Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 954
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
  • Срещу планината:)
Ей го остана  месец до RM. Премиерата отново ли ще е по нощите на 18-19.03.

# 76
R_Dew, не мисля, че ще нощна прожекцията. Такива са за "големит" филми - Аватар, Новолуние, Алиса в страната на чудесата.Не че РМ не е важен, но само за нас - феновете на Роб. За останалите ще е филм като филм.

Щом сме на снимкова вълна

# 77
Аха ясно,мерси Сури

А Здрач имал ли е таква нощна премиера както Новолуние  Thinking

# 78
Не знам  newsm78 Аз тогава не го гледах на кино (заради ужасното промо, което бяха пуснали в програмата.бг  #2gunfire ), но не мисля, че е била нощна. При нас истерията по Здрач като че ли с малко забавяне от световната стана  newsm78

# 79
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

Днес бюлетинът е под надслов - Роб, Роб, Роооб!  Mr. Green

- (Old)Fashion postИзлезнаха първите снимки от снимачната площадка на „Бел Ами“, видяхме как ще изглежда мъжката част (всъщност ни интересува само Роб), но да обърнем внимание и на женската Sunglasses

- Кристен си има фен – Шон ПенКристен се е засякла вчера(16.02) пред пред хотела си с Шон Пен, но не това е важното, а усмивките    Party

- Remember me“ behind the scenes gifs! Охоо  Flutter

- Ето как би изглеждал перфектният приятел!  Mr. Green  От Сури   Heart Eyes

- LONDON CALLING….by veselinka  Peace

- RM – Behind the Scenes Video  Crazy Какво повече му трябва на един Роб-фен?  Peace

- HQ на снимките за списание „Vogue“  Blush
Сури се е постарала и е изрязала специално Роб на отделен кадър за вас!

- Малко пиян Роб    Laughing

- Smoking hot Remember me gif !!!  Peace

- Access Hollywood Robert Pattinson „Details“ Shoot!!!Горещо клипче!  Peace

- Невероятни новини! Нова роля за Робърт Патинсън!!!  Heart Eyes

- НОвата анкета на Мон!!! По супер наболял Роб-въпрос  Laughing

# 80
Горките женици от онова време,това да носиш такива рокли ми се струва истинско мъчение  Tired Роб ще има да съблича  Whistling

# 81
  • София, България
Горките женици от онова време,това да носиш такива рокли ми се струва истинско мъчение  Tired Роб ще има да съблича  Whistling

Хаххаа да ... голяма борба ще е с тези фусти  Laughing

# 82
Ауууу, още Здрач аксесоарииииии Grinning Искам от ония Кълън чорапи  Sunglasses С тази скорост на производство на всевъзможни аксесоари скоро могат да кандидатстват за Гинес Laughing Ама нека да пуснат и в БГ най-накрая, де! Thinking
"Бел Ами" ще да е много пищен, вече си представям костюмите не само на жените, но и файтоните, жилищата...всичкоооо Grinning

# 83
  • Бургас
Здравейте момичета.
Случайно,  някоя от вас да е в Чепеларе? Оставих мъжа да тегли филм и до него имаше една мацка, която му препоръчала Здрач. Направо ме изстреля да си приказвам с нея. Горкия. Здрач вече му идва в повече  Laughing Laughing Тъкмо се оправих аз и сега му го препоръчват.

# 84
Сега прочетох епилога на CWIA и трябва да почерпя някак...
Някой друг освен Красето да следи?

Е, как? Следя всичко, което заслужава да се следи. Надявам се Grinning
Много ми хареса как свърши.
И аз опатках Master of the Universe. В началото ме поизнерви, защото имах дежа ву, но после ми мина Mr. GreenМного лесно се чете, много е хубав.

Стиловете от Затъмнение са страхотни. Още съм  затъмнение...

# 85
Горкия. Здрач вече му идва в повече  Laughing Laughing Тъкмо се оправих аз и сега му го препоръчват.

Ахахахаха, така ме разсмя рано сутринта, наистина горкият, да го ожалиш.

# 86
Горкия. Здрач вече му идва в повече  Laughing Laughing Тъкмо се оправих аз и сега му го препоръчват.

Ахахахаха, така ме разсмя рано сутринта, наистина горкият, да го ожалиш.

Да бе, горкия човек, ние се смеем, ама на него какво ли му е...

Много сте поспаливи тази сутрин, да не сте имали тежка нощ случайно?
Хайде за събуждане едно кафенце

# 87
Привет,

Не че тичам пред вятъра  Rolling Eyes ,но защо в програмата(очаквайте) на Cinema City няма нищо за RM(има вече обявени 2 филма с дата 19.03),в Арена за сега са дали само програмта на предстоящите филми до 18.03.Дано другата седмица има промяна
Вероятно аз много бързам  Confused

Кой е разпространител за България  newsm78

# 88
  • Варна
Сега прочетох епилога на CWIA и трябва да почерпя някак...
Някой друг освен Красето да следи?

Е, как? Следя всичко, което заслужава да се следи. Надявам се Grinning
Много ми хареса как свърши.
И аз опатках Master of the Universe. В началото ме поизнерви, защото имах дежа ву, но после ми мина Mr. GreenМного лесно се чете, много е хубав.

Стиловете от Затъмнение са страхотни. Още съм  затъмнение...
Аз заради това не го бях метнала. Чудих му се сума ти време. Сега да видим кога ще изтрещи, щото много хубаво не е нахубаво. Fifty ще лудне скоро ако не нашамари Бела  Joy

# 89
Привет,
Не че тичам пред вятъра  Rolling Eyes ,но защо в програмата(очаквайте) на Cinema City няма нищо за RM(има вече обявени 2 филма с дата 19.03),в Арена за сега са дали само програмта на предстоящите филми до 18.03.Дано другата седмица има промяна
Вероятно аз много бързам  Confused
Кой е разпространител за България  newsm78
Тандем са разпространители и обявиха, че 19ти е датата. Не мисля, че биха се отметнали, така че скоро трябва да се появи РМ в афишите.
А Арена принципно си показват програмата седмица за седмица.

Общи условия

Активация на акаунт