помогнете не зная как да се справя

• 4 531
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Какво значи, че обсъжда някоя друга жена с приятелите си или, че заговаря накоя?  newsm78

А вие обсъждате ли пред мъжете си някой мъж - Ей, виж тоя какъв задник има.  И заговаряте ли мъже пред мъжете си.
Аз обсъждам с него и жени и мъже ,винаги на шега и ни е много весело и не го възприемаме като неуважение и гавра  Crazy Голяма драма   ooooh!
Към авторката- и аз се присъединявам към момичетата,които ти препоръчват професионална помощ,състоянието не ми прилича дори на ревност,а някакво доста сериозно болестно състояние   Confused

# 31
Оливче, здравей. 8 години са твърде много време за приятелство. Мисля, че отдавна си имала нужда от нещо повече - предложение за брак, деца, общ дом. Мисля, че щом ревността не е от самото начало, а е възникнала в последствие, е знак за неудовлетворение, недостатъчност някаква в твоя живот. Имаш два пътя - раздяла с човека или дълга битка за твоите нужди в живота. Само сърцето ще ти подскаже верния път. Ако се разделите, може да срещнеш друг човек веднага и да получиш всичко в живота си. Може пък да останеш сама завинаги. Ако останеш с приятеля си, трябва да водите трудни разговори, рискуваш много да го засегнеш, да се скарате, да се обидите един на друг, изобщо няма да е никак лесно. За да живеете така толкова дълго, при него трябва да има някакъв личностен проблем. Не е задължително той да го осъзнава, а ако друг човек му го посочи, нормално е да започне да се отбранява. А пък най-добрата отбрана е нападението, както знаем. Така че той по всяка вероятност ще те нападне по най-болезнения начин, за който ще може да се сети. 
Каквото и да избереш, не отлагай. Лекарства за това не са измислени, успокоителните замазват нещата отгоре, но с годините се появяват и по-тежки, вече физиологични заболявания, за които си има лекарства, операции и т.н.
Лудостта ти може да изчезне по чудо, ако заговориш пред себе си за нещата, които искаш от живота. И ако греша или се навирам в твърде личната ти територия, моля за прошка.

# 32
Олив, няма нищо по-опасно от болзнената ревност! Тя е причина за много семейни драми и бих те посъветвала да потърсиш помощ- можеш да започнеш с някоя книжка на тази тема. Потърси причината на твоето състояние и вземи мерки!

Написаното от теб ме води до мисълта, че си се концентрирала върху партньора и всяка негова дума влияе на физическото и психическото ти състояние. Не можеш да му забраниш да гледа, закача или говори за други жени. Това е невъзможно!

Той дава ли ти пряк повод за ревност? Как се държи в твое присъствие?
Да не би причината да е в липсата на самочувствие?
Обичаш ли се? Харесваш ли външния си вид? Имаш ли приятели? Живееш ли пълноценно?

# 33
Здравейте, първо искам да благодаря за съветите на всички. Нямаше ме известно време, защото се чувствах адски зле. По принцип гаджето не ми дава поводи за ревност, може би аз си ги търся. Не знам вече. Имам хубава работа, нямаме още деца, защото колкото и брутално да звучи ме е страх. но живеем заедно. Той заради моята ревност се крие-например ако гледа някоя еротична програма или снимки в нета. аз ужасно страдам, но вече си повтарям че не е в него вината, а в мен. Страх ме е да не полудея до там, че да извърша някоя глупост. Моля ви кажете някои психотерапвет в софия, който да ми помогне. Оюе един път сърдечно балгодаря

# 34
  • София
Аз бих те посъветвала и да опиташ с класически хомеопат. Мисля, че може да има положителен ефект - много хора, включително и аз сме лекували емоционални проблеми. Аз мисля скоро отново да се обърна към хомеопатията, защото съм станала напоследък по-експанзивна и избухлива  Confused

Общи условия

Активация на акаунт