90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, фиданки!
Принцесса и Ужасия, страхотни кафе и закуска, благодаря ви и аз.

Да ви се похваля: след вчерашната плодова инквизиция /четвърти плодов ден/ регистрирах -0,400 и общо от началото на 2.02. -
- 2,300 кг! Grinning Grinning

Момичета на плодов ден днес, успех! Много е труден тоя ден /за мене поне/ - обаче в него се свалят грамчета!

# 481
Добро утро, момичета!Днес ми е "весел" ден.Ходене на зъболекар и +400гр, но ще гледам да го махна тия дни.Който яде булгур, когато не трябва, има голям плюс.Не правете като мен! hahaha

# 482
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Благодаря за кафенцето - имам нужда преди да започне работния ден Simple Smile

Снощи направих бисквитената торта, но реших да изям само едно парче за вечеря, че нещо съм понаедряла.

Мерих се днес сутринта и установих, че си имам корем и някой друг сантиметър отгоре. Знам, че е заради прегрешенията и големите порции напоследък. Затова от днес съм абсолютно стриктна.
Малки порции = голям успех  Joy

Леко режим на всички  Peace

# 483

Момичета на плодов ден днес, успех! Много е труден тоя ден /за мене поне/ - обаче в него се свалят грамчета!

Благодаряим, благодарим.  bowuu На всичкото отгоре съм и в МЦ и ми се ядеееееее, ама няма.  Stop

# 484
Добро утро и от мен  Hug
Танче, добре дошла.  bouquet Успех и желани минуси ти пожелавам  Hug
Алекс2007, дано скоро се оправите с малката  Hug
Миси, nYxuHkAa, ще ви стискам палци за водния да издържите. Аз като си спомня преди няколко години бях правила лунна диета 72 часа на вода и чист чай  Joy. Издържа се - с повечко инат. Давам ви малко от моя  Hug
rositoooo, браво за готварските умения. И аз, откакто съм тук, само чета вкусотийки и приятелките ми не вярват, че съм на диета с тези рецепти. За крилцата -ок, че татито ни много обича, но явно ще бъде след режима. кажете ми тогава как правите сърчицата с лук на фурна???
Принцесса, благодаря за кафето  Hug - страхотно изглежда.
Ujasia, благодаря и за закуската  Hug . Днес съм плодова и след малко мисля да похапна някое и друго портокалче.
Галина 74, кажи рецептата за тиквата  Praynig - обожавам я просто, но винаги съм я приготвяла със захар, сега с мед??? newsm78
balusheva, браво за резултатите. Аз мисля утре да се тегля след втория ми плодов.
Харизанова, стягай се, че да не идват бухалките  Joy
 Лек и минусов ден на всички, а на плодчетата - да не го усетим тоя пуст глад  Hug

# 485
  • на малък остров в океана
Дикси, стига да не е мазно, може и свинско. Все пак има и ребра в рецептите от книгата. Wink
И аз днес ще си правя салатка с китайско зеле, но като гарнитура ще е към сърчицата. Много се изкушавам и аз да си сложа майонеза, ще го мисля в движение.

sesa_bg_bs, 1. аз топлата вода я пия чиста и бързо, а меда го пия с кафето. Grinning
2. не е задължително, но е препоръчително.
3. да, не трябва да се смесват белтъците, а ти вчера таман три си смесила. Повече смесват, но до два.
4. аз тиква не съм яла, така че нека да каже, някой който се е интересувал по въпроса.

Харизанова, днес май съм на здравна вълна. Ама и на теб да ти кажа - ако си стриктна и въпреки това качваш, взимай направление от личния лекар и върви на обикновен ендокринолог. Да ти пусне едно изследване Обременяване с глюкоза и да следи освен кръвната захар и инсулина. И преди съм писала, аз така установих, че моя инсулин е висок. Бях на диета и въпреки това качвах вместо да свалям.

# 486
Добро утро момиченца и от мен Hug Hug Hug, с малко зор и виене на свят мина и "уж любимият " ми досега плодов ден Weary.
Алекс 2007 , стискам палци детенцето ти да оздравее по -бързо, за да се успокоиш и ти,че това за една майка е голямо притеснение Praynig Praynig Praynig
Ujasia ,благодаря за прекрасната закуска! smile3525
Принцеса,благодаря за кафенцето,изглежда невероятно! smile3525
Добре дошли на всички нови момичета и успех!!! newsm10 newsm10
 newsm10 newsm10
Желая много,много минусчета днес на всички и прекрасен и усмихнат ден!!!  love001  love001

