Тwilight/Здрач- тема 58 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 24 999
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Мастъра според мен е в момента до половината, още нямаме голямата интрига/драма... Алис не се е събрала още с Джаспър, Роуз не се е върнала...Има още много
Същото се отнася и до Професора (Университетът на Едуард Мейсън), там сме още на 1/3  Mr. Green
Аз почнах да уча английски, след кто завърших университета, след 5 години работех като преводач вече... Така,че всичко е въпрос на желание. Сега съм малко позабравила и фиковете помагат, но определно не мога да си върна нивото от преди Tired

# 196
ladi Koup, мога да ти препоръчам и тези два сайта цък, цък като при втория може да слушаш и произношение било то американско или английско Peace

Миркааа, молитвата е страшнааа!
Но трябва да се казва три пъти на ден:
Сутрин пред тази снимка(мантрите)...

На обед пред тази...

И вечер, ако имате сили пред тази....

Heart Eyes

# 197
  • Бургас
Ох, момичета , аз като един дъртанян (по думите на lili0909) се чувствам малко закъсняла да уча тепърва, но нищо не се знае, живот и здраве децата ако станат студенти след година две, от скука може и да започна да се самообразовам с нови сили newsm78
Ето една много красива снимка, много ми хареса снощи макар да не  е на БАФТА вълна
цък !
Ох, Професора ще продължи ли!? Аз мислех че е нарочно с отворен край Praynig

# 198
  • Варна
Е, как?! Италия, учене, кекс..ехееее колко имаме да ривем даже. Той нали ще сподели греховете си, тя ша плаши сигур  Mr. Green
Днес ми е лигово, сори, ако дразня  Blush

# 199
  • Бургас
Е, как?! Италия, учене, кекс..ехееее колко имаме да ривем даже. Той нали ще сподели греховете си, тя ша плаши сигур  Mr. Green

Дано, дано!  Praynig

Съпруга си дойде от смяна преди 15 мин! Да взема да му обърна внимание все пак!
Лека! И умната Twisted Evil

# 200
Имам голяма дилема Mr. Green Master of The Universe или The University of Edward Masen. Кой е на по-достъпен английски? Rolling Eyes

# 201
За малко прелитам и виждам .... молитвата на Мирка   Joy    "Робърте наш  .... прощаваме на другите Робини"  Heart Eyes    Не че не е така де  Wink  И снимките мантра ха ха   довършват картинката.

Лейди Коуп, няма да се даваме  Hug  Никога не е късно и аз не се отказвам от някои планове за осъвършенстване.

Един поздрав за Неси за подкрепа 

Малко Тай за разнообразие         

И да завърша подобаващо Робски за лека нощ         

# 202
  • Варна
Имам голяма дилема Mr. Green Master of The Universe или The University of Edward Masen. Кой е на по-достъпен английски? Rolling Eyes
Не мога да преценя. Мастъра е британски английски, сякаш е по-лесно. При Професора има много литературни препратки към Ад на Данте, имаше цяла лекция по темата  Mr. Green

# 203
Красе, мерси, май ще е мастъра Rolling Eyes Peace Омръзна ми да зачитам нещо и да го оставям, няма да се мъча с ада Laughing

# 204
За bicho malo и всички останали неговорещи английски! Embarassed Дойде деня на истината, срам не срам ще си призная през какво минавам, за да чета ФФ - в момента съм на Master_of_the_Universe, ами минавам през Google преводач Tired Face Всички вие, които говорите езика , не ми се смейте много. Знам , че превода е куцичък на места и при всички случаи ощетява текста, но нямам сили да се лиша от тази тръпка и удовлетворение! Освен това тази игра с езика и търсенето на най-точната думичка, е много приятно предизвикателство за мен! Така че
bicho malo давай, заслужава си! Тръпката е страхотна! На места чувството за хумор е разбиващо!

ladi Koup, палиш ми колата, та накрая Ще взема да го зачета с минималните знания на английски които имам. Аз преводача на чичо Гугъл го използвам за моята работа,като ориентир,  да си комуникирам с Шефката (която знае само английски ......) Но не мога да се престраша да седна да чета на английски. Разбирам го като ми говорят, но се страхувам че няма да се насладя достатъчно на фика. А и като се напрягам да разбера нещо дето го разбирам 20% ме боли глава. Добре че сте вие да се разсейвам и Роб за да ме лекува  Crazy

# 205
  • Варна
Разбирам го като ми говорят, но се страхувам че няма да се насладя достатъчно на фика.
За това ти гарантирам. Но опитай, може пък да се получи. Аз до миналото лято  не бях чела книга на английски  Wink

# 206
    - kaто поздрав за Сури               И Робско кафе с малко йога

за ръцете  за добро начало на деня  Laughing  

# 207
Люска, страхотни разбуждащи кафета си пуснала   bouquet, особено Робското.
Леле, ама може ли такива стойки с ръцете да чупи тоз човек, снощи  пък се прехласвах по странните му чупки с краката.
Я, вижте  това, какво ще кажете  Joy Joy Joy Joy

и пезпорния лидер

Миркаааааа, страхотна молитваааааааааа1!!! newsm51
Умрях от кеф, като я прочетох. Скоро не бях чела нещо толкова забавно и Робино-Изаурено в темата.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 09:20 от danir

# 208
Добро утро Simple Smile Аз си казах молитвата пред мантрата и съм готова. Виждам, че агент Цве е дала инструкции  newsm51 Ахахах радвам се че ви харесва, от сърце е написана  Mr. Green

Данир много е чаровен Роб като се криви, голям е сладур. Това с пръстите и аз го мога.Като се видим др път ми напомни да ти покажа няколко трика  Hug  В училище много ме караха да показвам как си кривя пръстите насам натам  Mr. Green Меки стави се нарича, много ми е готино, че имаме подобна прилика с Роб  Laughing

# 209
Добро утрооо!
Казахте ли си молитвата сутринта Изаури? (Мирка вече се е отчела хихи)
Ехааа, от сутринта какви снимки сте напускалиии.... Heart Eyes
Люси, мерси за кафенцето Hug

Остават някакви си 23 дни до РМ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Излезна и ново кличее от серията с интервютата цък Heart Eyes

И аз да пусна някоя сутрешна снимка....

Общи условия

Активация на акаунт