90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
evita1717 аз също се надявам поне тогава да наваксам. Пробвала съм много диети благодарение на тях съм в това положение и на нито една не съм успявала да изкарам толкова време. За водния споко ще изкараш, а за кръвното не се тревожи, аз също съм с ниско , но с повече вода и чай ще устискаш. Минава лесно може би защото психически дълго време се подготвяме и някак не се усеща. На мен ми беше трудно само по обяд, но си пийнах чай и после премина глада.

Дано да успея наистина ...
А наистина ли тогава се смъкват 1-2 кг., или ми се ще просто ...  Laughing

Харизанова , благодаря за идеята с маслинките , аз много обичам и точно така ще ги направя  Peace !

[/quote]
И аз съм така,но за мен е по -важно сантиметрите да намалят отколкото килограмите. Simple Smile
[/quote]
Е няма ли зависимост така или иначе между кг.и см.?????

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 22:37 от evita1717

# 451
   Роси, добре си го намислила. Hug Ще видим..това ми е първи воден.Надявам се да си го карам воден.

Пети, объркала съм се Joy и моето е като твоето.

# 452
  • София, родом- Силистра
evita1717  аз където не смаквам тогава бях -1кг.
Поля_от_слънчогледи разбирам те много добре какво ти е.
Момичета я споделете какви грамажи хапвате на закуска-плод, обяд основното и какви грамажи салата и вечеря основното и какви грамажи за салата да не би от тях да не смаквам. newsm78

# 453
Росито, че и в разделното хранене ли има плодов - аман! А защо не може пица, пърленки, брауниз и щрудел - те не спадат ли към въглехидратите?
Денизает, а ти как чувстваш по дрехите си? Да не би основно да си сваляла на сантиметри?
Крисси, направи струдела с готови кори за баница.

# 454
На 29-ти ми е воден ден , дали ще издържа , мога ли тогава примерно да изпия 4 л.вода заради кръвното защото по принцип ми е доста ниско , или пък ще объркам ли нещо ако карам на плодов ???

Evita, На 1.03. ти е воден, ако си започнала на 01.02. Февруари има 28 дни  Hug

missy8008 , благодаря ти за поправката - верно съм се сдухала явно , наистина водният ми е на 01.03. !!!

# 455

missy8008 , благодаря ти за поправката - верно съм се сдухала явно , наистина водният ми е на 01.03. !!!

Значи ще се подкрепяме Simple Smile ставаме доста

# 456
    Албенка, от как имам машинка не съм фен на готови кори.Аз и по принцип не ги харесвах.Все купувах домашно точени уж..Ще си нагодя рецептичка, няма как.Искам си домашен щрудел.А и едно яйце май не е голям проблем, някой писа че в книгата има десерти с яйце. newsm78

# 457
  • София, родом- Силистра
AlbenaLV усещам малка разлика, но тя не е кой знае каква . Ако имаше голяма разлика нямаше да се дразня че кантара не показва добри резултати.

# 458
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Крисси,като си нагодиш рецепта да я споделиш,че и аз имам машинка и съм фен на домашното  chef

# 459
Миси, ще се подкрепяме , няма къде да ходим, само че мен още от сега ме плаши тоя ден след плодов- аз и сега издивявам на плодовия като не ям нормална храна, тогава незнам...
Денизает аз никога не съм мерила грамажи и пак свалям, явно си е до организъм- според мен си яж колкото да се заситиш без да прекаляваш или пък да мериш до грам порцията;
Ужасия не сме правили изследвания, ама бая се зачудих дали да не и пусна тия дни- преди коледните празници беше по абсолютно същия начин и тогава педиатърката се съмняваше за бронхопневмония и я водих на ренген да я снимат. Оказа се , че дробчетата са и чисти, изписа и втори антибиотик и той вече и пресече температурата. И на мен не ми се иска да я тъпча с толкова лекарства, но няма начин...
Момичета, как издържате с тия хлебопекарни , аз ако имах и отиде диетката Joy

# 460
Миси, ще се подкрепяме , няма къде да ходим, само че мен още от сега ме плаши тоя ден след плодов- аз и сега издивявам на плодовия като не ям нормална храна, тогава незнам...
To точно защото не се яде нормална храна и стомаха е свит и не се огладнява много и е лесно през водния ден.

# 461
To точно защото не се яде нормална храна и стомаха е свит и не се огладнява много и е лесно през водния ден.

Pety, дано си права..., но все пак ти вече си минала по този път  Hug

# 462
Ако не друго, поне на 01.03 ще си признаваме прегрешенийцата Joy
За утре съм се наточила на задушените картофки с лук...ммммммм...много апетитни ми се струват, Миси ти какво ще кажеш?

# 463
Момичета, гладна съм! Днес съм на едно манго, две ябълки, три мандарини и една грамадна салата от домати и краставици и ще умра от глад! И освен това не мога да си легна, защото готвя сарми с кисело зеле за съквартирантите.

# 464
Явявам се много набързо да ви питам - някоя от вас може ли да ми каже рецепта за пилешки крилца, която да става за белтъчен. Благодаря предварително - хайде лека и мека от мен  Hug Потапям се, за да не се изкушавам от божествените ябълки в кожухче, които правих тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт