktichna.

Е бива ли толкоз практицизъм Joy Тук романтика, това онова и ти бам - носете си хапчета Mr. Green

# 1 261
E,kogato si zareden po programa "vinagi gotov"vse po nqkoe vreme ti se otvarq parashuta i prez sedmicata, ne e nujno da chakash da stane petyk. Sunglasses

# 1 262
  • забравих си мисълта...
E,kogato si zareden po programa "vinagi gotov"vse po nqkoe vreme ti se otvarq parashuta i prez sedmicata, ne e nujno da chakash da stane petyk. Sunglasses

Е да, но си е друго след една напрегната работна седмица, да си кажеш: "Днес е петък...", да се отпуснеш и да си правиш каквото искаш.
Иначе през седмицата, каквото и да се случи, колкото и да си зареден, е все пак по-друго.

# 1 263
Който лети предколедно насам-натам да бъде отворен към всякакви чудеса. Коледа на Лаго ди Гарда... В самолета я предлагат. Ей така: http://waysideviolet.com/wp-content/uploads/2009/12/christmas-coffee.jpg  Heart Eyes Да се настроим вече на романтично-чудесна вълна.  Grinning Ходи ми се в Коледна Прага също... Испания през зимата... И богато кафе с много каймак... http://www.recipesformeals.com/wp-content/uploads/2009/09/cafe.jpg  Mr. Green

# 1 264
Бляк! Sick Окепазихте хубавата тема  Crossing Arms Какви са тия сърчица, какви са тия романтики, гледане в очите и държане за ръка???Не ставаше ли дума за яко, ратърсващо, подкосяващо краката и оцъклящо ....кафе?

# 1 265
Аз не се "оцъклям" на приятни неща. Виж, ако ми се насълзят очите, може и да е от възхищение. А то върви ръка за ръка с горещо кафе, романтиката не ми пречи никак. Особено по Коледа. Особено на някакви зашеметяващо прекрасни места, за които само съм чувала.  Grinning

# 1 266
Самурайче, черпя с моя любим италиански актьор, от чието кафе редовно ми се подкосяват краката

# 1 267
Самурайче, черпя с моя любим италиански актьор, от чието кафе редовно ми се подкосяват краката
Ан тъй, додохме си на думата! Heart Eyes

# 1 268
  • забравих си мисълта...
Geia и аз прималявам като го видя това кафе.
Samuraika, мисля че кафе без романтика е много блудкаво. Все пак кафе, море, вълни, понякога и буря, но то е горещо, парещо, изгарящо, изпепеляващо...омайва и подкосява краката, кара сърцето да тупти и замира, омаломощава ни и ни дава сила. То е онова което дава живот, което ни дава и отнема надежди, онова което често преобръща живота ни, онова което колкото и възрастни да сме, не ни напуска и е винаги желано, без значение какво ни е причинило в миналото.

Така де, да не се задълбочаваме толкова, че аз малко се отклоних от тематаWink.

# 1 269
Вени, хубаво изглежда отклонението Mr. Green

# 1 270
чудя се на Стафан Данаилов кой му пие кафето  Embarassed
На мен страшно ми харесва.. дори сега повече, отколкото като млад... въпреки, че е напълнял и с подпухнали очи.

# 1 271
Бляк! Sick Окепазихте хубавата тема  Crossing Arms Какви са тия сърчица, какви са тия романтики, гледане в очите и държане за ръка???Не ставаше ли дума за яко, ратърсващо, подкосяващо краката и оцъклящо ....кафе?
Ето ти едно оцъклено, подкосяващо краката синьо кафе

и пак иииии  newsm36 smile3544 smile3531

# 1 272
Костас Мартакис наистина е хубавец, но все още е много млад.... за мен има тийни излъчване... надхвърли ли 30-те предполагам ще стане страшен.
А Теодорос е....   ааааахххх и пак ...  Heart Eyes

аз имах колега, който много прилича на Костас... не можех да се концентрирам в/у работата си от него...  Embarassed  ...  сега, за съжаление, му се радват момичетата в Нова Зеландия...   Crossing Arms

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 22:31 от Azalee

# 1 273
Azalee еее, ти пък тийн излъчване, да не му вадиш лична карта, взимаш го като вЪЪтамин с инжекция адреналин и после .....в Нирвана или като "лява пчела"  pletka  tiptoe
От тези двамата сърцето ми спретва волна акробатична програма  newsm03

# 1 274
Ето ти едно оцъклено, подкосяващо краката синьо кафе

и пак иииии  newsm36 smile3544 smile3531

У-у-у, те комшии, бе, ей къде е Гърция..  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт