Машина за хляб-27 част

• 47 585
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
didolinaa, 5003 доколкото знам е с два реотана (заради багетите) и по-голяма мощност (1650W, модела OW 5000 е 800W), което може би значи, че би изпичал хляба по-добре отгоре, но и 5000 няма проблем с изпичането, аз лично съм с така от около 1-2 години и оплаквания за изпичането нямам. Т прецени сама колко ще ползваш приставката за багети и дали си заслужава.
Имай предвид само, че напоследък мулинексите май дават доста дефекти Confused или поне аз съм останала с такова впечатление ...

# 286
Сигурно това да стоиш пред печката и да гледаш питата,хлябът или тутманикът да се пекат е всеобща болест.Аз до печката си  имам едно столче сядам си на него,вземам си телефона пускам си някоя игра, и хем играя хем следя процеса на печене.

Ох, направо си представих как седиш на столчето...  Joy Аз не седя постоянно пред печката, ама честичко надничам, да не вземе да избяга питката.  Mr. Green
didolinaa, бързо решавай, да не се откажат да ти купят машинка.  Laughing Мен ако някой ме пита- веднага продавам моята Мулинекс 2000 и взимам машинка с вместимост кило и половина. Ама никой не ме пита.  Mr. Green Whistling

# 287

Ето таблицата , в сайта не се отваря понякога.

# 288
  • София
Да видях я  kapri_z   чудесно си ми отвори,ама така ме хвърли в музиката.Щом е само с 50 лв разлика е Техномаркета  newsm78 Ама и се чудя Багети кой ще ми яде,много се замислям,затова ви моля за съвет и съжалявам че оспамих яко темата. lubopitko само да ти кажа че няма да се откажа,щото ако знаеш от кога врънкам дядо Коледа за такава машинка,така че до довечера ще съм взела решение.Сега чета из рецептите ида видя тия багети какви са.

# 289
Да видях я  kapri_z   чудесно си ми отвори,ама така ме хвърли в музиката.Щом е само с 50 лв разлика е Техномаркета  newsm78 Ама и се чудя Багети кой ще ми яде,много се замислям,затова ви моля за съвет и съжалявам че оспамих яко темата. lubopitko само да ти кажа че няма да се откажа,щото ако знаеш от кога врънкам дядо Коледа за такава машинка,така че до довечера ще съм взела решение.Сега чета из рецептите ида видя тия багети какви са.

Не ми е работа, ама нали подарък ще получаваш Thinking? Е какво му мислиш толкова парите? Вземай по-голямата, по-скъпата, пък багетите ще намериш кой да ги яде Crazy.

# 290
Има рецепти за багети в книжката с инструкции на сайта , можеш да ги погледнеш и да прецениш за себе си . Аз не се колебах много. Взех си 5000 , багети ако реша мога и във фурната да си изпека.Не мисля , че допълнителната тавичка си струва 50-те лева, но все пак си е лично мнение.Не ангажирам никого с него.

десито , допълнителните ватове се ползват само при печенето на багетите , поне така ми обясниха в магазина .

# 291
  • Разград
Петя,извинявай,чак сега се включвам.Нормално меко тесто,то докато оформяш още малко брашно ще използваш.След като го извадиш от машината,ако ти се стори много меко,можеш да го премесиш с брашно.Да не лепи по ръцете.

# 292
десито , допълнителните ватове се ползват само при печенето на багетите , поне така ми обясниха в магазина .
Възможно е да е така, нямам представа. То тогава и допълнителния реотан може би се ползва пак само за багетите Thinking

# 293
Сигурно това да стоиш пред печката и да гледаш питата,хлябът или тутманикът да се пекат е всеобща болест.Аз до печката си  имам едно столче сядам си на него,вземам си телефона пускам си някоя игра, и хем играя хем следя процеса на печене.
Направо ме разсмя с глас JoyИ ние с детето клечим пред печката по около 20-тина пъти по време на печенето hahahaМалката вика "мамо,апче(хлябче)" и кляка до мен да и баем. Laughing
Все се каня да питам -как се казва френската мая?Вчера си купих "Виво"-това ли е французойката или съм се прецакала?

# 294
  • София
Много ви благодаря на всички,обаче ще послушам kapri_z за едни багети не си струва,а и може да се пекат само 4 а ние сме си многолюдна твар в къщи.Още повече,че ще ми останат пари и ще си купя и кафемашина  Mr. Green

# 295
  • София
Петя,извинявай,чак сега се включвам.Нормално меко тесто,то докато оформяш още малко брашно ще използваш.След като го извадиш от машината,ако ти се стори много меко,можеш да го премесиш с брашно.Да не лепи по ръцете.
няма нищо, аз за довечера ще ги правя. Ще снимам после.  Wink

# 296
Марсиaнски пейзаж   Joy Joy hahaha

# 297
  Ето и моят щрудел от днес:

# 298
  • Плевен
 Ето и моят щрудел от днес:

Пусни рецепта  newsm17

# 299
  • Географският център на България-Габрово

Все се каня да питам -как се казва френската мая?Вчера си купих "Виво"-това ли е французойката или съм се прецакала?

Аз употребявам суха френска която е SAF INSTAL пакетчета по 11 грама.

Общи условия

Активация на акаунт