Машина за хляб-27 част

• 47 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • в обкръжаващия ме хаос
Alyona, правилно си ме разбрала, по съвет на Гелева, за което още веднъж й благодаря. Направих така, за да може да закусим с него, иначе с втасванията щеше да е готов за обяд.

# 271
  • София
max mama, днес ще правя твоите пухкави питки и имам един въпрос, колко меко да е тестото при замесването? Като тестото за хляб ли да е или по-меко? А и още един въпрос, в тава Ф30 ще се съберат ли?

# 272
# 273
  • Варна
записвам се и отивам да чета назад, че в момента сме в чуденка с приятеля ми, каква машинка да си вземем  newsm78
Много вкуснотии сте натворили, изглеждат неустоими  Crazy    bouquet

# 274
Полиииии , излизай из под стола , има шупли !  Hug  Joy Joy Joy
Имах предвид, че на вкус стана превъзходен ,много ни хареса ! newsm44

...
Ето ми и импровизираната рецепта
... Отчупихме едно крайче все пак.Вкусът ни допадна особенно .Много е близък до този на купения хляб.

И каква беше в последна сметка консистенцията на хляба, че ми стана любопитно като четох рецептата.  Thinking

Че какво ти беше любопитното в рецептата , м?  gydi Ето го и вътре хляба  Grinning

А бе някой не каза ли, че набира доброволци експериментатори днес ? smile3506

# 275
   Ех, че хубави неща сте спретнали!   bouquet

Днес подготвям щрудел , като е готов ще го покажа следобед.

# 276
Момичета отдавна не съм влизала в темата, за да не се дразня, че покрай машината качих няколко килца  Confused Нещо се случва с бъркалката на моята.. Немога да я изкарам от контейнера. Предните 3 пъти мъжът ми прави хляб и съответно не я е вадил и замивал...и си мисля, че може да е слепнала някак си. Киснах я във водя, дърпях я и това е! Неможе и не може да се изкара  Laughing Давайте идеи, на някой случвало ли му се е .. newsm78

# 277
  • София

Има ли такива като мен , които като сложат питка във фурна, после  стоят и гледат през стъклото как се пече питката  hahaha   Embarassed

Аз Mr. Green И малкия - дори залепя уста за прозореца Simple Smile))

# 278

Има ли такива като мен , които като сложат питка във фурна, после  стоят и гледат през стъклото как се пече питката  hahaha   Embarassed

Аз Mr. Green
И аз Mr. Green
Един път не я гледах по-изкъсо и я препекох.
Не я гледам непрестанно,но я навестявам често,нали съм още ученичка в питкоправенето-мерак ме гони голям.

# 279
Има ли такива като мен , които като сложат питка във фурна, после  стоят и гледат през стъклото как се пече питката  hahaha   Embarassed
И аз съм така Mr. Green
Даже напоследък и хляба си пека във фурната, че разделям тестото и част от него правя на питки, другата на хляб и понеже е малко за машината, го пека във фурната в малка форма и постоянно ходя и зяпам какво става Wink

# 280
  • София
Моля за малко помощ,изчетох целия форум и се спрях на 2 машини.Мулинекс 5000 и Мулинекс 5003,само че разликата е в контейнера за бегети и цената е със 90 лв повече.Скоро имам повод и решиха да ми направят подарък,само че се двоумя между двете.Искам да ми разясните ако може коя е по добре да взема.Благодаря ви предварително.  Hug

# 281

Аз Mr. Green И малкия - дори залепя уста за прозореца Simple Smile))

Хахахах, и аз редовно се дупя пред стъклото, че и детето идва с мен да гледа и ми подава ръкохватките да вадя тавата.  hahaha
Аз да кажа за хляба с айрян- не ми се рони, страхотен е, мъжа ми каза, че е като козунак.  Mr. Green

didolinaa помисли си дали ще правиш често багети, ако отговорът е отрицателен, вземи другия модел. Аз така бих направила. Като харесам нещо първо добре обмислям дали ще го ползвам често в кухнята или само ще стои да хваща прах и след това вече взимам окончателно решение.
Така преди година си взех уред 3 в 1- скара, гофрети и преса за сандвичи и почти не го ползвам, ама то е защото все съм на диета...  Joy

# 282
didolinaa , ето ти сравнителна таблица на моделите на Мулинекс.

А разликата в ценара не е 90 , а 50 лв. в Технополис и Техномаркет. Едната в момента е 209  , а другата 259  Peace

# 283
  • Географският център на България-Габрово
Сигурно това да стоиш пред печката и да гледаш питата,хлябът или тутманикът да се пекат е всеобща болест.Аз до печката си  имам едно столче сядам си на него,вземам си телефона пускам си някоя игра, и хем играя хем следя процеса на печене.

# 284
  • София
Аз ги гледах в Зора току що  ooooh! Леле тия тогава са големи мошенници,за 50 лв не е много ама тия багети няма да ми трябват.Замислих се и над думите на Любопитко та затова,ама до утре трябва да съм решила иначе ще се простя с подаръка си.

Общи условия

Активация на акаунт