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 10:22 от vili choleva

# 487
Добро утро, момичета Simple Smile
Алекс 2007 - дано малката принцеска скоро да се оправи
Ужасия - благодаря за закуската, Принцесса - благодаря за кафенцето  Hug Hug Hug
Днес съм въглехидратка и съм си направила за обяд един лучник  smile3508, който мнооого обичам
А ето и отчета за вчерашния бобов ден:
закуска: 1 ябълка
обяд: купичка боб + зелена салатка
вечеря: 1/2 купичка боб + зелена салатка
Лек и минусов ден на всички  Hug Hug Hug

ПС: Видях, че има нови попълнения  welcome и успех с режима

# 488
 здравеите и от мен
минаха ми парвите 4 дена от диетката и съм свалила 2кг newsm44 и направо не мога да  повярвам днес хапнах на закуска бананче за обяд ще му мисля ако може да предложите някое специалитетче ще е супер smile3521 а сега да изчета какво сте писали че е много  newsm10

# 489
Добро утро! Еха, Рени, браво за резултата!   bouquet За закуска хапнах ябълка, за обяд мисля кисело мляко с малко желатин + лижичка мед, нещо като цедено мляко да се получи Simple Smile

# 490
Много съм щастлива, че ви зарадвах  Hug Аз днес пак мога да се "похваля" с мигрена, сега ще легна да поспя малко поне, че цяла нощ будувах. Ще изчакам още максимум една - две години и ще взема да послушам лекарите да си родя едно детенце, че да се оправя  Grinning Като знам колко сте отзивчиви, няма да имам никакви проблеми с отглеждането   bouquet

# 491
Alt в плодовия ден е позволено смесването на плодове, не е нужно само с един да се ограничаваш;
Ужасия ако и след днес няма резултат , утре отиваме направо за изследвания и вече да ти кажа се замислям на всяко разболяване такова да изисквам да ни пращат, защото си е направо страшно...
Балушева,Дикси, Нели11, Ренито_87  smile3501 smile3501 smile3501 страхотни резултати
Цеца_бг ако пилешката супа е била с фиде - не е режимна, иначе за застройката няма проблем. Не всички спазват да се яде едно и също на обяд и на вечеря, на мен лично така ми е по-лесно- готвя само по веднъж, но пък аз съм си вкъщи, а има доста работещи момичета и за тях предполагам е трудно така.Тиква досега не съм яла, макар че все се каня, иначе тя може да се яде във въглехидратния с подсладител, а в плодовия- без.
Ванеска верно че малки порции= голям успех, но пустата му лакомия Joy
tsvetljak,tanita-81,благодаря ви и на вас за подкрепата
Харизанова , аз последния път като бях на зъболекар и ми сложиха упойка преди да започне с машинката...направо се родих и се чудих как до сега съм търпяла на тая болка..чист мазохизъм. Който има фобии от зъболекар да пробва така, нищо не се усеща и е супер Peace
Принцесса определено детенце е по-малкото зло ( в сравнение с мигрената), така че действай smile3503 не чакай година-две Joy

# 492
Принцеса, съгласна съм с Алекс, действай от сега  Simple Smile Simple Smile

ООО, забравих да ви се "похваля",  Laughing  вчера към 23 ч. така огладнях, че си хапнах морков, успокоявам се с това, че е режимен  Sunglasses

# 493
  • София
Здравейте фиданки ейй нямате изчитане да знаете  ooooh! А до понеделник сигурно и в нова темичка ще сте скочил. На мен ми се развали компютъра и до понеделник няма да ви чета.Видях че на някого детенце е болно,желая му да се оправяпо бързо че лошо.Прочето че и Харизанчето (май бе тя) newsm78 е на зъболекар,дано да мине леко.Много минуси на всички днес.

# 494
здравейте  Hug
аз днес съм на плодове, до тук съм на ябълков сок и 1 ябълка с кафе и 500мл вода ,успех на всички плодчета и не само на тях
Днес не се  притеглих и съм - 1 кг , от началото на диетата съм свалила 6 кг и съм много доволна , не бях регистрирала минус почти месец , може би защото имах съвсем 2 прегрешения или организма свиква със свалените кг
Харизанчето успех при зъболекаря Peace
Принцеса и аз съм съгласна с момичетата действай  Heart Eyes
Балушева,Дикси, Нели11, Ренито_87  браво , само така ,няма да им се дадем на тези кг , ние ще сме победителите
Алекс 2007 - дано малката принцеска скоро да се оправи
нашата кака беше 3 дни с температура и днес няма , само вируси има и най-напред децата хващат

Благодаряим, благодарим.  bowuu На всичкото отгоре съм и в МЦ и ми се ядеееееее, ама няма.  Stop
The Tulip много гадно така , но нали знаеш че ще издържиш и после ще имаш страхотен минус
Ужасия - и аз благодаря за закуската,
Принцесса
- благодаря за кафенцето 
Миси, nYxuHkAa, ще ви стискам палци за водния да издържите.
успей на всички и лек минусов ден , аз отивам на разходка и да си купя малко плодчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт