90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • България
пилешки крила в топбичка с подправка на маги-10 зеленчука.
има и специална подправка точно за крила.
само чеее.....крилцата за само кожа и не мисля че са подходящи за режима.подобре друга част от пилето! Hug
албенка може и друго да се закусва,но не съм го разучила,защото плодовете са тъкмо за мен.
необичам да ми е тежко сутрин...1-2плода са ми достатъчни. Hug
алекс и аз се спрях на тези картофки Hug.дори ще направя повече-за обяд и вечеря и малкото съкровище да си хапни като гарнитура към пилешко бутче.
 newsm46 newsm46 newsm46

# 466
  • Варна
Добро утро!!! Момичетааа,от началото на режима съм с 2 кг надоло.Днес  кантара се закова на 71,000 newsm44 Много са ми,не се чувствам добре на тези кг и затова продължавам упорито.Днес ми е бобов ден,прекалено е рано за да мисля за храна от сега .,Ще измисля нещо в движение,за този ден има доста вариянти.Усещам се ,че в началото на режима ми се хапваше повече, а сега се нахранвам с по малко количество храна:)))))
Пожелавам на всички лек и  отслабващ ден!!!!

# 467
Добро утро!
Веднъж и аз да поднеса сутрешното кафе

Тази сутрин даже ще преместя линийката Grinning Днес съм въглехидратна и ще ям форнети за обяд и щрудел за вечеря. Лек и минусов ден   bouquet

# 468
    Добро утро!
  Принцеске , веднъж кафе, ама то какво!Много красиво! Hug Heart Eyes

Ани, дано детенцетото ти скоро да се оправи и да не се мъчете.Лошо с тия антибиотици. Hug

Гале, да си жива и здрава!  bouquet Боба стана превъзходен по твоята рецепта.Снощи хапнах едно зрънце да видя готов ли е.

Днес както се досещате ще хапвам от на Галето боба Hug

Лек и спорен ден!

# 469
  • на малък остров в океана
Мммммм, мерси за кафенцето. моето днес е с мляко. Grinning
Ето и закуска

Реализирах малък минус от 500 гр тази четворка. Доволна съм. А понеже вчера се похвалих че не огладнявам, така зверски огладнях, че в 8 и 15 хапнах 100 грама фурми. Laughing

# 470
Не мога да ви насмогвам.  Confused
Днес ми е първи плодов, та да видим.  Thinking

# 471
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Добро утро и от мен,

аз днес съм плодова,но нещо хич не ми се хапва незнам защо така?
Да ви се похваля след като снощии изядох 4 бисквити и една лъжица сладко от горски плодове+ халвичка,отидох в комшиите,които имат велоелгометър и покарах колелото 15 минути,за които уж изгорих 175 калории и минах 10 километра,това си беше моето наказание за двойната пица на обяд.
Пожелавам ви много минусчета и лек и неогладняващ ден Party

# 472
Ако не друго, поне на 01.03 ще си признаваме прегрешенийцата Joy
За утре съм се наточила на задушените картофки с лук...ммммммм...много апетитни ми се струват, Миси ти какво ще кажеш?

Добро утро на всички !  Hug

Алекс, никакви прегрешения ...а днес и аз съм на картофки, защото съм на работа и това най-лесно ще открия Wink Как е малката? Надявам се по-добре вече  Hug

# 473
Добро утро и от мен!
Принцеса, благодаря за кафето и то какво кафе!
Ужасия, благодаря за закуската!Супер е!
Крисси, радвам се че ти е харесал ще пусна рецептата в сайта за рецепти/не че е много сложна/Да ти кажа така правя и леща, ако обичаш,като нея я кисна 24часа.И съответно и слагам и чесън.
Денизает, не ги мисли кг. и см. продължавай напред ще се получи. Hug
Гери мери, тестото, което ти казах ли направи за пицата?И аз снощи си хапнах доста пица, но пропуснах да ти кажа, че я правя със 70% пълнозърнесто и 30% бяло брашно.А днес сме заедно на плодове.За обяд щее плодова салата а за довечера печена тиква с орехи и мед защото е много безвкусна тази.
Лек ден на всички! Hug

