Нова октомврийска седмица 3 - 9.10

• 11 379
  • 357
  •   1
Отговори
# 255
 newsm10 Stefanie права си.Може би и аз съм виновна.Утре имам сериозен испит и ми е много нервно.Да не говорим,че имам куп други проблеми.Да, не е хубаво да си го изкарваш на другите,но то е неумишлено.Извинявам се ако съм обидила някой и още един път благодаря за отговора.

# 256
Еллица,само не разбрах защо ще ни казваш чао?! newsm78

# 257
  • София-Лозен
Наиграхте ли се вече  #2gunfire #Cussing out ??????
Как ви се занимава с разправий, направо ви се чудя. Нима забравихте, че днес е тъй любимият на мен и Дарилка ден
 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558
Хайде сега и аз да драсна два реда. Ей, тука втори ден нося от сладките и колегите са много доволни, хапват с охота.
Радвайте се на последния работен ден и да не съм ви чула повече, че ........ никакви сладки няма да ви правя вече.

# 258
Еллица,само не разбрах защо ще ни казваш чао?! newsm78

Ми май е бременно момичето Laughing

Оо, Теди, как е, свърши ли обедната почивка? Laughing Ние с Теди се засякохме преди малко из софийските улици, аз бях в кола "У"...

# 259
Дарилка, ами нали форума е за такива като мене, дето искат бебе и чакат, а като се сдобия така отведнъж с четири и трябва да бягам в другия форум  Blush
Ама това беше шегичка, така че си оставам тук.
Петък е и ми идват само глупости наум  Sick

# 260
  • София-Лозен
Гризунски, ама много ти отиваше таз колица. Хайде успех на изпитите и да се сдобиеш скоро с превозно средство. Гледай да е в същия цвят, много ти тича!

# 261
А, Еллица, дано скоро се сдобиеш с така желаното бебче, пък може и бебчета.

Оу, Гриз, ти в кола УУУУУУУ ли беше?
И как върви кормуването?!
Айде, дано скоро ни се похвалиш с книжка Peace

И ей, слушайте кака си Теди, че гладни ще ни остави Mr. Green Mr. Green Joy

# 262
  • Стара Загора
И аз шегата на Еллица неможах да вдяна ама карай...нещо съм се сдухала Twisted Evil
Инак слушам, че без манджа лошо Mr. Green
Гризке браво какиното...учи се у софийско да караш, че като дойдеш към нашия вилъет да не си опасна зад волана Mr. Green

# 263
Гризунски, ама много ти отиваше таз колица. Хайде успех на изпитите и да се сдобиеш скоро с превозно средство. Гледай да е в същия цвят, много ти тича!

Така е, аз съм женския вариант на главния герой на "Бързи и яростни"   car003 newsm01
Оу, Гриз, ти в кола УУУУУУУ ли беше?
И как върви кормуването?!
Айде, дано скоро ни се похвалиш с книжка Peace
Ми да, в УУУУУбиееец бях Embarassed Embarassed Embarassed При това начинаещ newsm65

Цитат
И ей, слушайте кака си Теди, че гладни ще ни остави Mr. Green Mr. Green Joy
В какъв смисъл, аз нещо недоразбрах newsm78 Stupid

Елица, аз по грешка те писах бременна, ама ще прощаваш, дано да ти е за кадем Praynig

# 264
Здравейте момичета,
отдавна не съм се вясвала тук, ама се надявям да ме помните. Бях решила, че като се оттегля за малко от активно форумстване и гледам да мисля за друго то бебето само ще стане.  Embarassed
Уви! от форума се оттеглих, дните спрях да броя, с какви ли не други щуротии си пълних главата -  и не, и не!  Tired Не ще да прехване пущината!
Този месец ми закъсня с ТРИ дена! тъкмо вече си избирах име на детето и днес - хайдеееее............
Ревах като малоумна цяла сутрин и реших да дойда да ви се оплача..... Cry

Знаете ли какво си мисля и какъв въпрос ми се върти в главата -  След колко време прекарано в "Искам бебе" е време да се прехвърлим в "Проблемно"... ? ей така философски просто си питам...  и кой е форума в който трябва да отида когато няма здравословни проблеми, ама НЯМА И БЕБЕ!

Тъй оплаках ви се .......

# 265

Гризка, значи схемата да я повториш като мене - почнах през ноември курса, на 1 март за изпита бях леко бременна, книжката я взех през юни - средно бременна, а преди 3 седмици се сдобих с кола, като много бременна....и всъщност почнах да се уча да карам в осмия месец... Simple Smile

# 266
  • София-Лозен
Радвайте се на последния работен ден и да не съм ви чула повече, че ........ никакви сладки няма да ви правя вече.

Гриз, това е за теб. Сега схвана ли?  hahaha hahaha hahaha

# 267
  • Стара Загора
Знаете ли какво си мисля и какъв въпрос ми се върти в главата -  След колко време прекарано в "Искам бебе" е време да се прехвърлим в "Проблемно"... ? ей така философски просто си питам...  и кой е форума в който трябва да отида когато няма здравословни проблеми, ама НЯМА И БЕБЕ!
Тъй оплаках ви се .......
Ами аз да ти кажа съм си чисто  в категория проблемно. Но си пиша най-вече тук в искам бебе..щото въпреки, че сме проблемно семейство все пак искаме бебе и тук като, че ли няма толкова болка. Незнам...според мен където се чувстваш най-добре там пиши Hug

# 268
Гризка, значи схемата да я повториш като мене - почнах през ноември курса, на 1 март за изпита бях леко бременна, книжката я взех през юни - средно бременна, а преди 3 седмици се сдобих с кола, като много бременна....и всъщност почнах да се уча да карам в осмия месец... Simple Smile

Охааа coolcool

БАН, миличка, разбирам те напълно, но не се отчайвай... И аз съм от ветераните във форума и по всички параграфи вече съм към "Проблемно", но още пиша тук, защото сте ми сърцето и душата. Но и на нашата улица ще изгрее слънце един ден, и нашият петел ще пропее. Това ти го гарантирам! thumbsup

Теди, ама аз ли съм се оплаквала от петъка? Неее, не съм такъв човек, не и аз Naughty Просто се радвам, че утре е събота smile3532

# 269
  • София-Лозен
според мен където се чувстваш най-добре там пиши Hug
newsm10  202uu

Общи условия

Активация на акаунт