Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква диета обсъждат участниците във форума?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са примерите за ястия, които участниците консумират в различните фази на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква диета обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат диетата на Дюкан, разработена от френския лекар Пиер Дюкан. Тази диета се фокусира върху консумацията на храни с високо съдържание на протеини, като месо, риба, яйца и млечни продукти, и ограничаване на въглехидратите и мазнините. Състои се от четири фази: атака, разширяване, стабилизация и кръговрат (поддържаща фаза).
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са примерите за ястия, които участниците консумират в различните фази на диетата на Дюкан?
Участниците споделят различни ястия, които консумират в различните фази на диетата на Дюкан. Например, във въглехидратния ден се консумират плодове като ябълки, банани и портокали, докато в белтъчния ден се консумират храни с високо съдържание на протеини като риба, пилешко месо и яйца. В различните фази определени храни се избягват, като например въглехидратите в първата фаза и мазнините във финалната фаза.
-
Какви са препоръките за хранене в различните етапи на диетата на Дюкан?
-
Какви са някои предложения за ястия, храни и здравословни въглехидрати за въглехидратния ден?

, а и пия достатъчно много вода, та да компенсирам това, че рибката беше солена
. Позволявам си от време на време любими неща, на границата на режимното като състав, защото не искам после да им се нахвърлям като невидяла след режима...Знам, че така може би имам по-малки резултати, но това не ме притеснява...по-скоро искам да си променя начина на хранене и този път наистина да започна да се храня разделно, а и да си огранича лакомията
.
и като започна тоя хладилник към 22.30 да го отварям и затварям не ме гони глад ама навик.Вече ще се простудя с този хладилник.Утре да взема един катинар да му сложа.Сутринта съм плодов и имам излизане до обяда да навъртя малко км и така ви желая лека нощ и да сънувате гаджета,а не като мен храни.ЛЕКА НОЩ!!!!