ЖЕНСКИ КЛУБ 40+ - ТЕМА 3

• 23 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • тъгата в мен
Фран,ей на сегинка посядвам за има-няма 10 мин,че вчера изобщо не си пуснах компютъра..И както е очевадно-оживях от факта,че не съм се облъчила с порядъчната и обичайната  порция интернет Joy
Плета и наплитам мартенички за Благотворителния базар и оставам без очи направо..Защото при мен винаги всичко става все в последния момент и тогава настъпвам яко педалите Laughing
Довечера ще ви чета с най-голям интерес.
За сега хубав ден,кукли Hug

# 661
  • София
Здравейте момичета!

Ех, как се затъжих за вас,.. Нещо седмицата беше на педал и само наминавах за мъничко!

Сега по ред:

Rehab , ЧРД на щерката! Да е здрава, щастлива и много да те радва!

Вярвам, че всичко ще е наред с изследванията ти, споко!  Hug

Bobi40 ,изпращам ти много положителна енергия и мисли!
Повтаряй си, че се чувстваш по-добре, и все по-добре!
Вярвам, че е така!

chanel 5, как са децата

красива белла ,   Hugдобре дошла!

Lulumba, тези моменти в детската градина са чудесни!
С умиление си спомням за тези 4 години в градината ,..

already stubborn
, тъкмо шях да ти се скарам, че бързаш да пораснеш, но ти ме срази с опита си – и като съпруга, и като майка!  Така че – добре си дошла!

arween, съжелявам да прочета постовете ти,..  Имам състудент в МОСКВА и приятел  в Беларус, ако мога да помогна с нещо - казвай!  Peace  С теб съм! Praynig

Мартенички ще купя – за всички!
За майка ми и сина ми, за учителките и децата в училище, за приятелите и разбира се – за домашните ни любимци!
Сврачето , къде ще е благотворителния базар?

Grigori, с удоволствие бих ти направила един сеанс за мигрената, ако си по-близо,..

# 662
Как сте, сладурани? Как върви детокса???
Здравейте на всички нови майчета, не се връщах много назад да ви чета, защото имам важна задача - чистя у дома като... невидяла парцал и прахосмукачка. При нас е слънчево и топло, предразполагащо към подобен вид занимания. Така и така не мога да мръдна от дома, защото съм вързана за 00 по обясними прични.  Сега отивам да опаткам спалнята и пак ще ви пиша.
А, по повод лекарствата и детокса - аз съм на антибиотик заради проблемите на съпруга ми ( бях споделила по-рано). Ако оживея, значи съм стока - това е моето мнение, ще си пия хапа, пък...да става каквото ще

# 663
Lady-B  някой път ще се възползвам от предложението.Чао засега момичета отивам да готвя,ще пращам колет на студента в София

# 664
Здравейте всички Hug! Жива съм!Вчера свекито се смили и взе малкиа до тази вечер, малко но е нещо.Снощи се насладих на тишина.Вече и двамата са добре, големиа си допива антибиотика.В неделиа ще триабва да учи доста, за да навакса.

Вчера имах служебни ходениа до тук и там и оставих 7год. си син сам за около 2 часа и половина.Не ми е за първи път Embarassed.Дали не му се предовериавам?? Той е много отговорен и не е палав.Винаги го намирам така както съм го оставила.Пониакога в същата поза.Характера и натурата му са такива, че обича да си седи и да си прави нещо с Лего, да гледа ТВ, да си пише нещо.Когато го ниама малкиа пониакога забравиам, че е вкъщи, толкова е тих.То това, че не обича много движението му личи де -малко е пълничък.
Отплеснах се! Мисълта ми беше след като закона е до 12г значи си има причина и все пак като се налага.....Иначе съм го пробвала дали ще отвори ако се звъни на вратата -издържа теста. Мислиа, че зависи от детето и те за да се застраховат са определили тази граница. То аз малкиа /сега на 4г и 9м/ не бих го оставила до 18г сам Joy!

Bobi40,Bobi40, никак не е лесно.Голиама проверка на психиката е това лежане.Поне за мен беше така.Колкото и да мислех за бебето, трудно ми беше.Лошото при мене беше, че въпреки лекарствата и лежането пак имах контракции и този страх, че ще родиа по-рано ме довърши.
А ти щом се чувстваш добре ще ти е по-позитивно.Истината е в книгите.Една хубава книга ще те отведе мислено къде ли не.
Кураж!

Добре дошли на новите попълнениа!

# 665
  • София
Lady-B  някой път ще се възползвам от предложението.
Hug

За чистенето - когато моя син беше малък, все в събота чистех основно (то нали всеки ден си се чистеше по малко Mr. Green)
Денят преполовавяше, а аз - с метлата! ooooh!
Промених режима!
В четвъртък или петък след работа - чистене, пране и т.н..!
В събота се събуждам  с прекрасната мисъл, че имам само да гладя  hahaha Което обикновено оставам за неделя вечер - пред ТВ-то!

chanel 5, аз оставях моя син още на 4г сам у дома, макар и за малко! Казвах, че отивам за хляб, давах му нещо за игра , претичвах до магазина и винаги му носех подарък - най-често шоколадово яйце!  thumbsup
Не съм имала никакви проблеми (естествено взимах всички предпазни мерки и беше за кратко време)

# 666
  • София
Здравейте, момичета! Аз ще имам право на официално членство в този клуб догодина, но ако не възразявате си резервирам място отсега. Пък и мамите от темата за 8 клас се преселват постепенно тук (няма да ги изброявам - много са). Трябва да ги наглеждаме.... все пак smile3533

# 667
already stubborn, добре дошла Simple Smile
Тук не си броим годите, а и стажа ти като майка и съпруга е впечатляващ   bouquet
Гледам страдащи от мигрена има тук..и аз съм от тях. Какво ви помага най-добре? На мен ми помага тишина, хлад, тъмнина и дълъг сън.
arween44 и от мен пожелание за кураж и добър изход от лечението   bouquet
Вчера се оплаках, днес да се похваля Simple Smile повисях пак няколко минути пред банкомата и пин кода ми изплува  Laughing
Гинко-билобата се отлага до следващия ми фал с паметта  hahaha

# 668
prekrasna ,  welcome без резервации. тук всеки е добре дошъл стига да се чувства комфортно

# 669
  • Sofia
prekrasna :  already stubborn и  Красива Бела   welcome Grinning

Заповядайте на следобедно кафенце!!!

# 670
Момичета - кокичета, кралицата на канапето се разположи в трона си, шута - котарак е в краката ми, мъжа ми ме нахрани, обгрижи и отиде пак да работи, с две думи - у дома! Корона ще си направя от кутията за салфетки (седи до мен, че се покривам да на се покапя цялата като се храня), мантия - голямо синьо одеало! Сега ще поспя , възвръща ми се вярата с усмивката и спокойствието у дома, имам вашата подкрепа, какво повече? Книга ... 3 за три дни "отпочнах", не мога да си събера акъла, но рисувах модели на детски дрехи. Ще дойде и момента с книгата !!! Свеки идва другата седмица, трябва да си събера акъла!

А болните да оздравяват! Какви са тези антибиотици, ааа...да ги нямаме такива, край на болежките!!! Хубав уикенд ви желая, благодаря за подкрепата 

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 17:54 от bobi40

# 671
  • В светлината на слънцето
боби, радвам се за теб, звучиш чудесно.  Hug Hug Hug

# 672
Благодаря ви,дами.
Трудно ми е да ви обесня какво ми давате. newsm51
Мирише ми на пролет, newsm68  и настроението някакси ми се променя.
Боби,толква се радвам,че при теб нещата са наред,почивай сега и се поглези на воля.После няма,нали знаеш. Joy

Lady-B  точно от човек в Москва ще имам нужда,но на по късен етап,за сега задържаме положението с това ново лекарство.

И нещо много пролетно,за настроение.

# 673
Браво Боби, удържай фронта!!! Мила arween44  - дано, дано нещата тръгнат към стабилизиране при вас. Сигурна съм, че всички се молят за това. Няма начин толкова положителна енергия изпратена към теб и семейството ти да не даде резултат.
А аз светнах къщата като пред Великден. Хубавото е, че не се чувствам уморена, а по-скоро удовлетворена. Толкова рядко ( може би повече от година) не ми се е случвало да се развихря у дома без никой да ми отвлича вниманието - сама с мислите си  - какъв лукс!!!  Учудвам се сама на себе си - предпочита този начин за релакс пред алтернативата да се видя с някой, да поговоря. Сякаш вашата компания ми е достатъчна, за да се чувствам разбрана. Упс, звъни се - ще имам гости. До скоро, мили момичета!!

# 674
Боби, така приказно го описа, че направо ти завидях  Laughing
Аз също уплътних първите безработни дни с основно чистене и толкова си права-кеф ми е , като се огледам после и седна на кафе в миришещия на чисто хол да си побъбря с виртуалните приятели  Hug

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 19:32 от Elica676

Общи условия

Активация на акаунт