"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 772
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 275
  • забравих си мисълта...
Хайде, като сте на тийни вълна, да ви подкрепя малко и аз  Wink. цък, цък, и  цък
Така, с подкрепата до тук, а сега някой с когото бих пила кафе до сутринта. Като го гледам ще издържи и по-дълго, дано не се лъжа.  Wink

# 1 276
А, този последният е много специален.  Grinning

# 1 277
Azalee еее, ти пък тийн излъчване, да не му вадиш лична карта, взимаш го като вЪЪтамин с инжекция адреналин и после .....в Нирвана или като "лява пчела"  pletka  tiptoe

Не знам от цифричките в ЕГНто ли, от що ли ама и аз напоследък така я разбирам романтиката...с повечко екшън и с по-малко увъртане. А да съзерцавам залеза на плажа мога и с децата...
Венетта тоз последния е направо грехота да си пилееш времето в романтизъм с него (като се сетя какви по-добри начини за употреба има  smile3508 )

# 1 278
На много млади налитате, бе, мадами!
Снощи тоз гледах и така ми се прищя да ударя едно еспресо с него... Joy

# 1 279
  • забравих си мисълта...
Вечерница, ние си мечтаем, връщаме е назад във времето и забравяме за момент настоящето Wink.
Samuraika, то романтиката е смесица от нежност и ярост в правенето на кафе. Започва се романтично и се завършва с екшън Wink. С този последния може, да има и вечеря на свещи и екшън.  Wink  Laughing
Иначе и на този не мога, да откажа Wink, нито вечеря на свещи, нито екшън Wink.

# 1 280
Вечерница, ние си мечтаем, връщаме е назад във времето и забравяме за момент настоящето Wink.
Samuraika, то романтиката е смесица от нежност и ярост в правенето на кафе. Започва се романтично и се завършва с екшън Wink. С този последния може, да има и вечеря на свещи и екшън.  Wink  Laughing

Ах,извинете,ама не се сдържах- Heart Eyes
Италианска ли е таз кафеварка или Хамериканска? Че нещо кръвното ми много падна,като го  видях, и спешно трябва да си го вдигна с една ударна доза кафе...

# 1 281
  • забравих си мисълта...
Samuraika, то романтиката е смесица от нежност и ярост в правенето на кафе. Започва се романтично и се завършва с екшън Wink. С този последния може, да има и вечеря на свещи и екшън.  Wink  Laughing

Ах,извинете,ама не се сдържах- Heart Eyes
Италианска ли е таз кафеварка или Хамериканска? Че нещо кръвното ми много падна,като го  видях, и спешно трябва да си го вдигна с една ударна доза кафе...

Gabriel Aubry, канадец - манекен Wink, роден е 1976.
За желаещите, да правят кафе с него, редактирам и добавям година на раждане Wink.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 23:50 от Venetta

# 1 282
  • Italia
Вени, това последното е по-приемливо като възраст. Отдавна не съм се отчитала тук, но идвам с приятно горещо сутрешно испанско кафе. Освен  музиката и ритъма, които ме карат да си мисля разни неща, текстът говори за  хммм кафе (que nadie como tú me sabe hacer...café - че като теб никой друг не знае да прави... кафе). Съжалявам, но не се справям добре с испанския... Има и версия на италиански, но определено текста ми харесва повече на испански

# 1 283
  • забравих си мисълта...
Петък е, кафе ли правите? И аз се замислям за едно истинско кафе.

# 1 284
Стига се точихте на тези кафеварки, че са лачени не споря, обаче аз докато не изпробвам някое кафе, на приказки и външен вид не вярвам. Crossing Arms
Тук заприлича на ревю за кафеварки... newsm78 А кафето нещо изстина. Joy

NikolForAll , добре си е превода, само дето е: " като теб никой друг не знае да ми прави... кафе". Laughing Ама Мигел да ми прави кафе...не мерси Stop Sunglasses

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 17:15 от tony_t

# 1 285
Да ти кажа,чакам мъжа ми да се прибере от работа.Ама понеже е толкова студено по-вероятно е да пием чай с коняк...

Подробности на лични.

# 1 286
Картинке, важно е да се пие нещо, няма значение какво Mr. Green

# 1 287
Aaa Laughing цяла седмица няма никой тук! Усещам, че сте се отдали на лудо кафепиене. Поне минете, да се похвалите, де!

# 1 288
  • забравих си мисълта...
Aaa Laughing цяла седмица няма никой тук! Усещам, че сте се отдали на лудо кафепиене. Поне минете, да се похвалите, де!

Ех Дедо, де да беше само кафепиене, то е скитане, то е пазаруване  Grinning. Е и курабийки правихме за Коледа..  Wink упс, бисквитки де, да не си помисли някой нещо друго , курабийки е турска дума, мисля.
Но ето нещо подходящо за съботното кафепиене от мен Wink. Останалото оставям на фантазията ви.

# 1 289
На италианска вълна съм.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт