Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 996
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Ах, този Роб, знае как да подейства на сърцата ни, то не бяха погледи, усмивки, полуусмивки, премрежени погледи, стойки, чупки..........

# 166
danir, четеш ми имислите  Wink , Момчето наистина се е ошлайфало от към "Хей аз съм R-Patzz - най късметлийското копеле на света", позиране.
Срамежливия и притеснителен Роб по - ми харесваше, но е ясно че не може винаги да е такъв, славата и цялото това обожание към него си казват думата.
Кристен наистина изглеждаше леко подпухнала, но въпреки това много нежна и ефирна. Обичам го това момиче.

# 167
Вчера беше много хубавооооо! Нищо, че отразихме само червения килим на стрийма и след това "гледахме" по туитър Mr. Green
Аз по ред наномерата ще коментирам...
Първо, много се гордея с Кристен, че спечели наградата (добре, че не беше онази Кари...)! Личеше й колко е притеснена на сцената, но на клипчето след като получи наградата заедно с бившия победител е много сладка Heart Eyes цък  Heart Eyes
Въобще много емоции, много усмивки Grinning Аз още й се радвам все едно аз съм я спечелила Mr. Green

Роб беше прекрасен! И лимбичката му беше прекрасна! Видът според мен си беше чист костюмиран Дюроа Heart Eyes  Като представяше наградата умрях от смях как избърбори 20 думи за 4 секунди Joy Много много сладък беше! (и верно младеещ...явно така му действа родната земя)
И какво да кажем сега след като Роб пристигна около петнайсетина минути след принца?! Crazy Само може да си правим изводи как го приемат там и колко се е вкарал в машината за пари. Килима едва ли не беше освободен за него след като всички влезнаха *уау* Разписвал е най-много автографи, което направо ми сгрява изаурената душа, защото не е изприпкал само да го наснимат Heart Eyes
Все още остава въпросът за обменяне на червило Whistling а и се говори, че с Кристен са се изнизали заедно... Heart Eyes

Джейми е бил готин, аз тази сутрин го забелязах по снимките Mr. Green

Моите любими снимки от вечерта..... Heart Eyes

Страхотна!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 14:04 от c.v.e.t.i.

# 168
Kristen и Rob са си тръгнали заедно след After party-то Simple Smile
Снимките тук

# 169
http://www.youtube.com/watch?v=DVzcXt3iYlw Видео от Бафтите Peace Grinning Какви погледи вади Blush Mr. Green Тук я има и Кристен http://www.youtube.com/watch?v=wf_rwFk-A18

# 170
Я да побутна малко темата,че чак на втора страница .Срамота. Grinning
Снимките на Роб и Кристен са просто зашеметяващи.Е на Роб малко повече. Wink
Ама съм от отбор "РОБиня".какво да се прави. Heart Eyes
Нямам много време за писане напоследък( не , че пиша много често де  Blush), но се опитвам с големи мъки да следя какво пишете .
ЗА бюлетините и снимките си знаете.Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички.  bouquet

# 171
Верно тихичко, нищо - аз да си се разпиша Mr. Green
как са страстите след снощи? Аз дебна за торенти Whistling

Тази вечер Кристен е на някакви ELLE награди Heart Eyes Роклята й е страхотна!
Heart Eyes

# 172
Да, и и отива за разлика от вчерашната Simple Smile

# 173
Верно тихичко, нищо - аз да си се разпиша Mr. Green
как са страстите след снощи? Аз дебна за торенти Whistling

Тази вечер Кристен е на някакви ELLE награди Heart Eyes Роклята й е страхотна!
Heart Eyes

Tочно и аз това си помислих като видях снимките и. Невероятна рокля Simple Smile Бафтската малко не и стоеше добре в раменете и предмишниците, както и на кръста, но пак беше сладуранка Simple Smile

Цве ако набараш торент казвай, че и аз се "услушвам" Simple Smile

Гледах клипчето което си пуснала за Кристен, много ми хареса  Hug

Аз тази вечер пак ще се отнеса с г-н Дюроа, чета си го бавничко, но с голямо удоволствие  Hug

# 174
 за разбуждане и осеферване, давайте  Hug

Предполагам, че и днес още ще ни държи настроението от БАФТи-те. И ще превъртаме снимките и клипчетата, храним се, какво да се прави  Joy    Душата, очите..

Цвети,  Кристен много добре изглежда на тези ЕЛ награди. Поздравления за вашия отбор! Понякога е трудно да я защитаваш  Mr. Green    Роклята й е впечатляваща, но тя е все така тъжна. Направо е помръкнала. Хм, не знам имаше ли и две усмихнати снимки на бафтите. Може и да е имало, не съм я следяла много, имах си друга работа  Wink  Сбъркала съм, погледнах снимките от ЕЛ наградите. Виждам, че се е усмихвала.

Марчела, благодаря за приятелското рамо.  Laughing  Добре е да сме на първа страница, но и на втора да се окажем, предполагам, че ще продължаваме да се заробваме в темата   Blush  Grinning

Вчера отразих "Деня на влюбените". Много е приятен, наистина  разтоварващ.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 08:21 от lili0909

# 175
Добро утроооо, момичета, тази седмица съм много щастлива, не знам по-какви причини и се чудя къде да се разпиша, ако може да е навсякъде.
Люси, благодаря ти за кафето, наистина имах нужда след безумното ми четене до 3 през нощта.
Краси, Master of the Universe ми изпълни сърцето - наистина това е един разкошен Едуардр и една много остроумна Бела, ужасно ми харесват, не мога да се спра. Ще вадя цитати, има много, които си заслужават да се видят и от другите. Ще ги преведа този път хах
Приятен ден на всички

# 176
 Роклята й е впечатляваща, но тя е все така тъжна. Направо е помръкнала.

Да бе, направо ми е мъчно, виждам много снимки с този тъжен и отнесен поглед. Ще го убия! Beautiful Bastard! Да си взима жената и да отидат да си направят две три бебета Crossing Arms

Apocalyptic city, кореспонденцията на Фифти и Бела е уникално забавна. Има нова глава от вчера:peace:

# 177
Люсииии, мерси за кафенцето! Hug

Кристен вчера е спечелила награда за ELLE жена на годината Heart Eyes Тази седмица много й тръгна по вода Grinning Роклята й от вчера е суперска! Много ме радва (:  Вече няма търпение за Рънауейс, страшно луд филм ще е Crazy

Присъединявам се в групата на четящите Master of the Universe (фифтиии Crazy) обаче си трайкам докато не го изчета на цяло Whistling

п.п. Каткаа  Mr. Green готин пост Mr. Green

# 178
Здравейте!Ще приемете ли още една "заздрачала душица"?

# 179
Е как, Славе  Hug  Приемаме и още как ! Говорим си за всичко, което ни мъти главите.

Общи условия

Активация на акаунт