помогнете не зная как да се справя

• 4 535
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Няма нищо по отблъскващо от ревнив партньор,тези хора са бреме и за себе си, и за партньорите си.По мое мнение са много лабилни - ако човек иска, може да използва тази им слабост за да ги манипулира по всевъзможни начини. Ситуацията при теб ми се струва доста крайна, трябва да потърсиш професионална помощ.Със сигурност ще изгубиш приятеля си ако продължаваш така, освен ако разбира се той не е някой мазохист. Като му показваш твоята неувереност и страх от раздяла, му даваш много.. как да се изразя - много лош аванс,ако разбираш какво искам да кажа. Направо се излагаш,извини ме за острата дума.
П.С Интересно ми е кое те кара да си толкова неуверена,винаги ли си била така, или само с този конкретен партньор си така болезнено ревнива  Thinking

# 16
Сигурна ли си, че вината е само в теб?  И че той не ти е дал повод или поводи, да се чувстваш така.
Разговорите с приятели пред теб ли са?  

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 15:55 от Трещерица

# 17
  • София
И моето мнение е, че трябва да се консултираш с психолог.
Какво значи, че обсъжда някоя друга жена с приятелите си или, че заговаря накоя?  newsm78
Ти не общуваш ли с други мъже? Пък и дори едно кафе да испие, това не значи, че ти е изневерил.
П.П. А това, че ти вероятно си свидетел на обсъждането на някоя жена говори (поне на мен), че човека не прави нищо нередно и няма за какво да се крие. Защото една изневяра винаги се скрива и съответно става по - предпазлив.
Пожелавам ти да преодолееш това, защото вредиш на себе си.  bouquet

# 18
Какво значи, че обсъжда някоя друга жена с приятелите си или, че заговаря накоя?  newsm78

А вие обсъждате ли пред мъжете си някой мъж - Ей, виж тоя какъв задник има.  И заговаряте ли мъже пред мъжете си.

# 19
  • София

А вие обсъждате ли пред мъжете си някой мъж - Ей, виж тоя какъв задник има.  И заговаряте ли мъже пред мъжете си.
Да!
И не виждам нищо лошо в това, че примерно мъжът ми и приятеля му обсъждат устните на Анджелина Джли. В обсъждането може да се включим и ние с жената на приятеля му. А след това може да обсъдим дружно и дупето на Брат Пит. Laughing
Даже, когато видя хубава, ама наистина хубава жена аз сама му я покадвам.

# 20

Да!
И не виждам нищо лошо в това, че примерно мъжът ми и приятеля му обсъждат устните на Анджелина Джли. В обсъждането може да се включим и ние с жената на приятеля му. А след това може да обсъдим дружно и дупето на Брат Пит. Laughing

Щом само му я показваш, а не му я предлагаш... За мен е тъпо и някак си неуважително.  И аз не съм Анджелина Джоли. Ама като иска нея, да ходи да си я гони.

# 21
  • София
Трещи, ако обсъждането на някой води до тези резултати, мисля, че това не е много нормално...Да не говорим, че всеки неминуемо контактува с представители на противоположния пол, най-малкото в работата си или да си поръча кафето на сервитьорката...

Цитат
...получавам панически атаки, изцяло съм обсебена от мислъта, че може да не ме обича толкова много, колкото аз него

# 22
  • София

Да!

Щом само му я показваш, а не му я предлагаш... За мен е тъпо и някак си неуважително.  И аз не съм Анджелина Джоли. Ама като иска нея, да ходи да си я гони.
ОК!
Само че аз не приемам нещата по тази начин. Аз също не съм Анджелина Джоли и има по - красиви жени от мен. Това значи ли, че само най - красивите жени ще имат мъже? #Crazy Този човек ме е избал не само заради физическите ми дадености, както и аз него.
Аз също ревнувам, но когато имам повод за това. А това не включва гореизброените неща. Безпричината ревност за мен граничи с лудост.
А когато реша да сана сводница ще започна и да му ги предлагам. hahaha Joy

# 23
 имам подобен проблем със съпруга си и това почти ни доведе до раздяла.Само че ревнивия беше той.Ревността те отвращава от доскоро обичания човек.ВНИМАВАЙ!!!

# 24
 Thinkingуспокой топката!!!!!Опитай се да разшириш своя кръг от приятели и хобита!!!!Говори на приятелка постояно за ревността си...не го крий,споделай!!!!!Помисли точно,кое те притеснява-това че обръща внимание на други или се чувстваш пренебрегната и от други негови действия!!!!! Shocked
И преди да отидеш на психолог си изследвай хормоните на щитовидната жлеза!!!!Много често, ако не са в норма до карват човек до вид параноя!!!!! Tired Tired TiredНе се шашкай, а помисли разумно защо,...да не би приятеля ти да не показва и чувствата си както преди!!! Sick.....

# 25
И аз да се присъединя - отиди на добър психолог(психоаналитик), за да ти помогне да смениш начина си на мислене. Изневерите са вече често срещано нещо и не конкретно за твоя приятел, а въобще трябва да се научиш да гледаш на тях нормално. Да станеш обичаща и уважаваща себе си жена, която да не поставя живота си зависим от някой друг. Уважавай себе си, за да те уважават и другите.

# 26
Демек, тя трябва да отиде на психолог, за да започне да приема за нормално да и изневеряват? 

# 27
И на мен ми е гадно да обсъждат цици и дупета в мое присъствие.Затова и си има вечери по мъжки...тогава могат да са гадни и цинични колкото си искат.
Защото обикновено такива са коментарите им...    Twisted Evil

И макар ,че и аз съм ревнива,при теб ми се струва прекалено.
Ако той е търпелив и не ти дава поводи,след време може и да не ревнуваш толкова.
Но той дали ще има търпението да чака да ти мине?

# 28
  • София
     A  aвторката, дори не е влизала, след пускането на темата. Търси помощ, а дори не чете.

# 29
Не знам това доколко ще ти помогне но запомни:Ревността убива любовта, всички чувства свързани с нея и най-вече човекът,към когото е изпитвана. Тя се появява тогава ,когато се страхуваш да не загубиш нещо ,на което държиш. Според мен това е страх от превъзходството на друг човек .

Общи условия

Активация на акаунт