# 474
Добро утро момичета!
Ужасия , много добре, браво, това е страхотен пореден резултат, поздравления
The Tulip на мен първия плодов ми беше много лесен, ама следващите нещо ме поозориха, незнам защо така Laughing, дано и на теб ти мине леко
geri-meri ако мислиш така да се наказваш за всяко прегрешение... Joy
Миси и аз така викам, но както ни дойде до главата ще видим...иначе малката пак ми събуди с 39,2 , ама я свалихме до 37,6 вече
Лека работа на работещите фиданки, а на всички много минуси Peace

# 475
Добро утро и от мен! Grinning
Хи хи, мен днес ми е плодов, да видим.......трябва да издържа. Питайте ме какво ли не съм си купила, банани, портокали, киви, ябълки...... Laughing Laughing Laughing да не би да гладувам, хи хи. Няма да ги смесвам, едни за закуска, др за обяд и т.н, та довечера ще дам отчет. Wink
 Praynig Ще бъда упорита и ще издържа! Laughing
Хайде, хубав и спорен ден в свалянето на кг!

# 476
  • на малък остров в океана
Алекс, според мен трябва да настояваш педиатъра да пусне изследвания, най-малкото ПКК и урина. За мен е напълно безотговорно да се предписва АБ без да знаеш какво лекуваш. Дори и да е бактериална инфекцията трябват изследвания, най-малкото за да се види към кой АБ е чувствителен и към кой е резистентен. Когато се използват АБ на сляпо (обикновено за сваляне на температура, без да се търсят причините за нея) се развива резистентност към АБ и после когато се наложи наистина, те вече не лекуват.
Бързо да се оправя малката мишка, много е лошо да е болно детенце.  Hug Гледам че са набори, че и адашчета. Моя дъщеря изкара 2 много тежки вируса пред декември. Sad И при двата искаха за сваляне на температурата да и давам АБ, но не се поддадох, даже искаха в Инфекциозна болница да я вкарват първия път.
Извинете за спама, ама не се сдържах.

# 477
Чудесно кафе ...   bouquet Добро утро и от мен !
Да ви се похваля след втори плодов ден съм свалила 2 кг.  newsm44 newsm44 newsm53
Днес съм на белтъчини.
Закуска кафе- черно и две ябълки (предстои да си ги хапна)
Обяд- дробчета и доматки
Вечеря- същото, но в намалето количество.
Приятен ден, момичета - днес се е очертава да е слънчев ! Nature Sunny

# 478
добро утро и от мен да се отчета за моят изминал 1-ви ден
сутрин  чай с мед
към 10ч  2 ябълки
на обед пилешка супа  застроена с яйце
салата зеле,малко сирене
вечеря същата по малко количество
 ИМАМ НЯКОИ ВЪПРОСчЕТА
  1-надявам се че с чая не греша  прочетох в книгата да се пие сутрин топла вода с мед
2-задължително ли ястието на вечеря да е същото като обедното
3-също в книгата прочетох да не се смесват съставките примерно в белтъчния да не се смесва месо с яйца,мляко и .т.н.т
4-из сайта прочетох  че в плодовия си варят и пекат тиква (тя не е ли нишестен като картофите)

хубав ден на всички диетики  
аз сега си пия чаичето с мед  скачам на колелото за 6 км
и слагам картофи с зелен боб за обяд

надявам се че ще имам успех с това разделно  
преди години от нормалното разделно свалих много от  75 на 45кг
това лято пак  го пробвах резултата беше много по бавен за 7 месеца -7 кг но с много спорт

вече не ми действа надявам се с тази вариация да сваля 5-6 кг
днес се притеглих 60.08 цел 55

маи се поувлякох  ХУБАВ ДЕН

# 479
Добро утро!
Днес съм на белтъчен.
Закусих две шайби ананас.
Ще обядвам салата от китайско зеле, краставица, ябълка, пилешко месце и малко майонеза. Онзи бъркоч, който видях при Гала. Много ми е вкусен  Laughing
За вечеря ще готвя свинско със зеле за домочадието и ще наблегна на зелето, че свинското не е много подходящо.

Доволна съм от мерките в сантиметри. До момента имам -6 см. от талията, цели -10 от корема, по 2 от бедрата и 3 от ханша.
Килограмите са си твърдо -4.

Общи условия

Активация на акаунт