90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • България
Роси, не съм участвала в оргия, само булгур ядох. Joy
харизанка ако се загледаш колко зърна булгур си хапнала си е чиста оргия и то с голямо О
 Joy Joy Joy Hug

# 436
Цяла Добруджа изядох. Joy Много жито, много нещо. Laughing

# 437
Моля някой да ми помогне с рецептата за тези пърленки , които можем да си позволим във въглехидратния ден , че нещо не ги намирам ...

# 438
  • София, родом- Силистра
evita1717 извинявам не се изразих правилно имах предвид, че съм от 1 месец затова казах цикъл,тръгнах от 66 кг., но да и преди не съм яла хляб, не съм пила газирано, не пия алкохол, почти не ям месо защото не го обичам, освен риба, рядко съм яла и сладко, единсвеното което правех сега е да не смесвам дадена храна с друга.

# 439
# 440
Цитат
Ужасийка, с теб си гоним менютата май ...аз в миналия белтъчен прави точно сърчица с лук на фурна - разкош !!! Няма грешка с тази рецепта . А пък за утре съм си спретнала зеления фасул с картофи на Пети, дето май ти го хапваше в твоя бобов  

Ели, тъкмо ти ме подсети, че отдавна  не сме яли сърчица. А зелен фасул и грах си хапвам редовно.
А тая пушена риба дет си я яла е доста солена и задържа вода. А и като количеството е много малко. Стреми се на обяд да ти е основното хранене, а на вечеря да е по-малко, ако не можеш да е наполовина.

Гергана, аз никога не сгъстявам лещата. Всъщност почти никога не правя манджи с брашно, щото нямам нерви за него и винаги ми става на бучки. Joy Joy

Алекс2007, правиха ли изследвания, за да го предпишат тоя АБ?

Привет Таня, и успех в борбата с килограмите! За да нямаш проблем с бъбреците, не забравяй за водата, много е важна!

Амиии...днес такава лудница се заформи, че нямаше кога да ида до магазина пред обяд, а нямах нищо по-подходящо в къщи. Обаче не е такъв голям проблем, защото краставицата беше голяма-преголяма Crazy, а и пия достатъчно много вода, та да компенсирам това, че рибката беше солена Wink. Позволявам си от време на време любими неща, на границата на режимното като състав, защото не искам после да им се нахвърлям като невидяла след режима...Знам, че така може би имам по-малки резултати, но това не ме притеснява...по-скоро искам да си променя начина на хранене и този път наистина да започна да се храня разделно, а и да си огранича лакомията Crazy Та затова беше тая рибка наобед...едва ли ще я повторя до края на режима Wink. Количеството пък е такова, защото имах толкова на разположение Joy, а и след вчерашния кошмарно-плодов ми се е свил стомаха жестоко ooooh!.

Гергана, аз също почти никога не сгъстявам с брашно (освен някога сосове), особено пък варива или манджички с картофи...най-лесния и удачен вариант, щом обичате по-гъстичко в къщи е да се намачка една-две лъжици от продукта и да се сгъсти с него. Дано ме разбра...като ти се свари лещата, вадиш си един-два черпака, намачкваш с вилица и връщаш обратно в тенджерата за сгъстяване на цялото количество. Peace

# 441
Ох гери мери не се гърми и аз имам прегрешения тази вечер.Взех от тестото готовото направих мекички,ма не както баба ми наврето ги правеше мекици,а мекички взех ,че изядох 4 бр. към 17.30 и към 19.20 руло две парчета по 2 пръста дебели Mr. Green та познайте какво стана?Болки гърло г.... затрива то едни соди гълтах оф що ми трябваше,ама нали вечер сънувам храни newsm22и като започна тоя хладилник към 22.30 да го отварям и затварям не ме гони глад ама навик.Вече ще се простудя с този хладилник.Утре да взема един катинар да му сложа.Сутринта съм плодов и имам излизане до обяда да навъртя малко км и така ви желая лека нощ и да сънувате гаджета,а не като мен храни.ЛЕКА НОЩ!!!! luvbed txtloves

# 442
evita1717 извинявам не се изразих правилно имах предвид, че съм от 1 месец затова казах цикъл,тръгнах от 66 кг., но да и преди не съм яла хляб, не съм пила газирано, не пия алкохол, почти не ям месо защото не го обичам, освен риба, рядко съм яла и сладко, единсвеното което правех сега е да не смесвам дадена храна с друга.

Ще ми се да ти отговоря компетентно , но не мога ... предполагам , че във вторият цикъл от диетата ще наваксаш ...

На 29-ти ми е воден ден , дали ще издържа , мога ли тогава примерно да изпия 4 л.вода заради кръвното защото по принцип ми е доста ниско , или пък ще объркам ли нещо ако карам на плодов ???

# 443
  • България

Не ми се мисли Роси...намислила съм си занимания да съм заета..на мен втория ден ми е най-критичен.В събота е плодовия, лесна работа.В неделя на водния ще мия банята и ще си пренареждам шкафовете в кухнята.
  Кръвното ми е 60/90 Mr. Green

Роси, как ще го караме туй разделно без пица, пърленки, брауниз и щрудел??? ooooh! От сега ми е дерт.

Този последен въглехидратен ще се поглезя с пица и щрудел.Трудно ми е да намеря рецепта за щрудела без яйца ooooh!

[/quote
крисси непомня какви ти бяха предния път резултати те след такива 2 дни?в смисъл заслужавали си?мн фиданки и ЕЛИ препоръчват да са 2плодови.появява се зацикляне след водния.
точно заради това ниско кръвно/моето е същото,на моменти още повече пада/ не правя воден ден.при теб е мн лоша комбинацията мц+воден+кръвното.както ти си решиш все пак...
ами пърленките стават за въглехидратите на обяд или за неразделния ден ако им сложим яице или мляко.пицата определено ще има място в неделята,но както си му е реда с кашкавал и салам.
неделята ще ми е ден за глезотиики,както сега въглехидратния но още ПО големи  chef

# 444

Харизанова огромно благодаря !  bouquet
Естествено не мога със сиренце да си ги направя , но и без нищо предполагам ще са вкусни !

# 445
Маслинки, пресен лук, подправки.Има варианти.

# 446
  • София, родом- Силистра
evita1717 аз също се надявам поне тогава да наваксам. Пробвала съм много диети благодарение на тях съм в това положение и на нито една не съм успявала да изкарам толкова време. За водния споко ще изкараш, а за кръвното не се тревожи, аз също съм с ниско , но с повече вода и чай ще устискаш. Минава лесно може би защото психически дълго време се подготвяме и някак не се усеща. На мен ми беше трудно само по обяд, но си пийнах чай и после премина глада.

# 447

Това важи до голяма степен и за мен, аз също не свалям на килограми  newsm78

# 448

Kриси интересно кръвно имаш. Wink
Аз съм с кръвно 90/60 и съм ок през водния ден.Пий вода ,чай и ако мнго ти престърже хапни плод.

Това важи до голяма степен и за мен, аз също не свалям на килограми  newsm78
И аз съм така,но за мен е по -важно сантиметрите да намалят отколкото килограмите. Simple Smile

# 449
На 29-ти ми е воден ден , дали ще издържа , мога ли тогава примерно да изпия 4 л.вода заради кръвното защото по принцип ми е доста ниско , или пък ще объркам ли нещо ако карам на плодов ???

Evita, На 1.03. ти е воден, ако си започнала на 01.02. Февруари има 28 дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт