Нова октомврийска седмица 3 - 9.10

• 11 377
  • 357
  •   1
Отговори
# 45
  • На един клон
Айде,добриутро и от мен,да се разпиша,та да не ме забравяте!
Какво ще кажете,дали времето е подходящо за биричка?(и по липса на тортичка - с шоколад)

# 46
  • Стара Загора
Кво утро бе жена Shocked аз ще си лягам вече Mr. Green

момичета ако не ви се ходи пишете в тая пуста вече тема...ако не ви се ходи кажете...не само да чакам като циганче на задушница да му пуснат някоя троха  Crossing Arms

# 47
Херка, ходи ни се. Нека тази седмица се уточним кои ще ходим, а датата май вече сама се определи. Мястото също.

# 48
 newsm03Здравейте.На вас ви е добре,като гледам доста сте напреднали,а аз правя едни договори,пише едни фактури.Лошото е,че шефовете вече ме усетиха,че съм доста разсеяна,но ко да се прави разбрах,че немога да си го избия от главата това.

# 49
Гриз,
къде се определи мястото, че пак нещо не разбрах. newsm78
Ако остава за 15-16.10, ще мислим за тогава

# 50
  • София
Ходи ми се и на мен, Хера! И ще дойда със сигурност!
mi6ka82 , и ти ли се занимаваш с договори и фактури? И аз съм на същата вълна, а ако знаеш само как не ми се работиии Whistling

# 51
  • На един клон
Кво утро бе жена Shocked аз ще си лягам вече Mr. Green

момичета ако не ви се ходи пишете в тая пуста вече тема...ако не ви се ходи кажете...не само да чакам като циганче на задушница да му пуснат някоя троха Crossing Arms
Няма да ми противоречиш,ей!
И къде си се разбързала да си лягаш,стой тука да си говорим!

# 52
Гриз,
къде се определи мястото, че пак нещо не разбрах. newsm78
Ако остава за 15-16.10, ще мислим за тогава

Ами не се ли разбрахме за Говедарци? newsm78 Аз друго конкретно предложение не видях, а и всички изглеждаха възхитени от предложението на Ая. А за датата, имах предвид 22/23ти като единствената възможност реално да се организираме. Боже, къде ми е умът, всъщност и за 15ти има шанс все още ooooh!

# 53
А
Ходи ми се и на мен, Хера! И ще дойда със сигурност!
mi6ka82 , и ти ли се занимаваш с договори и фактури? И аз съм на същата вълна, а ако знаеш само как не ми се работиии Whistling
А,бе личи си,че не ви се работи,ама откъде да ви видят шефовете...Май аз си мисля,че всички са като моя.
Ха, здравейте.Много бързо сте изписали 4 страници!!!Малееееее!
Теди,не знам дали си ми получила ЛС.Нещо става с моя нет.Така,че сигнализирай ми някак,моля те.
Желая на всички:
 EFP  love001  bigdance2 beer txtloves

# 54
  • София-Лозен
Таня, получих ЛС, даже успях да ти отговоря,въпреки бавния нет. Благодаря!

# 55
..ти си единствената която още си се връща от време на време при нас...нали като родиш няма да ни оставиш съвсем Cry Поне да идваш да казваш как е бебо...

Ами то и аз ви чета  Blush скришом   newsm56 ама ме е срам да пиша,че да не ви дразня нещо Blush и незнам дали все още ме искате  Tired Face Целувки на всички  bouquet

# 56
E, Дея Shocked Как можа да го кажеш...Аз на всички ви се радвам като идвате насам Grinning Не вярвам и някое от другите момичета да се дразни чак толкова, че да не ви се радва! Hug

# 57
ама ме е срам да пиша,че да не ви дразня нещо Blush и незнам дали все още ме искате  Tired Face Целувки на всички  bouquet

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Дея, по-голяма смешка не бял чела скоро! Как може да си го помислиш тва нещо? То по тая логика и ние може да си помислим, че не ни искаш вече Blush Я тука на отчет редовно! Crossing Arms
Аз пък днес си направих хАмерикански бисквитки и с много зор се сдържам да не ходя в кухнята, че няма да останат до довечера (Иво и той да ги опта)

# 58
А ще споделиш ли какво е туй хамериканско чудо Crazy Белким се юрна и аз да направя некой ден...ако е лесно де Mr. Green

# 59
Дея,
молим ти се бре женаааааа....хвърляй от време на време по едно око при нас. Joy
Пък и трябва крака да влачиш  Mr. Green

Пък и ни е готино да ти гледаме ухилената физиономия от снимката, зат`ва вясвай се по-често, pls Laughing

Общи условия

Активация на акаунт